Малкото ни МАРТенско човече, ето че пюренца лапа вече!

• 12 154
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
И ние тази сутрин бяхме на консултация, та нашата Билянка вече е 6,230 кг. и 63 см  Grinning Докторката ни похвали, че се развиваме добре - почти 700 гр сме качили от предния път и все още сме само на кърма. За жалост вече не ми достига, а до седмица-две ще ми привършат напълно и запасите от замразена кърма.. Та скоро и аз ще започна до додавам АМ - препоръчаха ни ХИП ХА. Та имам въпрос - ползвали ли сте го, доволни ли сте и приблизителна цена. Може и вече да е коментирано, но аз преди прескачах инфо-то за АМ. Помня само, че имаше проблем с доставката на някакви млека. Благодаря ви предварително Simple Smile
Ние също сме на Хип 1преобиотик!!  И каката също го пиеше само че БИО-то!
Като цяло съм много доволна от АМ-ма както и от всички продукти на фирмата!
Дори като раждах слушах педиатърката в болницата че го препоръчваше като марка на други майки!

.............
пихме Пентаксима/най накрая/
Да не би да го Бихте? Че първо като прочетох- се зачудих

Дааааа БИХМЕ ГО!Чак сега видях какво съм написала в бързината hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 211
Ето ни и нас след разходката между 2 валежа.... по-скоро превалявания...

Ми на мен ми е лесно слагането на кенгуруто, макар че откакто Рая "понапълня" татко и я носи повече от мен. Embarassed Ми, стои ли повече от 20-30 минути и ме заболява кръста и гърба. Blush Иначе аз най-вече я слагам в него докато спортувам в къщи на степера. Joy Най-напред я слагам в кенгуруто и после го слагам на мен като първо го слагам през рамо и след това около кръста. Лесно ми е. Mr. Green Ще се обучаваме на следващата среща. Peace А тати предпочита първо да си намести кенгуруто и след това слагаме Рая в него, но го правим двамата, че сам не може, ама то защото той е и голям човек, де... та затова и първо си намества кенгуруто празно. Peace

oki4, страхотна е Мария. Hug Ама като я гледам - няма нужда да пускам клип на Рая - едно към едно ядене на ръцете така настървено и ритане на играчките от гимнастиката.  Joy Завиждам ти, че можеш да я хванеш така, аз колкото и да дебна Рая как види апарата и се ококорва и прекратява да прави каквото и да било... hahaha Май актриса ще да я правим, все в камерата гледа.

Иначе от седмица започнах сериозно със степер, колан на квобешетам...  Embarassed 7омнипотенс, или нещо такова. Преди това един ден спортувам, 2 не... ама от миналата събота дето си сложих миналогодишната рокля и бях по-бременна, отколкото с Рая в 5 месец  Sick се стегнах, та сега чакам да стане събота и да видя дали има резултат. Tired Дано има, че тези омразни 6-7 кг. от преди зебременяването ме тормозят адски, а и иначе съвсем ще ми падне тонуса и мотивацията за отслабване. ooooh!

И нали съм отнесена, все забравям да честитя на бебоците родени на днешна дата! Да са здрави да радват мама и тати!

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 17:24 от Tony_st

# 212
oki4 възхитена съм от твоята сръчност и тайничко ти завиждам Blush ще взема да хвана брат ми,че да ме научи на някои неща,че съм гола вода по клипчета и колажи Confused целувки за твоята сладурана Heart Eyes

# 213
мами, днес бяхме на уролог, бебо има те4ност в скротума и в единия тестис  Shocked. нали тестисите слизат от корема в скротума при вътреутробното развитие и в някои слу4аи оставал отвора отворен. сега трябва да следим дали ще се увели4ат и ако не се затвори до годинка ще трябва операция  Cry това е трябвало да го видят на ехото докато бебо беше в корема ми още, на преглед при педито не си ли4и.
докато го прегледа лекаря и зе 4е му заголи и пи6лето, бебо много плака, ама много  Tired ние искахме да питаме само какво мисли по въпроса лекаря, а той зе 4е го ре6и  Shocked сега го мажа с крем и пла4ка, 3-4 дни щяло да го боли и докато пи6ка, 4е нали урината е щипеща  Close

# 214
Страхотна сладурана е малката Мария! Оки4 страхотно е станло клипчето, а озвучението много пасва!

Беба, много страшно звучи! Дано да се затвори до годинка и да няма нужда от допълнителна манипулация.
Колкото до заголването -  #Crazy как може да не те пита дали си съгласна - много тъпо!

