Отзиви за детски градини - Варна

• 211 393
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 375
ОДЗ, Чайка- детето ми не е там, но имам по страничен път впечатления- прекрасно отношение към децата, а самата ДГ е много приветлива, красива, с хубав двор, мисля и басейн имаше, но не съм сигурна.Хората, които познавам там, работещи с деца са родени за тази професия!

# 376
 В ОДЗ4 има басейн , да !

# 377
Здравейте!
Някой може ли да ми каже нещо за детска градина "Горски кът" на Зл.пясъци

Никой ли няма впечатления от тази детска градина newsm78
Кажете нещо моля ви Praynig

# 378
  • Варна
Здравейте!

Аз нямам впечатления, но ми се иска да питам друго - ще оставяте детето цяла седмица там ли Confused

# 379
  • Варна
В тази градина са водили брат ми преди много години. Връщали са децата в много лош вид тогава, с изпоцапани и оповръщани престилки и т.н. Едва ли нещата са същите. Макар че в яслата на детето на приятелка, една жена от помощния персонал е работила там и когато приятелката ми е ходила в тази ясла...

# 380
Здравейте!

Аз нямам впечатления, но ми се иска да питам друго - ще оставяте детето цяла седмица там ли Confused
ООООО, не в никакъв случай!
Просто ще ми се налага да го вземам по- късно, а в другите градини няма как да стане.

# 381
Здравейте!

Седмична ли е градината ?

Аз съм била в седмична градина  Mr. Green, да ви кажа имам не лоши спомени ! Дори смея да твърдя , че беше чудесно.
Не мога да си обясня обаче , защо са решили да ме запишат в такава .... ама това е друга тема  Rolling Eyes !

# 382
Да седмична е, и точно за това може децата да се вземат по-късно Peace

# 383
Здравейте! Изчетох темата, но не намерих информация за детска градина "Щастливо детство" Все още не съм подала документите за кандидатстване и се чудя кои четири  градини да посоча в района. Ако някой има отзиви за условията , нека сподели! Simple Smile
Предварително благодаря!

# 384
На моя приятелка детето е там и е сравнително доволна.
Аз ходих веднъж там, това, което на мен не ми харесва е, че тоалетните са отдалечени от стаите (в нашата градина са непосредствено до стаята за игра).
За подробности по-добре да се включи някой с преки впечатления.

Какво по-точно те интересува - ако е битови условия, те в почти всички градини са на задоволително ниво (не добро, съотв. базата бива подобрявана чрез рекет от родителите) ако е отношение към децата и учебен процес зависи преди всичко от учителките, а не от градината.

# 385
Подадох документи в Щастливо детство, само защото ми  е на близо градината.
Ще чуеш и положителни и отрицателни отзиви за персонала.
Вчера говорих с една майка и тя каза, че е доволна и детето било доволно от учителките.
То е с Атопичен дерматит и трябва да е на диета и затова ходеше само по няколко часа на градина и се пребираше в къщи да яде. Директорката научила и предложила на родителите да изготвят списък с какво трябва и какво не трябва да яде и да му готвят отделно.
Чувала съм и отрицателни отзиви - как не гледат децата, а си пият кафето.
Сега по мои наблюдения - всеки ден, когато излизам( когато е топло) децата са навън и стоят само при пясъчника( това е за най- малките). Децата започват да тичат и играят едва , когато дойдат лелките да ги гледат. Виждала съм и как ги удрят.

# 386
.......... Виждала съм и как ги удрят.

От повечето теми тук, се убеждавам , че това е масова практика  Tired ! Чудя се толкова ли са " лоши " децата , че предизвикват такова отношение ??? Или персоналът е много изнервен ..... Не , че има особено значение  Rolling Eyes

# 387
  • Варна
Проблема според мен определено е в персонала. На някой им идва в повече опита и стажа.

# 388
.......... Виждала съм и как ги удрят.

От повечето теми тук, се убеждавам , че това е масова практика  Tired ! Чудя се толкова ли са " лоши " децата , че предизвикват такова отношение ??? Или персоналът е много изнервен ..... Не , че има особено значение  Rolling Eyes
Според мен персонала е много изнервен.
Например детето си играе на катерушката, а госпожата минава и го зашлевявяа отзад по тила.
Друг случай - играят на Балона се върти или нещо подобно и децата се движат в кръг, а учителката ги подритва по дупето и им казва - по бързо, по- бързо.
Виждала съм и как учителка крещи на най- малките - майка ти няма да дойде да те вземе. Не те иска вече. Или - не може да играеш с това , майка ти да ти купи и да донесе.

# 389
И аз искам да знам, защото положителни са ми до момента впечатленията.
Само днес детето се размрънка, че не искало да ходи, защото друго детенце го удря. С проблема са се заели госпожите

Далеч съм от мисълта да коментирам и да компроментирам името на градината и хората които работят там!!!
Майката с която последно говорех,може да има лични притеснения,но това да НЕ Е ПРАКТИКА В ЦЯЛАТА ГРАДИНА...,за това и няма да споделя нейните думи!
Исках да разбера мнението и на други майки,за да се ориентирам...все пак хора различни и изискванията им различни и мненията са противоречиви...как да Ви кажа какво съм чула ,като това може и да  е малко  преувеличено от самата майка...?!
Няма да напиша какво съм чула,защото тези хора дават труда и вниманието си на децата ни и за това не бих си позволила без лични впечатления,да давам коментари и становища.
Благодаря за споделеното мнение на момичетата по-напред Hug
Ако  и други майки се включат в темата,ще се радвам да прочета и тяхното мнение  bouquet
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт