Знаете ли кого видях 11

• 40 554
  • 454
  •   1
Отговори
# 300
Миналата седмица в Приморско Здравко от ББ1 и жена му Христина с двете деца вървеха по улицата и отиваха в тяхния ресторант"Лилия".На другия ден водеха дъщеря им на детска градина.
Хмммм,това всеки може да го види в Приморско!

# 301
и аз тук Simple Smile

Миналата седмица , на морето -св.св.Константин и Елена" - Златка от Бягство към победата беше пред хотел Азалия, т.е говореше по телефона силно и то единствено по говора е разпознах.
Вчера Памбос пак на плажа на св.Константин и Елена", имам и папарашка снимка по бански  Mr. Green 
Еееее,цъкни снимката деееееее................

# 302
Фолк певицата Валя с един мъж, не знам кой е. Доста нисичка ми се стори. Беше точно до мен в McDonalds.

# 303
  • Временно
Вчера следобяд Камен Воденичаров в Лозенец по главната улица,с бански тип слип,вървеше по тротара и  четеше вестник.

# 304
Българският Майкъл Джексън на КРОАСАНИТЕ  Whistling Щеше да предизвика катастрофа,пресичайки неправилно в Младост(Вн) Безумие е такива да се показват по ТВ-то  ooooh! ooooh! ooooh!
аз съм го виждала в мол-а, явно живее или работи в Младост, много дребен сигурно няма 1,60 момчето и много слаб, всички се обръщаха след него обаче  Simple Smile

# 305
  • с/у ОколоМръсТното
Яна от сериала на НОВА ТВ "Забранена любов".
Но как се казваше самата артистка?  Thinking

# 306
Българският Майкъл Джексън на КРОАСАНИТЕ  Whistling Щеше да предизвика катастрофа,пресичайки неправилно в Младост(Вн) Безумие е такива да се показват по ТВ-то  ooooh! ooooh! ooooh!
Е не се сещам кой беше този екземпляр newsm78
Някой да подскаже Peace

# 307
  • София
Джексън на кроасаните е един образ от предишния Мюзик Айдъл.
Ето го (не е пропуск, че не го знаеш)  Grinning
http://vbox7.com/play:3ddb05f7

# 308
Леле, как ги разпознавате тия кроасанаджии... ooooh!

# 309
  • на пистата
ники сървайвъра днес,стана втори на едно състезание

# 310
Снощи в Рапонги беше Мая Илиева. Голяма мацка е тази жена, много стилна и със силно присъствие.
Пак там Орлин Горанов и съпругата му...нечестно е колко по-бързо остаряват жените.

# 311
Маргарита Михнева

# 312
Цитат
А ти ела в другата тема, да разкажеш подробно как мина. Кой с какво беше облечен и т.н. Laughing
Идвам  Mr. Green
Коя е другата тема?  newsm78

# 313
  • София
"Другата" тема, предполагам: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=413492.msg11905480#msg11905480  Simple Smile

# 314
  • York
Българският Майкъл Джексън на КРОАСАНИТЕ  Whistling Щеше да предизвика катастрофа,пресичайки неправилно в Младост(Вн) Безумие е такива да се показват по ТВ-то  ooooh! ooooh! ooooh!
аз съм го виждала в мол-а, явно живее или работи в Младост, много дребен сигурно няма 1,60 момчето и много слаб, всички се обръщаха след него обаче  Simple Smile
Работи в цеха на Лагард, който е на ул. Тролейна, зад затвора.

Общи условия

Активация на акаунт