Отзиви за детски градини - Варна

• 211 331
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 255
  • Canada
Аз си мисля че за по-горните групи сигурно е интересно, на мъничките деца са по-притеснителни, а и трудно задържат вниманието си върху едно нещо. Особено що се отнася до образователните курсове като английски например. Знам че се твърди че малките деца най-лесно учат, но аз си имам спомени от времето като бях 2-и клас и майка ми ме беше записала на курс по английски - чувствах се ужасно, защото учех нещата като ги зубрех, нищо не разбирах и вечно бях по-назад от другите, които бяха по-големи... Tired Обаче в гимназията вече беше съвсем различно. Peace

# 256
  • Варна
И ние сме там. Peace

# 257
Момичета , дайте  отзиви за "Детско градче" !

# 258
  • Варна
Пролетната Фиеста е за 3 и 4 група. И Калоян не е научил кой знае какво , но се забавлява.За нея писах  Blush по - горе
Дъщеря ми миналата година беше 2-ра група и участва във Фиестата.

# 259
Пролетната Фиеста е за 3 и 4 група. И Калоян не е научил кой знае какво , но се забавлява.За нея писах  Blush по - горе
Дъщеря ми миналата година беше 2-ра група и участва във Фиестата.

И моята беше втора, но Фиеста не видяхме  Grinning !

# 260
Здравейте, имам въпрос. В нашата група има деца, които уж бяха временно, до месец декември, но още си ходят и като гледам и май нямат намерение да тръгват. При вас как е?  newsm78

# 261
Ние сме в "Ян Бибиян" , при нас имаше деца от "Слънчо" и "Звездичка", но мисля, че в началото на декември от Звездичка се върнаха, а Слънчовците са си още в нашата група. Тук е мястото да похваля градината, страхотен екип от професионалисти, базата е добра, доколкото може да се справя директорката сама, без помощта на общината. Аз съм изключително доволна. Синът ми плачеше неистово първата година, сега ходи с  желание.  Горещо препоръчвам "Ян Бибиян"!!! Най- вече заради учителките, които се грижат с голяма любов за децата.

# 262
  • Варна
Здравейте, мами.

Ще подаваме документи за яслените групи в ОДЗ. Районът ни е Приморски, заведенията са Д-р П. Берон, Чайка, Славейче и Дружба. Много моля за отзиви за тези градини. Благодаря предварително.

# 263
zdraveite! sega vzeh da razglejdam kakvo se pi6e za qslite za6toto mi predstoi da zapisvam moq sin na qsla i na pravo se razubejdavam ,4e to ima li edna svqsna qsla vav varna!? zabolq me glavata ooooh!

# 264
Бухтичке моя син посещаваше яслата а сега е в градината на ОДЗ 2 "д.р П.Берон" и съм ЗА на сто процента. Peace
Изключително мили и внимателни бяха сестрите и лелите от яслата  Peace и в градината също нямам забележки Peace
Детето нито веднъж не ми е казало че не иска да ходи което си е показателно че му харесва Wink
Като база също не е зле Peace

# 265
Нас пък ни пускат само до входа на градината, от там поемат леличките-да не разнасяме бацили из градината  Laughing Laughing Laughing Да свършва вече тази грипна епидемия, че не се трае просто...страх ме е да се изкашлям  Laughing
Вчера бях влязла в магазин и нещо се задавих и взех да кашлям доста силно, чак очите ми се насълзиха. Всички около мен се изпариха за секунда. Joy
Joy Joy Joy

# 266
zdraveite! sega vzeh da razglejdam kakvo se pi6e za qslite za6toto mi predstoi da zapisvam moq sin na qsla i na pravo se razubejdavam ,4e to ima li edna svqsna qsla vav varna!? zabolq me glavata ooooh!

като спре да те боли главата, можеш като за начало да почнеш да пишеш на кирилица  Laughing
по същество - зависи как гледаш на четеното - ако търсиш само кусурите - няма да видиш хубавото в нещата  Peace

# 267
  • Варна
И да допълня, че това е тема за отзиви за детски градини. За яслите сигурно има друга тема за мнения.

# 268
Моля, споделете мнения за "Пушкин" и "Теменужка" (на ул.Шейново). Сигурно нямаме много шанс да се класираме там, но тези са ни най-удобни и ще се пробваме.

# 269
Здравейте!
Знам, че тук ще намеря много информация, но още не съм изчела цялата тема.
Какви са  тази година сроковете за записване в детските градини във Варна?
И друг въпрос имам: Има ли някъкъв списък/ карта' с координати , адреси на детски градини?

Ние сме в района до "Слънчо" централна, но така като гледам ремонта скоро няма да свърши и трябва да търсим други варианти.
Разбрах от тук, че и "Ян бибиян" била на близо, но дали има и други в този район?
Връщам се да чета.

Извинете, видях че има специална тема за ПРИЕМ 2010 Peace

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 13:23 от _Venera

Общи условия

Активация на акаунт