Знаете ли кого видях 11

• 40 527
  • 454
  •   1
Отговори
# 60
Ани Заркова  по плажа на Албена, добре изглежда, слабичка, дребничка, но следите от киселината са по-видими от колкото си мислех , разхождаше се с мъж на нейната възраст.

# 61
Аз само да чета... Embarassed

# 62
Снощи в Лозенец на морето Тодор Славков ка4ен на бъги и Камен Водени4аров пазаруваше домати  Grinning

# 63
Доган  Sick Миглена  Sick

Айде да не е спам  Laughing - миналата седмица засякох Диляна Попова на Орлов мост - слабичка, семпло облечена, с тъмни очила.

# 64
Устата в Хепи Младост,
много нисичък... Confused

# 65
  • Варна
Ох, днес на плажа в "св.Св. Константин и Елена", Веско Маринов  ooooh! с жена си, вероятно, не знам коя, обаче, и детето. Тя, незнайно защо, беше с бански, на който на долнището отстрани имаше петолъчки, както и на горнището, между гърдите. Дали е пристрастие или съвпадение .....

# 66
  • София
Устата в Хепи Младост,
много нисичък... Confused
Той вече живее в Младост 2, честичко ще го виждаме из района.

# 67
Ох, днес на плажа в "св.Св. Константин и Елена", Веско Маринов  ooooh! с жена си, вероятно, не знам коя, обаче, и детето. Тя, незнайно защо, беше с бански, на който на долнището отстрани имаше петолъчки, както и на горнището, между гърдите. Дали е пристрастие или съвпадение .....
Joy Е, той тази година май изневери на БСП с Герб...Неговият бански нямаше ли някоя петолъчка...отзад?  Joy

# 68
  • Варна
Joy Е, той тази година май изневери на БСП с Герб...Неговият бански нямаше ли някоя петолъчка...отзад?  Joy
Joy Нямаше петолъчки на неговия бански, той беше с шорти, карирани в зеленикаво-жълт цвят такъв - никакъв. Тя много внимателна към него, де. И е симпатяга, за нея говоря  Wink

# 69
 LaughingАз сутринта като се събудих и видях себе си в огледалото Laughing

# 70
В петък на концерт почти всички  от ,,КОмиците", както и Тони Димитрова.

# 71
Joy Нямаше петолъчки на неговия бански, той беше с шорти, карирани в зеленикаво-жълт цвят такъв - никакъв. Тя много внимателна към него, де. И е симпатяга, за нея говоря  Wink
Мдааа, и той като Ники Кънчев от няколко години джитка с едни и същи шорти.

# 72
  • Благоевград
Запис  Grinning

# 73
  • София
В събота, следобедно време видях Любомир Ковачев /Крис от "Забранена любов"/ по Раковска. Със слънчеви очила и вдигната яка на блузката.

Вчера вечерта видях Георги Христов в Бъфало в Люлин. Седеша на масата срещу нас. Беше с един мъж и една мацка. Ядеше някаква салата с моркови. Стори ми се страшно отслабнал.

# 74

Дъщеря у Йоана ли имаш в предвид? newsm78
Или има и друго дете?  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт