Знаете ли кого видях 11

• 40 590
  • 454
  •   1
Отговори
# 180
Днес видях Мария /фолк дивата/ беше с детето. На главната на Пловдив. Беше с една много готина рокличка и шапка

Детето или майката било с рокличка  Laughing

# 181
Галя от Сатен с мъжа си и дъщеря си в Лозенец.

# 182
Аз също ги видях на язовира Искър, почти всяка неделя са там. Зара не изглежда зле, докато Христо е доста елегантен тип.
Често там съм срещала и Елвира Георгиева с мъжа си пластичния хирург,не му помня името. Елвира изглежда на 30 години, доста сполучливи операции. евала...
Съгласна съм с теб,че Елвира Георгиева е страхотна,наскоро разговарях с нея,гледах я с отворена уста,но мъжът и е личност- един от много,много добрите прастични хирурзи-Николай Георгиев.

Бих поспорила дали мъжът и е "личност" ,като си спомня какво исказване направи за синът ми преди години... И колко неуспешни операции има без да се свени да взима космични суми за малки деца,като резултатите са меко казани доста травмиращи за слънцата.По-скоро за мен е индивид.
Елза ,съжалявам че така се е получило при вас.Аз имам три операции при Георгиев и мога да твърдя че тои ме оправи след един шарлатанин Бояджиев.

# 183
Мопс-а, който разкарва Мартин е на Иванина- Спарки. Laughing Явно принцесата е прекалено заета за кучето си, и Марти се грижи за него.

Тия тримцата да не би да живеят заедно... newsm78

Мартин, Иванина и Спарки- да.
Тя е една принцеса..... Grinning Grinning Grinning

# 184
  • Linz
Николай Дойнов в заведение на плажа Аркутино.

# 185
Мопс-а, който разкарва Мартин е на Иванина- Спарки. Laughing Явно принцесата е прекалено заета за кучето си, и Марти се грижи за него.

Тия тримцата да не би да живеят заедно... newsm78

Мартин, Иванина и Спарки- да.
Тя е една принцеса..... Grinning Grinning Grinning

Беше иронично казано че е принцеса. Laughing

# 186
В деня на гласуването в нашата секция Тошко Славков,незнаех,че е от квартала,взе и дъщеря си от същата градина където бяха и секциите,много незабелижим с една шкода фабия,не видях никакво парадиране на възможности.
А преди 2 дни фолк певицатаГергана пак в близост да квартала на бензинонстанция на Петрол,слязоха от мерцедес с някаква друга жена,която го изфорсира доста глупендърски и пубертетски нарочно,Гергана ме изуми,че в ръцете е доста напълняла,надолу беше нормална,но на ръцете целулит чак ми се видя #CrazyИ беше без грим,изглежда така си ходи в ежедневието и с вдигната на кок коса.

# 187
Какво стана с тази Гергана, бях я позабравила.Пее ли още? За да не е спам миналата седмица видях Ваня Пейчева.

# 188
Ивайло и Ерилиен- днес на летище София на новия терминал пристигащи .

# 189
Вчера в Tabaco видях Надежда Михайлова и Денди (по отделно бяха).Тя беше с много интересни обувки,хареса ми! Simple Smile

# 190
  • Варна
На летище Варна Венета Харизанова.

# 191
  • Има много детски смях.
Николай Дойнов в заведение на плажа Аркутино.

Дай малко повече подробности  Wink

# 192
Мариола от ББ не знам кой по ред... Русичка е по-хубава, но доста се е поналяла... Confused

# 193
Избягвам да пиша по темата, но вчера се върнах от дълго море на Царево и не мога да не споделя. Майката и вторият баща на Албена Денкова са концесионери на плажа, а Максим Стависки по цял ден киснеше в кафето при тъща си, а в останалото време беше на джет-а и караше бясно около хората. На 2-3 ден направиха коридор, но това не промени особено нещата. Човекът явно си остава фен на екстремните спортове и високите скорости.  ooooh!

# 194
Избягвам да пиша по темата, но вчера се върнах от дълго море на Царево и не мога да не споделя. Майката и вторият баща на Албена Денкова са концесионери на плажа, а Максим Стависки по цял ден киснеше в кафето при тъща си, а в останалото време беше на джет-а и караше бясно около хората. На 2-3 ден направиха коридор, но това не промени особено нещата. Човекът явно си остава фен на екстремните спортове и високите скорости.  ooooh!
Rage

Общи условия

Активация на акаунт