Знаете ли кого видях 11

• 40 549
  • 454
  •   1
Отговори
# 315
# 316
  • Временно
Дичо,отново в Лозенец

# 317
Петко от "Трамвай #5" на море.
Ама няма да кажа къде.

# 318
Алтен Алиева в салон MG на Патриарха, много готина прическа и бяха направили, и като цяло беше готина.

# 319
  • София
Алтен Алиева в салон MG на Патриарха, много готина прическа и бяха направили, и като цяло беше готина.
А приличаше ли на бременна  Blush
Защото в един жълт вестник пишеше, че очаква дете.

# 320
Без да претендирам за достоверност, но ми се струва, че видях Даниела Арнаут, дано не се бъркам, в петък вечерта в центъра. Имаше малко екипче с камера, а тя беше цифра нагримирана, изключително слаба и с нещо като садо-мазо латексово облекло.

# 321
  • Между хотелите
Миналата седмица видях водещата от БТВ новините Ирина Костадинова, мисля, че води обедните новини. Е да ви кажа страшно ми хареса. Впечатлих се, защото по тв-то ми изглежда някак си "постна". Разхождаше се по Дондуков с един доста симпатичен младеж, хванати за ръка. Беше облечена спортно - с бял потник и широки дънки, с разрошена коса и татуировка на лявата ръка, която беше от рамото до лакътя. Въобще много свежарско изглеждаше.

# 322
Жени Калканджиева на плажа в Китен.Сигурно е пред раждане.Доста е понаедряла.Разхождаше се по плажа с цигара в ръка-ужасно грозно.

# 323
Покрай велинградските празници се видях и ръкувах с много хора- Прекрасният квартет "Мистик"- българският Бонд, "Тоника", да не изброявам.

# 324
  • София
Жени Калканджиева на плажа в Китен.Сигурно е пред раждане.Доста е понаедряла.Разхождаше се по плажа с цигара в ръка-ужасно грозно.

Ужас #Crazy

# 325
Избягвам да пиша по темата, но вчера се върнах от дълго море на Царево и не мога да не споделя. Майката и вторият баща на Албена Денкова са концесионери на плажа, а Максим Стависки по цял ден киснеше в кафето при тъща си, а в останалото време беше на джет-а и караше бясно около хората. На 2-3 ден направиха коридор, но това не промени особено нещата. Човекът явно си остава фен на екстремните спортове и високите скорости.  ooooh!
Rage
http://www.kliuki.net/25451/Staviski-plashi-kurortisti-s-visoki- … ti-na-dzhet-.html  Wink

# 326
Днес :
Люба Кулезич - минаваше покрай пазар Красно село! Много висока таз жена....

И Елвира Георгиева с мъжа си Николай Георгиев - също покрай пазар Красно село - тя - дребничка ми се стори (сигурно винаги съм я мислела за по-висока) с дрехи в каубойски стил, и шапка, както и ботушки в синьо...

# 327

Алтен Алиева я виждах доста често зимата и пролетта - учеше английски. Винаги изглеждаше отлично, винаги различна и много много красива жена. Не съм я видяла нито веднъж без да е изпипала и последния детайл от грима, облеклото си и аксесоарите. Не изглеждаше бременна ...

# 328
И аз да се включа в тази темичка. Преди 2 седмици видях Графа с жена си и бебето, разхождаха се в Южния парк, бебето беше в количка, сладки бяха. Пак там видях Маго Желязкова със сина си и 2 приятелки, качиха се да се возят на влакчето, което обикаля парка. В мола на Стамболийски видях скоро и Виолета Здравкова от Вип Брадър с дъщеря си Даная, остави я в детския кът и отиде да пазарува, на живо изглеждаше доста по-добре.

# 329
Почти всеки ден виждах Дичо яхнал мотор и някаква мацка отзад на Лозенец.
Пак там Галя от Сатен,Андрей с половинката си(незнам как се казва) и Графа с жена си.Той имаше участие,а тя му се кефеше.

Общи условия

Активация на акаунт