Малкото ни МАРТенско човече, ето че пюренца лапа вече!

• 12 167
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
а Веси, ние само за проба, иначе ще ви чакаме. Аз на теб разчитам да помагаш.
Да разкажеш за доставката, че както писах по-напред, и на нас ще ни се наложи да ползваме нещо такова.

# 226
  • София
 Беба, не се притеснявай за хидроцелето. Дори да не се оправи, операцията е лека и не е страшна. Само ми се вижда рано след година. На сина ми ми бяха казали да изчакам и го оперираха чак ва три годинки и нещо.

# 227
Никита, дали пристигнаха книжките в близкия до вас магазин?
Аз днес купих такава от Симба с 8 страници за 6,10 и картинките са интересни. Довечера ще я изпера и утре ще видим Рая дали ще я хареса. Осен това има едни кривящи се дрънкалки - взехме и от тях и много я хареса... Днес имах повече време да разгледам и има интересни неща дори за нашите малки бебоци. Peace

# 228
  • Стара Загора
Веси на Шипито каква им е доставката от Америка до тук?

# 229
Привет-мривет!
Има ли други като нас да носят дрешки размер 6-9 месеца? Като нищо ще сме 8 кг на прегледа на 13.07., а баткото беше толкова на годинката! И 4-6 мес. размер му е точен, доста опънат. От Риша никакви дрехи почти не са ни отанали, защото започне ли се захранването дрехите много бързо се съсипват.
Наистина съм смаяна, де.

# 230
Тадаммм,ние вече спим  Mr. Green
Алекс-мама,верно се наговарят да ни побаркват едновременно  Shocked,а за трънчетата съм забелязала,че един ден не излизат,на следващия са супер много,като тази вечер,ошашках се и то по коремчето  newsm78
Дез , Криси е 6 кг  Rolling Eyes и даже 3-6 някои са му широки .Е какво ,добре си наддава Тоби  Hug
Ние имаме една шумкаща на чиполино-телефон с червена слушалка,много не и се радва,ама от време на време се заглежда

# 231
Dez, и аз очаквам Радо да е към 8 кг сега на 29 когато сме на консултация. Laughing И той носи размер 6-9 месеца.

# 232
Ох не знам за кг-те,ама мойто мишле такива бузи има ,че чак ме плаши като си наведе главичката,като борче е  Joy

# 233
Тази вечер нашата госпоИца заспа в 9 без 10 преди да я изкъпем... Shocked Ми то е така днес спа 2 пъти по 20 минути и окапа рано-рано. Иначе заспива към 10, 10 и половина.

Дез, Рая носи размер 3-6 месеца отпреди месец и като гледам скоро ще мине на 6-9 месеца. Ми едричка си върви какво да направя. Blush То и ние с татко и не сме малки... А от Джъмбо и купувам бодита за 12 месечни бебоци Blush, щото на китайците размерите им нещо не са като нашите.

# 234
и аз мислех, че Елия ще спи без да се къпем, но е. Спала е 1-2 часа днес и заспа към 20:30ч, обаче се събуди, изкъпахме се, напапка се и сега се кара на играчките.
Аз и хванах цаката да я къпя сама- коритото в душ кафината, не мъкна легени с вода и не прави наводнение в спалнята. Цамбурка си на спокойствие и после с по-слабата струй на душа се плакнем.

Ние носим 3-6 месец и 6-9 месец, даже имаме и 12 месец костюмчета. Аз вече не пазарувам нищо за точния месец, защото се убедих, че размерите не си отговарят.

Да се похваля, че покрай напрежението тези дни съм смъкнала 2кг и сега съм 53, остават още 2-3кг.

Хайде лека и мека от нас и  Hug

# 235
ние упорито си носим 0-3 месеца Mr. Green имаме и 3-6 но са ни големки Blush

# 236
Окич, много ме изкефи това клипче, все едно ще я продавате по ВС телешоп Мария Laughing Laughing Laughing

И нещо интересно за варненските мами, аз мисля да се пробвам да посетя всички лекции:

Цитат
Сдружение "Профилактика и рехабилитация на социално значимите заболявания" ви кани на Училище за родители  на 29.06, 30.06. и 1.07. от 17часа в РИОКОЗ Варна. Темите по дни са :

29.06.2009г. - понеделник, 17.00ч. - Растеж и развитие на новороденото и малкото дете, хранене, закаляване, най-чести заболявания, профилактика. Лекция и видеофилм.

30.06.2009г. - вторник, 17.00ч. - Подготовка на бременната жена за раждане. Най-чести причини за безплодието при младите жени. Лекция и видеофилм.

01..7.2009г. - сряда, 17ч. - Нервно-психическо развитие на новороденото и малкото дете. Емоционални проблеми. Лектор: М.Атанасова - психолог.

Място на провеждане: РИОКОЗ (ХЕИ) Варна, 1-ви етаж, Музей "Човекът и неговото здраве"

# 237
Здравейте!!!

Да се похвалим ние с Никол - днес отидохме и двечките си пробихме ушите!!!  Crazy  Laughing Тя е супер щастлива, аз също се радвам, че за срамотите нямах дупки  Crazy

Тони, ходих тая седмица и още я нямат, ама вашата много евтина?!? Дали е същата? Тази беше май около 12 или 14 лв. някъде. На мен ми хареса, щото има по ръбовете гумени работи за чесане на зъбките.Вашата има ли? А шумоляща ли е? Къде е това Симба  newsm78

Аз също наскоро се регистрирах във Фейсбука, ама нещо не смогвам и там, а и нещо не ми допадна, не може да ме впечатли.

# 238
  • Варна
Има ли други като нас да носят дрешки размер 6-9 месеца?
Да се включа и аз, че дечицата ни имат горе долу еднаква разлика. Малкият минава 7,5кг, а големият няма още 11кг. В момента обличам на малкия дрешките, които обличах на големия, когато беше на годинка. И вече и двамата са с един номер памперс - купувам само един голям пакет. Малкият носи дрешки за девет месечни от ларедутските, даже сега смятам да поръчам размер за годинка, че да съм сигурна, че ще му стават, като пристигнат. Малкият е на кърма, баткото и той беше.

# 239
Ели,супер,че се къпете двечките.Ние и банята мразим. ooooh! Като дойде време вечер за къпане направо незнам какво ми става.Като новороден беше кошмарно дране,после посвикна и не плачеше,сега от скоро време пак е дране.Не се отпуска,а се изпъва целия и се тътрузи по шезлонга за вана.А ние с татито бързаме като идиоти само и само да е по-малко рева.Който престава чак като го облека и го гушна.Уф! smile3511 Нямам думи просто за моето диване.Сега ще му купя друга поставка за вана,че дано пък кротне. ooooh!

Русана,а иначе би ли казала,че има ефект масажа?Вие доста време го правите,на Криси харесва ли му?Дано да подейства. Hug

Nagaina,много интересно звучат тези лекции.Особено последната.Тук няма такива екстри,иначе много ми се ходи и на мен. Flutter

И да се пУФалЯ май отпаднаха нощните хранения на дребчо.

Айде лека нощ и приятни сънища! txtloves

Общи условия

Активация на акаунт