http://www.snimka.bg/album.php?album_id=374200&pid=13143818
големи откчалки имаме в квартала,има пък една която така клати бебето си (в количката)докато е седнала на кафето,че то всеки път повръща и тя вика "Все повръщаме,какво му става на бебчо" (тя също е майка на 2-ро дете),абе едни образи сме,че всеки ден има по нещо смешно около мен 
ние сме толкова мързеливи и глуповати,чак не му идва на акъла да си обърне главата на страни,когато го сложа по очи
сега си отговарям на въпроса "Защо за 3 седмици е смъкнал 100 грама" ми той човека нищо не сукал,само си играел,днес чак ми писна да сменям памперси с ако (6 броя),май ще сме от мързеливите бебета

Иначе и аз не бих дала толкова пари за такава изгъзица
Съжалявам само, че не се организирахме за малко повече време, че са си малко 7 нощувки, страшно бързо минаха. И София беше страшно спокойна там, гласчето не и се чу. А тия дни е толкова кисела, направо за пръв път я виждам такава, не мога да я оставя никъде без да се разреве.Днес само в ръцете ми беше, излизахме в дъжда на разходка даже
Научил се поп на варен боб май

Аз и с двете си деца следвам тия принципи, хубаво е повече хора да я прочетат 

Ако искаш не бързай, така и така го разнасяме заедно с количката, на следващата среща ще го донеса да го пробваш и ще прецениш. 

,иначе продължавам да го правя и още излизат
Може би щото вчера ядох сушени кайсии.
Някоя от къмещите мами да има подобни наблюдения?

Засега оставаме на тях.
Викам и моля те не ми забърквай детето,ми тя още български не проговорила,английски ще ми срича.
Та в тоя ред на мисли,еднакво опасни са и свръх-амбициозните майки,и свръх необразованите.Аз търся златната среда.
Мъжа ми дори успя да я снима през стъклото.Дарина страшно ще се изкефи като и кажа!
Препоръчани теми