# 215
Окич, страхотна е Мимето!!!  bouquet

# 216
Рила, ние бяхме заедно с таткото, не пита никой, и 2мата седяхме като треснати, нео4аквахме  Shocked сега като се замисля имаше бая деца пред кабинета и вси4ки ревяха, а пък бяха на разли4на възраст, сега незнам дали са били и те за такова нещо. а лекаря ми го препоръ4аха за добър, в пирогов работи, на около 50 и нещо години, с опит, а и е уролог - хирург... не знам дали просто от опит и някаква наложена практика действа така, понже бях 4ела материали и за и против заголването... ама ве4е ... предопреди ни да го мажем  да не залепим отново кожата, 4е ще трябва наново цялат процедура... ина4е пък вси4ко подробно обясни, ама ве4е ни беше оставил пред свършен факт...

# 217
беба,за забелването мисля че трябва да се направи сега докато са малки,на нас ни я заголи(аз я накарах),но не я забелва цялата,каза че става постепенно и ако сега се покаже главичката,може да не се прибере и тогава хирург я прибира чрез специално завъртане,ние не плакахме,но кожичката от страни се нацепи,каза да чистя с риванол за да падне "сиренцето" Laughing и сега главичката се показва,но не цялата,ще заголвам колкото доки я беше показала на консултацията,стискам палци всичко да отшуми преди годинката и да не разбереш кога е минало Praynig

# 218
Беба,и на нашия хубавец му я забелваме по малко докато го къпем.Таткото казва,че е готова вече. Crazy

# 219
10х Рила,
и браво на вашата докторка, 4е е била внимателна  Peace ние сме с цяла глава, може и затова да го боли  Thinking аз мажа с дипрогента, това изписа лекаря... и каза да не го къпем там няколко дни. има4е, ако създава проблем заголването може би наистина като са по-малки по-добре, 4е после май е по-травмиращо.

АлЕкС-мама, как сте се справили толкова бързо - браво  Peace

явно ве4е има отбор на заголените кикикикики

# 220
здравейте пак,
Честити месечинки на бебоците!!!
Гери- браво на Симона, че е се е разминала с антибиотика.
Браво за хубавите резултати на бебоците.

Ей сега си дойдох от таткото. Стана и с патерици се разходи малко. Утре няма да ходя, но събота и неделя ще съм там. Елия и аз ще идем в Люлин и ще я оставя на мама да я гледа.
В тази връзка, може да звънна на Люлинските мами да се видиме, ако ми остане време.

Преди малко дадох пюре от моркови на Елия. Две лъжички и така сладко си ги хапна.

# 221
О Ели Вие вече сте на пюренца!(нещо съм пропуснала да прочета явно)

Последна редакция: чт, 29 сеп 2016, 15:35 от bubanka

# 222
аз на своя глава дадох 1 лъжичка.
Иначе от вчера сме на сокчета.

# 223
аз на своя глава дадох 1 лъжичка.
Иначе от вчера сме на сокчета.
Grinning И аз като почнах сокчетата нещо нямам търпение да ги изредя да започвам пюренцата вече  Laughing

# 224
Здравейте, мамита  Grinning

Ние с малката днес цял ден се щуркаме наляво-надясно.
Свършихме полезни неща  Simple Smile

Попрочетох какво сте писали днес.
За памперсите на Памперс и при нас се усещат, като мокри отвън, но кгато се понапълни и е вече за сманя  Peace

Ели, какви са тези моркови, нали щяхте да ни чакате заедно да манджим  Crossing Arms  Laughing

Оки4, много готино клипче  Grinning И вие се радвате на гимнастиката.

Беба, дано бързо мине това  Grinning Ако правилно си спомням май от другата ни отчетна имаше едно момченце с неслезнал тестис. Мисля, че се оправя и не е нещо страшно  Rolling Eyes

За тези майки с второ детенце, дето си правят експерименти с тях, просто какво да кажа  ooooh! Сигурно техните педита супер много им се радват, че все още има и такива дето им се връзват за сокчета на 1 месец, плодово пюре на 2мес и т.н.  Laughing

И аз сега да се пУфаля, че утре ще си получа американските обувки  smile3508 Нямам търпение да ги видя. Дано да съм оцелила номерата  Praynig
В тази връзка, Бодливка, този сайт дето го даде излиза доста скъпа доставката  Rolling Eyes От там си струва да поръчаш нещо скъпо. Аз съм заформила поръчка от 100долара. И по тяхната схума комисионната ми е 25% от сумата. Като това е само за тях. Аз отделно си плащам всички разходи по он-лайн доставката до техния адрес и доставката от САЩ до Бг. Това е ужасно скъпо  Rolling Eyes Най-ниската тарифа им е 10% от сумата за обща сума над 800долара  Rolling Eyes
Ако е така по-изгодно излиза Ломбарт. При тях имаш твърди 30% на сумата на поръчката, но в тях се включват всички такси по вноса. Плащаш отделно само транспортни разходи по 6долара на килограм. Което пак си излиза скъпо, де.
Най-изгодни се очертават Шипито  Rolling Eyes И аз май към тях ще се ориентирам  Peace

Хайде ние отиваме да се къпем  newsm37

Общи условия

Активация на акаунт