Отзиви за детски градини - Варна

• 211 330
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 225
ДА - Стоя си вкъщи и по една седмица заради сополи.
Взимам болни4ен и мизерни пари, но това е положението - все се надявам и другите да правят така .... да, ама не!

Peace

karelia79   newsm78 нали вече е извадена, как ще я вадите 2ри път  Thinking
Красе, да, намират се начини за гледане на детето вкъщи, защото точно заради такива оправдания се влачат сополите и кашлиците  ooooh!

Когато децата са малки има голяма вероятност от рецидив, за това препоръчват вадене след 4 -  5г възраст !

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 16:34 от star

# 226
star  Peace именно, аз и и затова писах по-рано, че масово злоупотребяват лекари с това, за съжаление....

# 227
  • Canada
Стар, вярно е това което казваш и ние също не искахме да я вадим рано, но положението стана действително много зле. Най-тъпото е че Кари е с много добър имунитет иначе ,т.е. не боледува от нищо друго освен хрема (вкл.заден ринит, от който кашля) Извадихме я, защото вече въобще беще престаналада диша през носа, гласът й си беше постоянно променен и последните пъти вдигаше Т само от тъпата хрема и се налагаше да пие антибиотик по двеседмици, че да й мине хремата и Т. ooooh! Ужасно е и честно казано все пак предпочитам да я извадим, че и тя да спи на спокойствие поне година...

# 228
http://moreto.net/novini.php?n=65941
Ето да видите нашта мила община била приятел на децата ни.... Как ги раздават тия награди  ooooh!
Вероятно е спечила, защото с мартенските опашки пред ДГ се опознахме по квартали (които не се познавахме де) и да не забравим заради материалната база в ДГ и училищата поддържана изцяло с общински средства  Outta Joint
Сещам се и за още куп причини заради, които може да спечели общината ни и други призове.. обаче с обратен знак

# 229
  • Canada
Странно наистина като всяко нещо в България.

# 230
# 231
Не пише коя е градината  Rolling Eyes !

Имате ли информация ОДЗ4  дали ще работи от понеделник ?

# 232
  • Canada
И да не пише коя е градината - ще кажеш че има значение... Навсякъде събират пари няма как... Явно субсидиите от Общината не са им достатъчни. А децата трябва да имат с какво да играят, рисуват и т.н.

# 233
Не пише коя е градината  Rolling Eyes !

Да, детето на приятелка е там  bouquet

# 234
Благодаря ти Ivy ! Дано завръщането ни в градината, след грипната ваканция, съвпадне със завръщането в стаята  Grinning !

# 235

Да. Ще работи, но ако можело да не си водим децата още от първият ден. Да сме ги оставили още малко в къщи! Това ми беше казано по тел. в петък Close Close Close
( аз пък съм на обратното мнение!) Mr. Green

# 236
E, как така да не си водите децата Rolling Eyes, нали ще работи градината ? Викаха ли ви да помагате за почистване и довършителни работи ?
Дайте отзиви после какво е ремонтирано  Grinning

# 237
Да. Викаха ни. Погнахме.

Последна редакция: пн, 23 ное 2009, 09:41 от diemma

# 238
 Аз искам да споделя моите положителни отзиви от ЦДГ Гълъбче ! Страшно съм доволна от персонала , от отношението към децата , към родителите .Не сме ходили много 2-3 месеца , но за сега само хубави неща мога да кажа, детето ми  ходи с   удоволствие , което е мнооого важно за мен!

# 239
  • Варна
tji ,в коя група сте, ако не е тайна  Wink, че и аз съм доволна от тях. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт