Малкото ни МАРТенско човече, ето че пюренца лапа вече!

• 12 191
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
БОДЛИВКА, аз не им се радвам на семейството катерици в нашия двор, защото ми правят доста поразии по покрива и горния етаж на къщата... нищо не мога да оставя на терасата - всичко е "подредено" от тях. А ние имаме 2 огромни ореха в двора и познай дали събираме повече от няколко килограма орехи на есен. Ама иначе са забавни, като започнат да раиграват кучето. Joy

# 181
  • София
Ето така се спи, ако не знаете Twisted Evil

http://svetlanalittleprincess.aboutmybaby.com/photo/5638155

# 182
  • Стара Загора
tedsan  това за рязането на парченцето месо в резултат от резултата на цитонамазката ли е? Болеше ли те докато ти го правеха или беше с упойка. Аз на 26 май си направих цитонамазка и се оказа, че резултатът ми е 3а група, като трябвало да се направи биопсия и колпоскопия. Сега ще ходя след 3 месеца ( на края на август) на конролен преглед да видим има ли напредък или ще ми ги правят тези процедури!

# 183
Глафира,биберона ли си и вързала  rotfImbo и аз всеки път като го изплюе си мисля за тази фатка,ама ,то наистина било решение  Joy

Да, и аз се чудих защо снощи никаква те нямаше във форума  Mr. Green
[/quote]
Белаа,няма майтап , ще хващам гората  Mr. Green ooooh!,то бива,бива диване,ама чак пък толкова  ooooh!,представям си като проговорят и проходят какво ще е ...  Rolling Eyes
За памперсите ние сме още на 3-ка Молфикс ,ама малко му ссе отбелязват по крачетата и се замислям дали не му стягат вече,иначе сме 6 кг  Thinking

# 184
ей здравейте,
ама какво става с вас? Ей, да се оправяте бързо. Hug

Нас ни събудиха в 7ч, съседката беше решила, че е време за прахосмукачка и за местене на мебелите. #2gunfire Ще и напиша една картичка с цитат от Правилника за етажната собственост.

И аз съм на края на силите си, а ме чака чистене и в 13ч да ида до таткото.

Хайде  Hug

# 185
glafira с подръчни средства всичко става.. Joy Мъжа ми вика дай тиксо нещо,капчица.. hahaha Майтап,майтап ама аз бях купила хипоалергенни лепенки на каката като бебе да и лепя ушенцата да не и щръкват,че едното беше малко по-издадено и педито много се хили с мене тогава,ама вика-лепи като си рекла. Joy Е лепих два-три дни и ми дожаля за детенце,а и после и другото така стана та се оеднаквиха, Mr. Green но в никакъв случай не са и щръкнали де,ама аз се бях ошашкала как ще връзвам опашки на тея пеленгатори.. ooooh! hahaha

БОДЛИВКА, аз не им се радвам на семейството катерици в нашия двор, защото ми правят доста поразии по покрива и горния етаж на къщата... нищо не мога да оставя на терасата - всичко е "подредено" от тях. А ние имаме 2 огромни ореха в двора и познай дали събираме повече от няколко килограма орехи на есен. Ама иначе са забавни, като започнат да раиграват кучето. Joy

Аз заради каката,да се радва..Сигурно и Рая ще им се радва като порасне,все пак в блока няма къде да види катеричка. И нашия орех е голям,миналата година даже го поорязахме,но той "дава" орехи през година,а миналата имаше доста-не можахме да ги изядем,затова ги давам на катерицата сега.. Joy

Вижте как намерих Ади преди малко: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=379662&pid=13146853

Ако я науча и сама да си пуска музикалната лампа,нямам грижи.. Mr. Green

# 186
  • София
да се разпиша и аз в темата, преди да е свършила  Crazy
още съм на 3та стр. в четенето ooooh!
от последната стр. - ние сме с памперс  4 +  Whistling Crazy

# 187
  • София
Нищо не разбирате вие....Ние сме й чучнали бинта на главата, за да не й щръкнат ушетата, а тя си го смъква постоянно, защото обича да се държи за нещо.... Joy

# 188
  • София
  И аз най-накрая успях да изчета всичко Grinning
  Русана и Влади е голям "приказливец" - като отвори една уста..най-приказливото бебе от парка Света Троица Laughing Сега се смея, ама онзи ден бях пред нервна криза..
  Залъгалката ние я подпираме с играчка Laughing
  Ели, ти си силна жена, браво за търпението Hug
  Добро настроение - Марто не скучае никога, Влади чак като излезе вчера следобяд заспа 1stroller
   За трънчетата - правих масаж, но нищо не излезе newsm78

# 189
Добро утро!

Гледам за памперси си говорите!
Ние също сме на 4-ка на Молфикс и съм си доволна!
Днес ще ходим на консултация и ако всичко е ОК най накрая ще бием първия Пентаксим!
По късно ще се пиша как е минало и ще се отчета коло сме пораснали!
Залъгалка не давам!

Какво стана за срещата??????????Никой нищо не пише!!!
Elg --Дано бързо изпишат любимия! Hug Peace
Тедсън, стискам палци за добър резултат Praynig Praynig

Аз като бях болна пих АМОКСИКЛАВ!Личната каза че няма проблем за това че кърмя!
Хайде чао за сега!

# 190
Добро утро!

Благодаря за отговорите, аз питах специално за Памперс, защото има разлика в големината на различните марки от един размер. Освен да взема няколко на бройка и така да пробвам. Защото 4-ката на Хъджис /ама ментето  Mr. Green / и бяха добре, както и 4-ката на Чико.

Глафира, а не е ли доста опасно с тия бинтове около вратлето?!? А и мисля, че няма никакво значение за ушичките дали ги връзваш или не.То си е до ген. Аз гледам да няма абсолютно нищо около главата и докато спи  Peace

# 191
ДУ!

Глафира, това с вързаната биба и аз го мислих. Мисля да сложа ластичета на бибата. От онези тънките, с които връзват магданоза на пазара.  Mr. Green Само ме е страх ако реши да повръща да не се задави.

Мерси за стиснатите палци, момичета. Моята ситуация беше както при Слънцето сега- цитонамазка - 3а, колпоскопия, биопсия и резултат Карцинома ин ситу. Предракови клетки. Затова и Ина беше под въпрос, а и преди няколко седмици се бях притеснила, че ми няма цикъла. (Конизацията се прави веднага след цикъл.) И му разправях на моя мъж:"Край! Сега сме си направили и Митето. Пак съм забременяла! За резил сме станали- всяка година бебе и кръщене"  ooooh! Joy

# 192
  • София
...
 Пак съм забременяла! За резил сме станали- всяка година бебе и кръщене"  ooooh! Joy
E, защо пък за резил , бе Тедсън Laughing
Имаш и моите стиснати палци!
Слънце и за теб Hug  fingerscrossed

Успокоих се, че има и други пристрастени към биберона. Нали така да разбирам желанията ви за връзване на бибероните?

Тея пък в Ла Редутската тема съвсем откачиха- от вчера сутринта  до сега- 30 страници Shocked А намалението е само 70-% Mr. Green Май продавалника има да се пълнииии....
Абе, злорадствам, признавам си - нямам пари, иначе и аз щах да се разпиша- ама пък и то тея 30 страници- не е на хубаво- хич не се чете първата страница на темата!!!

Сега в На кафе ще правят Гала на бабичка Confused

# 193
  • Стара Загора
Нищо не разбирате вие....Ние сме й чучнали бинта на главата, за да не й щръкнат ушетата, а тя си го смъква постоянно, защото обича да се държи за нещо.... Joy
Моята лекарка ми каза един ден, че заложено ли му е на детето да му стърчат ушите - нищо не помага за да се оправят! Да не те разочаровам, но....  Hug

# 194
Привет  Hug
Аз даже и не смея да влезна в сайта на Ла Редут  Whistling Като се познавам, ще изкупя всичко, затова съм си забранила да пазарувам от интернет - само от "живи" магазини, щото с тоя звяр не мога да стигна до повечето от магазините  Mr. Green И така съм си решила сега въпроса с безразборното харчене на пари, щото аз не се спирам иначе ooooh! То така не че не харча, но поне е в пъти по - малко. МъжО се смееше, че сега като не съм на работа да ме изкушават разните отстъпки, дето ни правят ще се кротна...и че не съм си купувала чанта вече 4 месеца  Mr. Green за мен не, ама за Борката-да   Joy така, че пак съм в играта  hahaha
А за ушите... не ми се говори  Crossing Arms нали ви показвах снимки, какъв щеше да е Борис, ако се беше метнал на мене  Joy
Хайде аз отивам да се тупна да човечето, което вече спинка и аз да подремна, че знае ли Господ какво ни чака после  Peace

Общи условия

Активация на акаунт