Планета Дерби 2009

• 3 567
  • 26
  •   1
Отговори
Нека тук обсъждаме новините и преминалите концерти от турнето Планета Дерби 2009.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 15:47 от Кристал

# 1
Нека тук обсъждаме новините и преминалите концерти от турнето Планета Делби 2009.

Wink
иначе им пасва Joy Joy Joy

# 2
Ей,виновна съм си и това е  Crossing Arms

# 3
  • Galaxy 13197853088
коя е тази планета?

# 4
Тая тема, ще бъде оспамена за нула време и заключена, така че зарежи, и се връщай в компроматите. Laughing

# 5
Яко са го закъсали щом ще са безплатни концертите...Слава Богу, че подминават нашия град Whistling

# 6
Ами първо пресичайки улицата мина Емилия с БМВ-то си.Возеше я шофьор ,а тя от другата страна пушеше.
След това Борис Дали-целия облечен в бяло.Безкрайно земен човек.
Пред хотел Ростов-Анелия,Камелия и Елена.
Камелия-няма да я коментирам тая.......Даже не обърна внимание на почитателите си.Мисли се за няква,ама е никва doh
Елена-много,ама много готина,слаба.Беше с изправена руса коса ,а в краищата кестенява.Облечена с нещо като пола-панталон   33uu и отгоре по-разголено потниче.Снима се с абсолютно всички,раздаде автографи и си поговори с феновете.Качи се в мерцедес и само попита шофьора:За колко време ще стигнем до сцената,а той:Спокойно,ще стигнем на време.
Накрая излезе Анелия.Чесно да си кажа беше много лошо гримирана,по-скоро тежък грим с червено червло.Беше с естествената си коса,без присадената.Очаквах да се държи надменно ,но беше изключително любезна.
Излизайки от хотела каза на всички :Закъснявам!Но не отказа нито автографи,нито снимки.През цялото време си говореше по телефона.По всичко личеше,че с дъщеря си.Анелия повтаряше,колко много и липсва,че я целува,и че днес като се прибере ще идат двете на плаж.
Анелия потегли с Голф 5.
Това е на кратка.Ако се сетя за друго ще пиша.

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 14:56 от Кристал

# 7

А на концерта беше ли? Там как мина? Hug

# 8
Цитат
А на концерта беше ли? Там как мина?
Бях да.Безкрайно много постно. ooooh!
То за това е и на центъра,защото няма какво ново да предложат.
Андреа,естествино се разсъблече.Едни и същи хора,едни и същи песни,абе постнотия голяма.
Хареса ми изпълнението на Елена. Grinning
Другите,едноооооооооо и също.Особено Камчито.С нейната Луда по тебе ,стана банална.Чудя се и аз за кво им е на хората да я гледат тая примадона.Нито нови песни,нито ново облекло.

# 9
Яко са го закъсали щом ще са безплатни концертите...Слава Богу, че подминават нашия град Whistling
Joy нали

# 10
  • Плевен
Вчера центърът на Плевен се беше превърнал в грозна гледка - тумби от цигани прииждаха на тълпи, ужасна смрад на пот и парфюми и кебапчета.
Имам чувството, че всички цигани от околността се бяха наточили и дошли да видят кумирките си. Даже едни младежи - пак роми крещяха - само пайнер.
Май само мангасари ходят по тези концерти.

# 11
Вчера центърът на Плевен се беше превърнал в грозна гледка - тумби от цигани прииждаха на тълпи, ужасна смрад на пот и парфюми и кебапчета.
Имам чувството, че всички цигани от околността се бяха наточили и дошли да видят кумирките си. Даже едни младежи - пак роми крещяха - само пайнер.
Май само мангасари ходят по тези концерти.
Ми..много ясно..щом е без пари...

# 12
# 13
В Стара Загора очертава ли се такова чудо, да знам да не излизам в този ден? Че нашият Лозенец* много голям квартал..

* Старозагорското Столипиново

# 14
Фиатаджията...дръж се естествено!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт