Малкото ни МАРТенско човече, ето че пюренца лапа вече!

• 12 165
  • 295
  •   1
Отговори
# 195
Ето линк към масажа на гръбчето и въпросните трънчета:  
newsm78  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=323743.0

# 196
Аз я бах намерила тази темичка доста отдавна и с нашите колики жестоките какво ли не опитах-каквото не съм чула само.И масажа правих,но само 2 вечери,защото Алекс се съдра от рев и след двата и реших да прекратя.Но действително излязоха доста "трънчета".Ефект обаче за съжаление нямаше.А и честно казано сега вече не вярвам,че би помогнало за колики,каквото и да било.Май наистина трябва да се израстат.
За памперсите-ползваме Памперс АктиФ Бебек Laughing Турските-тройката.Много съм доволна,но едва вчера уцелих с еластични ушички и вече съм повече от доволна! Hug
Русана,както винаги нашите синове сякаш се наговарят кога да ни побъркат. ooooh!

# 197
  • Варна
Здравейте, да чукам на дърво на Симона и спадна температурата и май ще се разминем с антибиотика. Но днес ново двайсет - вчера и дадох малко оризова водичка, че се беше разхлабила, но тази сутрин се събуди обрината. А навсякъде из нета я препоръчват за малки бебета. Дали е от водата? .... За капак тази седмица мъжът ми е в командировка и вече нервите ми не издържат да се справям с всичко сама. Сега с тия болести всички предишни притеснения относно режими, наддаване и прочие ми изглеждат бели кахъри. Искам само децата ми да са здрави  Praynig

# 198
Май и на нас ще ни никнат зъби... ooooh! от два три дни Радослав е адски нервен по това време и реве чак със сълзи.По принцип той е спокоен и бързо заспиваше, но вече час и 30 мин го мъчих...заспа преди малко. Tired Венеца отдолу му е подут и побелял....да видим.

# 199
  • Варна
Здравейте, да чукам на дърво на Симона и спадна температурата и май ще се разминем с антибиотика. Но днес ново двайсет - вчера и дадох малко оризова водичка, че се беше разхлабила, но тази сутрин се събуди обрината. А навсякъде из нета я препоръчват за малки бебета. Дали е от водата? .... За капак тази седмица мъжът ми е в командировка и вече нервите ми не издържат да се справям с всичко сама. Сега с тия болести всички предишни притеснения относно режими, наддаване и прочие ми изглеждат бели кахъри. Искам само децата ми да са здрави  Praynig

Дани от няколко дни имаше наченки на онова "бебешко акне" и днес вече си изби. Пак я намазах както предния път с А-дерма и има подобрение. При вас къде е обрива? Стискам палци всичко да е ок и да не се налага антибиотик  Praynig

Белла, статията е супер.. но иди обясни на "компетентните" (особено за плача). Даже на варненската среща една минаваща майка (сравнително млада и с детенце около год.) ми направи сериозна забележка как видиш ли ще си разглезя детето и после ще имам проблеми с носенето на ръце  Crazy Дани мрънкаше и я носех на ръце, та затова не се сдържа да ме "посъветва".

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 14:52 от emily

# 200
tedsan  това за рязането на парченцето месо в резултат от резултата на цитонамазката ли е? Болеше ли те докато ти го правеха или беше с упойка. Аз на 26 май си направих цитонамазка и се оказа, че резултатът ми е 3а група, като трябвало да се направи биопсия и колпоскопия. Сега ще ходя след 3 месеца ( на края на август) на конролен преглед да видим има ли напредък или ще ми ги правят тези процедури!
Sorry ,че аз ти отговарям и на мене ми правиха преди 3 години.Не болеше-Kато пощипване беше - бях без упойка.Провериха ли дали нямаш HPV?

# 201
  • София
Мамчета, аз много добре разбирам, че ушите са генетично заложени. Но таткото, който е учил биология в университета, упорито смята, че ще успее да се пребори с природата. Доста ни е суетен таткото, че чак в момента си търси клиника да сие оперира неговите "хипер" щръкнали уши Crossing Arms

# 202
генетично заложени-ДА,но защо когато се дърпат повече те щръкват Rolling Eyes значи ако се лепят,може да се приберат малко,моите са леко щръкнали и мисля че това се дължи на постоянното опъване когато бях малка Crossing Arms

# 203
  • Стара Загора
natsti нищо не ми говори това HPV. На края на август като отида на контролен преглед ще знам повече подробности.

# 204
natsti нищо не ми говори това HPV. На края на август като отида на контролен преглед ще знам повече подробности.
Дано не ми се разсърдите,ако аз отговоря.Тази абревиатура значи Човешки Папиломен Вирус-този,който е отговорен в 99 процента за рака на маточната шийка(в тази връзка имаше масирана кампания за съответната ваксина).
Тедсън,стискам палци с тази операция всичко да приключи!Искрено ти се възхищавам на борбения дух,просто се чудя от къде намираш сили да си толкова ведра.

# 205
  • София
tedsan, стискам палци, мила и те прегръщам горещо!
*Nikita*, страхотно сте изкарали, блазя ти! Двете принцеси са прекрасни, а и ти просто сияеш. За памперса, ние сме на памперс, вчера минахме от 2ка на 3ка, а сме около 6 кг по мои изчисления (във вторник сме при педи, преди около 25 дни бяхме 5,120 кг, а сега по нашия кантар грубо е към 5,900 май...)
В понеделник си разбрах резултата от цитонамазката - първа група - не мога да повярвам! Както каза доки, от години не била виждала 1ва група и ме пита какво правя, щото първа били само монахините и девствениците Simple Smile
И да почерпя, както си му е реда - днес Стела става на 3 месеца!

Хубав ден на всички, дзверо тамън заспа, лягам и аз! Цункииииииии

# 206
Привет!!!

Тедсан--- Praynig Praynig PraynigСтискам палци!
ЧЕСТИТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА МАЛКАТА СТЕЛА!Както и на другите празнуващи днес!

Аз на гинеколог още не съм отишла!Мисля да е другия месец!

НИЕ преди малко се върнахме от консултация!УРАААААААА пихме Пентаксима/най накрая/
ЕТО и мерките ни:6870кг. и 64 см.
Доки ни похвали за това че вече се обръща самичка ! Flutter Flutter Crazy
Друго какво за захранването се разбрахме  като свърши 4-я месец !

Еми това е засега

# 207

В понеделник си разбрах резултата от цитонамазката - първа група - не мога да повярвам! Както каза доки, от години не била виждала 1ва група и ме пита какво правя, щото първа били само монахините и девствениците Simple Smile

принципно е така ,на майка ми която е на 60 г също е такава  Joy Peace Не толкова учудващо, но браво на тебе

# 208
  • София
Здравейте момичета и от нас Simple Smile

И ние тази сутрин бяхме на консултация, та нашата Билянка вече е 6,230 кг. и 63 см  Grinning Докторката ни похвали, че се развиваме добре - почти 700 гр сме качили от предния път и все още сме само на кърма. За жалост вече не ми достига, а до седмица-две ще ми привършат напълно и запасите от замразена кърма.. Та скоро и аз ще започна до додавам АМ - препоръчаха ни ХИП ХА. Та имам въпрос - ползвали ли сте го, доволни ли сте и приблизителна цена. Може и вече да е коментирано, но аз преди прескачах инфо-то за АМ. Помня само, че имаше проблем с доставката на някакви млека. Благодаря ви предварително Simple Smile

Никита - добре завърнали се от моренцето. Много се радвам за вас, че сте си изкарали толкова хубаво и най-вече, че си успяла да си починеш и разсееш. Надявам се скоро да се засечем и в нашето паркче - май напоследък все се разминаваме, но то с това време... Та за Памперсите - като ме научи как да ги познавам Wink, се оказа, че сме ползвали само полските. Но и аз бях забелязала, че са влажни отвън - даже се чудех дали не ми се струва. Но дори като го оставя изпозлвания памперс на шкафчето и след това има влажна следа... Но мисля, че е така само ако е много препълнен, а и не винаги - всъщност отдавна не се беше случвало... Иначе и ние сме на 3-ката от доста време и съм ползвала само Памперс (веднъж пробвах на Пуфис, но нещо не ми допаднаха) И си мисля дали скоро да не минаваме на следващия размер, че и на нашата Бибка й се отбелязват на крачетата.

Ели, дано твоето момче скоро е на крака или поне да си е при вас и да сте си заедно.

Тедсън, Слънце - надявам се всичко при вас да е наред и да се окажат само бели кахъри.

Аз както се канех да започвам с гимнастиката от понеделник и то пък взе, че пак ми дойде - явно и след раждането ще си ми е точен цикъла. Та се чувствах доста отпаднала с боли в кръста... и зверски апетит... Вчера имах чувството, че мога да изям цяла торта, а и вие с тези почерпки..... Устоях, но още имам видения в главата - Днес може да си угодя все пак - нали губя кръв и ще е добре да се подсиля Wink

Исках и за форумското кенгуру да пиша - вече и ние сме в групата - като за момиченце избрахме синичкото Wink До сега съм го ползвала само веднъж, но нещо ми се струва доста плътно и грубичко... може би понеже тогава беше адска жега (в Пловдив) и определено имах нужда от асистиране при слагането и свалянето му. Не знам дали сама бих се справила с него и бебето. Може би и аз ще се възползвам от нагледно показно от Тони при някоя от следващите срещи.

Май пак се проточих - хайде дано след малко изгрее слънчице, че да може пак да поизлезем...

Поздрави за малките ни месечинки и дано има само усмихнати бебета и ведри мами Simple Smile

# 209
  • София
.............
пихме Пентаксима/най накрая/
Да не би да го Бихте? Че първо като прочетох- се зачудих

Честити месечинки на бебоците!

И аз сложих най- накрая едно клипче на Мария.Че то срамота- аз уж това работя- пък горкото моето не сме го оклипарили. Ама нали има една приказка "Децата на обущаря ходят боси", та и аз- да не изпусна нещо във форума- не мога да й направя още нищо по- така на Мимчето.

Общи условия

Активация на акаунт