Белла дано разберат от какво е запечен,но това с кръвчицата ме плаши и то доста,защото доки ми беше казала,ако видя черно ако или е червено да й звънна
. Тя е изцяло на АМ но отблизо два месеца не яде по - много /60-70гр/Док ме посъветва по -често да и давам,прбвала съм ама не става
И эвече ми е притеснено, Дайте съвет
ти ми спомена на срещата, ама все не ми остава време да се ровя из форума.

. Той и на кърма като беше Радослав, май пак имахте проблеми с изхождането.
. Той и на кърма като беше Радослав, май пак имахте проблеми с изхождането.

пук всички и казват че била дебелана 
От няколко дни много плаче и иска само на ръце, те Тони и Вероники я видяха на срещата че само искаше да я държа за да гледа. Днес също цял ден ми е в ръцете само докато бяхме в къщи поспа. А докато бяхме на вън я гушнах и я полюлях на люлките и много и хареса, даже като спрях ревна
,много е слдака 
.Дано бързо да се оправяте
трогнахте ме направо
! Ами аз вече мога да се похваля, че съм по-добре. Пуснах тема и в кърмаческия, че бях се ошашкала яко. Но след почти целодневно стоене в банята и обливане с горещ душ и цедене едновремено, както и Лецитина и зелевото листо вече мога да кажа че се отпуши гадния канал и я разкарах тази бучка. Ама няма да ви казвам как боли! Лора често я слагам на гърда въпреки, че много боли, на моменти даже не се търпеше, но се оправих. Вече се бях запътила при джипито да ми дава направление, но се разминах за щастие
!!! 
/

Харесала съм подобни за Рая, но са оранжеви - любимия цвят. Още обаче се чудя дали да ги купя, че бяха 22 лв. А като знам, че са за келешлък и едва ли ще ги "носи" повече от месец... 

Поздравления за хубавите мерки
дано има ефект, че наистина е доста гадничко 
Пита ме жената какво да ни донесе и аз 

Нито плачкаше жално като първия път, нито пък се успа като предния. Все едно не са го боцкали 
Отгоре сме "наденали" оса-изтривалка за баня. А от долу това е станиолена пеперуда (изрязана от твърда папка и обвита с фолио за печене
Хубавото на таз въртележка е, че е "преносима". Стои над повивалника (подпъхната под книгите на рафтчето отгоре) и над нашто легло, като го оставяме, а и на балкона, подпъхната под саксиите.