Знаете ли кого видях 11

• 40 573
  • 454
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Линкът не може да се отвори.  Confused
При мен се отваря с Мозила. Но ще копирам главното от интервюто.

- Защо се разделихте този път, както казваш вече окончателно?

- Ще бъда откровен. Имах “щастието” да ги хвана – Светла и един младеж.
По най-глупавия начин. 34-годишно е момчето. Няма лошо. Всеки иска да обича и да бъде обичан. За това не й се сърдя. Цялата драма е в това и именно то ме огорчи най-много, че още на петия ден тя го прибра тоя младеж, да живее заедно с нея и с децата ни. Беше грозно и нагло някак. Дето се вика още не съм се изнесъл от общото ни жилище – то беше на баба й, после на майка й това жилище – там живеехме, няма значение. Аз строя в момента мое жилище и де факто още не съм си взел багажа оттам, в процес на обзавеждане съм. И още преди да съм излязъл, вече се настанява младежът!..
- А какъв е тоя младеж, с когото живее в момента бившата ти жена?
- Охранител от Лом. Човек без образование, развеждал се, женил се за една 40-годишна жена преди това - няма значение. Светла така е преценила – иска да бъде с тоя човек, да се държат за ръцете и да гледат телевизия вечер – добре. Не искам да наранявам никого с думи, защото все пак съм баща на нашите две дъщери. Не искам да рефлектират нашите глупости върху децата.

# 256
  • Бургас
Да е само Дамян.
Вчера попаднах на повторения по Нова на "Островът на изкушенията"
Моя градски Андрей такива ги ръсеше по адрес на Кики, че ми идеше да го открия къде е и да го нашамаря.
То бива комплексарски изцепки, но той просто.. Sick

# 257
Аз по принцип на вестници не вярвам, защото знам как се правят. Ако Дамян го е казал, не само че не му прави чест, ами и ми става още по-противен. Него го познавам лично, и мнението ми е било негативно от мига в който се запознах с него. И винаги съм смятала че Светла заслужава много повече. Защото  знам какво правеше по цяла вечер по заведеннията, основно неговото. Stop

# 258
  • София
Аз говоря за по-неформална обстановка.

Да,ама не . Съученик ми е и е много мило и добро момче. Hug
Ако искаш вярвай.Явно си предубедена,поради някаква причина.
Няма да споря с теб. Просто аз го познавам в друга светлина и при други обстоятелства. Не казвам, че е лош човек, не ме разбирай погрешно.

# 259
  • plovdiv
Ева и Гого, обядваха в квартално пловдивско ресторанче с други хора, направи ми впечатление, че е много слаба и пуши

# 260
  • София/Варна
По въпроса за Дамян и Светла никога, ама никога няма да повярвам, че му е изневерила. Лично я познавам и по мое виждане е много интелигентно момиче, не би тръгнало да се занимава с такива неща. А Дамян си е коцкар от години, предполагам не е тайна за никой!

А по темата - в понеделник видях Устата в Мола. С тъмни очила, каскет и широки дънки. Влизаше в един ресторант с някаква жена, но не беше неговата, май... Доста неугледна ми изглеждаше, пък той си беше сладур, харесвам го Simple Smile

# 261
Вчера видях Миро от Биг Брадър /драмата Миро-Елена-Мъро/.
Обядваше с две мацки в едно заведение на Витошка. На живо е много по-симпатичен. Съвсем нормален човечец.

# 262
Днес на Графа видях първо Андрей Баташов,а малко по-късно и Есил Дюран.

# 263
А по темата - в понеделник видях Устата в Мола. С тъмни очила, каскет и широки дънки. Влизаше в един ресторант с някаква жена, но не беше неговата, май... Доста неугледна ми изглеждаше, пък той си беше сладур, харесвам го Simple Smile
Жената пълничка с очила ли беше? Ако - да, неговата си е Simple Smile. Много е готина по характер, пък и външно е много симпатична, нищо че е пълничка Simple Smile! Като излизаме винаги я виждам с широки блузи и по дънки, никога не съм я виждала да са облича по така, но и аз съм я виждала все с малката, де. Но и доколкото я познавам не е от жените, които обичат да се контят или да парадират с определен статус. Напротив, съвсем обикновено, нормално, земно момиче  Peace! Лично на мен много ми допада като човек.

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 22:26 от benighted

# 264
За да приключим темата Дамян-Светла, само ви споделям, че Дамян трудно преживя, че Светла го изгони. Нормално за неговият манталитет да говори такива неща, нали не може да каже, че е наранен.

# 265
Ева и Гого, обядваха в квартално пловдивско ресторанче с други хора, направи ми впечатление, че е много слаба и пуши

Аз пък ги видях миналата седмица в Созопол в един ресторант.

# 266
Може да е поливал рождения си ден. Rolling Eyes

# 267
  • София/Варна
Жената пълничка с очила ли беше? Ако - да, неговата си е Simple Smile. Много е готина по характер, пък и външно е много симпатична, нищо че е пълничка Simple Smile! Като излизаме винаги я виждам с широки блузи и по дънки, никога не съм я виждала да са облича по така, но и аз съм я виждала все с малката, де. Но и доколкото я познавам не е от жените, които обичат да се контят или да парадират с определен статус. Напротив, съвсем обикновено, нормално, земно момиче  Peace! Лично на мен много ми допада като човек.

Тц  Naughty , не беше жена му. Сигурна съм почти 99%. Беше слабичка и руса с прическа тип Алисия/Виктория Бекъм...

# 268
  • Бургас
Подхранихте пак жълтите вестници с тези новини за Устата. Човек да не може да отиде на един обяд с позната от нас. Twisted Evil

# 269
Мирела    в един много приятен ресторант. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт