Знаете ли кого видях 11

• 40 669
  • 454
  •   1
Отговори
# 90
# 91
  • Добрич
аз вчера на паркинга на хотела в Добрич видях Хайгашот Агасян/ ако правилно изписвам името, де/

# 92
Златка, божкее чудо на природата е тази. В сръбската скара на Бъкстон - ядеше като прасе и беше дошла по цици  Simple Smile говореше нависоко и беше в компанията на Благо и Краси Кочев, после дойде Мартин Станков-приличаше на изпаднал германец Simple Smile

# 93
Какво разбираш под ядеше като прасе?  Simple Smile

# 94
а какво говореше  Simple Smile

# 95
Един от последния Биг Брадър, дето го биха. Май е в моя квартал, че често го засичам.

# 96
Един от последния Биг Брадър, дето го биха. Май е в моя квартал, че често го засичам.

Даниел.

# 97
Папкаше и говореше едновременно, а като не говореше пак не си затваряше устата  Simple Smile

# 98

Даниел.
Вероятно:) Не се различава от по телевизията.

# 99
  • В царството на мечтите
Днес видях Мария /фолк дивата/ беше с детето. На главната на Пловдив. Беше с една много готина рокличка и шапка

# 100
Днес видях Мария /фолк дивата/ беше с детето. На главната на Пловдив. Беше с една много готина рокличка и шапка

Случайно да обърна внимание на устните й? Понеже днес попаднах на едно ново интервю по телевизията, от седмица може би, и огромната й горна устна си беше в съвсем нормални размери, каквато й беше преди филърите. Shocked И се чудя- устните ли си е смалила (по-специално горната) , или така ми се е сторило на мен, и хората които бяха около мен.
А малката ходеше ли, или в количка беше?

# 101
аз много навреме ви откривам,чак на 7-ма страница.

# 102
  • Някъде там...
и аз тук Simple Smile

Миналата седмица , на морето -св.св.Константин и Елена" - Златка от Бягство към победата беше пред хотел Азалия, т.е говореше по телефона силно и то единствено по говора е разпознах.
Вчера Памбос пак на плажа на св.Константин и Елена", имам и папарашка снимка по бански  Mr. Green 

# 103
ВУЧКОВ, мада фака, ВУЧКОВ! Laughing Laughing Laughing

# 104
  • София, по трасето
а аз един ден в Лозенец видях Тома от Мюзик айдъл. Същият си е. И носеше бутилки с бира по улицата.

Общи условия

Активация на акаунт