Знаете ли кого видях 11

• 40 667
  • 454
  •   1
Отговори
# 75
  • София, откъм тъмната страна
В събота следобяда видях в парка Заимов Влади Априлов със семейството му. Синът му е с много дълга коса и доста надуто хлапе, а самият Влади само седеше на един пън и почти непрекъснато говореше по телефона, от време на време засилваше децата (те се возеха на едни гуми на въже) с израза "Е друго е тате като те дръпне нали...."  Whistling

# 76
Ох, днес на плажа в "св.Св. Константин и Елена", Веско Маринов  ooooh! с жена си, вероятно, не знам коя, обаче, и детето. Тя, незнайно защо, беше с бански, на който на долнището отстрани имаше петолъчки, както и на горнището, между гърдите. Дали е пристрастие или съвпадение .....

Дъщеря у Йоана ли имаш в предвид? newsm78
Или има и друго дете?  Whistling
Дъщеря му е над 20-годишна и едва ли минав авсе още за дете.  Mr. Green

# 77
И аз се разхождах по Раковска в събота следобед и видях Любомир Ковачев.Изключително симпатично момче,много ми харесва.И мацката с него беше много свежа

# 78
  • в страната на чудесата
Аз също в събота в Лозенец видях Тодор Славков пред едно заведение с чаша бира в ръка говореше с едно момче.Пак там Тереза Маринова пиеше кафе в хотела където бяхме отседнали.

# 79
  • Бургас
Тереза Маринова нали прекъсна спортната си кариера,май писаха,че е бременна. После нещо ми се изгуби как изглеждаше?
Много ми беше симпатична,има вид на интелигетно момиче.

# 80
Вчера в мол-а на Стамболийски, Наталия Симеонова с дъщеря си.

# 81
  • Варна
Ох, днес на плажа в "св.Св. Константин и Елена", Веско Маринов  ooooh! с жена си, вероятно, не знам коя, обаче, и детето. Тя, незнайно защо, беше с бански, на който на долнището отстрани имаше петолъчки, както и на горнището, между гърдите. Дали е пристрастие или съвпадение .....

Дъщеря у Йоана ли имаш в предвид? newsm78
Или има и друго дете?  Whistling
Дъщеря му е над 20-годишна и едва ли минав авсе още за дете.  Mr. Green
Бяха с едно момченце, на около 10-12 години, мисля.

# 82
Тереза Маринова нали прекъсна спортната си кариера,май писаха,че е бременна. После нещо ми се изгуби как изглеждаше?
Много ми беше симпатична,има вид на интелигетно момиче.
май загуби бебето на доста късен етап от бременноста Sad

# 83
  • Бургас
Много жалко!

# 84
Дони в Марая Фюжън. А на излизане от ресторанта дъщеря ми много се зарадва, че е видяла "къртичка". Всъщност беше огромен плъх.

# 85
В събота следобяда видях в парка Заимов Влади Априлов със семейството му. Синът му е с много дълга коса и доста надуто хлапе, а самият Влади само седеше на един пън и почти непрекъснато говореше по телефона, от време на време засилваше децата (те се возеха на едни гуми на въже) с израза "Е друго е тате като те дръпне нали...."  Whistling
  Той ми е комшия, верно е много надуто хлапето.  Sick Кати също, засичам я често на площадката с дъщеря си.

# 86
  • София
Милена Славова. На изилзане от Фантастико. Много надута изглеждаше  #Crazy В пежото, което тя караше, возеха дете без столче, един мъж го държеше в скута си.

# 87
# 88
  • София
 Simple Smile

# 89
Дони видях днес следобед, караше си джипа в Черноморец.

Общи условия

Активация на акаунт