Знаете ли кого видях 11

• 40 544
  • 454
  •   1
Отговори
# 30
  • В царството на мечтите
 Thinking

# 31
запис   bouquet

# 32
Значи тя не е от България...?   bouquet  bouquet  bouquet

# 33
Мария от Сблъсък, тази сутрин в Дънкин Донътс на Алабин. Много висока тази жена, хем не беше с високи обувки  ooooh! Аз дето не се имам за ниска почувствах, че се комплексирам около нея  Laughing

# 34
# 35
Албена Денкова и Максим Стависки.Явно не е верен слуха за тяхната раздяла.

Последна редакция: ср, 24 юни 2009, 14:50 от reni _805

# 36
Петър Стоянов - днес, даже преди малко общо взето. Качваше се в една стара черна баварка, пета или седма серия, не съм сигурна. С костюм и куфарче. Като консервиран е. Все когато го видя, все не е мръднал.

# 37

Е все пак работят заедно, или поне така беше.
Имат школа, която тренират на Славия...
Майка и на Албена е готина, но сестра и е страшна надувка и то не зная на какво отгоре?!?!? А Максим никак не се мерка там!

# 38

Е все пак работят заедно, или поне така беше.
Имат школа, която тренират на Славия...
Майка и на Албена е готина, но сестра и е страшна надувка и то не зная на какво отгоре?!?!? А Максим никак не се мерка там!

В момента са в Царево. В къщата на родителите на Албена .

# 39
  • Добрич
Петър Стоянов - днес, даже преди малко общо взето. Качваше се в една стара черна баварка, пета или седма серия, не съм сигурна. С костюм и куфарче. Като консервиран е. Все когато го видя, все не е мръднал.

И аз го видях миналата седмица, летяхме в един самолет от Будапеща за Берлин.
И аз съм мнение, че изобщо не се е променил, не видях следи на остаряване.

# 40
  • София
Петър Курумбашев-на площад "Славейков", до пейката с Петко и Пенчо Славейкови. Гласяха го за снимки. Имаше камера.

# 41
Пламена от не знам кой Мюзик Айдъл, в Мола, къде другаде... Не знам също какви цици си е сложила, но никак не ми изглеждаше с цици. Иначе доколкото я видях, не изглеждаше зле.

# 42
  • София
"веселата вдовица" Ива Екимова в мола в Гео Милев днес следобяд

# 43
# 44
Мария от Сблъсък, тази сутрин в Дънкин Донътс на Алабин. Много висока тази жена, хем не беше с високи обувки  ooooh! Аз дето не се имам за ниска почувствах, че се комплексирам около нея  Laughing

Не е толкова висока. Може би първоначалното впечатление е такова, но само първоначално.
Работим в една администрация,оттам са ми впечатленията.

Общи условия

Активация на акаунт