Знаете ли кого видях 11

• 40 576
  • 454
  •   1
Отговори
# 240
Не искам да коментирам Светла и Дамян, защото не е редно предвид личното ми познанство с тях. Но че Дамян е хванал жена си на калъп е повече от смехотворно. И да, имат още една дъщеричка, Димана е на 2г и половина.

# 241
Но че Дамян е хванал жена си на калъп е повече от смехотворно.

Така ли се е твърдяло някъде? ooooh!

# 242

Мда...Славче

Преди 2 седмици някъде видях позабравения вече DJ Дамян в Техномаркет-а в МОЛ Пловдив.Беше с някаква русолява кака,която не беше жена му.
В Пловдив по-рядко ни навестяват "звезди"...затова и по-рядко се отчитаме Mr. Green
Че той преди няколко месеца се раздели окончателно с жена си, след като я хвана на калъп с любовника й (с която всъщност отпреди няколко години са разведени)  

# 243
Опс  Embarassed, изобщо не съм го видяла този пост.
Аз не познавам лично Светла, но впечатленията които имам за нея отстрани, и от обща позната са такива, че никога не бих повярвала на подобно нещо.

# 244
Преди 3 дена Миро от Каризма беше на афтар парти на плажен бар на Златни пясъци, дойде при мен да пита за денонощен магазин, купи си цигари и шоколади  Wink

# 245
  • Бургас
Я кажи сладур ли е на живо Миро?
Има нещо много симпатично в този човек, но зад всичкото правене по време на интервюта умело го крие.
 newsm78Интересно ми е когато не е пред камера и микрофон как се държи...

# 246
  • София
Интересно ми е когато не е пред камера и микрофон как се държи...

Предпочиташ да не знаеш и да си останеш с доброто впечтление, повярвай ми  Peace

# 247
  • София
Опс  Embarassed, изобщо не съм го видяла този пост.
Аз не познавам лично Светла, но впечатленията които имам за нея отстрани, и от обща позната са такива, че никога не бих повярвала на подобно нещо.
Авче, самият Дамян разду сценката, когато хванал жена си на калъп  Peace И то не само в един или два вестника  Confused
Ето тук примерно
http://www.verojaten-spam-dokladwajte-na-moderator/article/7891
Смехотворно или не, аз не си ги измислям нещата, сърдете се на Дамян, ако си измисля  : Peace

# 248
Интересно ми е когато не е пред камера и микрофон как се държи...

Предпочиташ да не знаеш и да си останеш с доброто впечтление, повярвай ми  Peace

Винаги, когато съм го виждала, се е държал съвсем нормално. Чака си реда за участие, седнал на стълбите, на никого не отказва да се снима или да си поговори.

# 249
  • София
Аз говоря за по-неформална обстановка.

# 250
Аз говоря за по-неформална обстановка.

Да,ама не . Съученик ми е и е много мило и добро момче. Hug
Ако искаш вярвай.Явно си предубедена,поради някаква причина.

# 251
  • Бургас
Аз не съм му голям фен,та да ми е замъглена преценката.
Създава впечатление на раним и добронамерен.
Може би някакви спомени имам от конкурса "Пей с мен" по Нова телевизия, въпреки,че не съм го следила. Държеше се мило с момиченцето, с което беше дует.После по интервюта след края  не ламтеше за славата,предлагана за един ден.
 Доколкото знам,  отдавна се занимава с музика, не може да се сравнява с появяващите се изневиделица дарования, които бълват риалити -форматите.

# 252
Опс  Embarassed, изобщо не съм го видяла този пост.
Авче, самият Дамян разду сценката, когато хванал жена си на калъп  Peace И то не само в един или два вестника  Confused
Ето тук примерно
http://www.verojaten-spam-dokladwajte-na-moderator/article/7891
Смехотворно или не, аз не си ги измислям нещата, сърдете се на Дамян, ако си измисля  : Peace
Аз не следя личния му живот, но имам лични наблюдения от преди повече от десет години. Тогава разказа доста гадни и, според мен, неверни неща за момиче, което го беше зарязало. Щом досега съм ги запомнила, значи ми е направило впечатление що за "мъж" е.

# 253
  • София
Линкът не може да се отвори.  Confused

# 254
Аз не се и пробвах да го отворя, защото нямам време да чета, но предполагам, че стилът на Дамян е сходен с този от едно време. Тогава не можах да повярвам как един мъж може да говори така за жена, с която все пак е имал връзка ...

Общи условия

Активация на акаунт