Отзиви за детски градини - Варна

• 208 528
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 885
Отзиви за яслата в ОДЗ Маргаритка имате ли?Преки впечатления,отношение на мед.сестри,имат ли изисквания без памперс  и т.н

# 886
  • Варна
Не мисля, че имат право да си побъбрят на работа при положение, че смяната им е по има - няма 5-6 часа на ден и факта, че са отговорни за по 30 деца  Peace Така, че бъбренето по време на отпуската, която не е никак малка и в почивните дни Naughty Но за това положение в родните ни детски градини - отношението на възпитателки и лелки към собствените им задължения, са виновни директорките, които са същия дол дренки, за съжаление.

# 887
Момичета, някой има ли впечатления от ОДЗ Морска звездица?  Ще съм много благодарна на отзиви  Simple Smile

# 888
Здравейте! Търся мнения за една учителка - г-жа Ташева. В момента госпожата е пенсионерка, преди е била учителка в "Слънчо", а това лято по заместване в "Крилатко".
Въпросната госпожа вероятно ще бъде учителка в групата на сина ми, а нещата, които чувам за нея ме притесняват.
Всяка информация ще ми бъде полезна. Може и на ЛС.

# 889
Здравейте момичета! Понеже видях, че има доста питащи за мнение на ОДЗ 6 ПАЛЕЧКО искам да ви кажа едно честно мнение. Толкова съм разочарована от тази градина нищо не им е наред там. Нямат родителски срещи, нямат тържества, нямат открити уроци и най важното - ГОСПОЖИТЕ ИМ НЕ СТАВАТ ЗА ПЕДАГОЗИ!!! Особено една госпожа Митева от 2-ра група нямам думи за възпитателните и методи. Наказва децата отвън по коридорите без надзор, удря ги, крещи им постоянно. И все милата е много обидена и иска извинения, не дава да я попиташ нещо и почва да крещи. Толкова съм възмутена аз и повечето майки, ходихме при директорката тя не взима никакви мерки. В момента правя всичко възможно да преместя детето си от там, от както е в тази градина няма една нощ спокоен сън, а аз си мислех, че си внушавам че е много чувствителна и затова не спи спокойно, а то какво било. Ако имате друг избор с чиста съвест ви казвам не си оставяйте там детето!!!

# 890
  • Варна
Синът ми ходи на Айкидо от градината и днес забравих да взема телефона на школата от треньора. Някой има координати на дружество Атапис?

# 891
# 892
Здравейте, бихте ли споделили нещо за ДГ Пролет и ДГ Изворче? Не успях да намеря много отзиви за тях.... Confused

# 893
  • Варна
Здравейте, бихте ли споделили нещо за ДГ Пролет и ДГ Изворче? Не успях да намеря много отзиви за тях.... Confused

И аз ще помоля за мнения, за Пролет ме интересува, за Изворче разбрах филиали има в блокове и затова автоматично ми отпада от списъка. Но пък няколко страници назад четох ужасно отрицателно мнение за ЦДГ "Пролет" Някой други наблюдения да има?

# 894
следващата година мисля няма да има прием по филиалите. разучете коя група са децата там. филиалите са два в два различни блока. има само по една  група  и мисля , че децата са сега 5 годишни. по пътя на логиката няма как да приемат други деца във филиалите .
и от Пролет и Изворче имам приятелски семейства. Доволни са. Нека да се спре със спекулациите за ужасни г-жи, които оставят децата на студено, гладни , жадни и напикани. Ако има такъв инцидентен случай , той може да се случи навсякъде и се обърнете веднага към директорката на съответното заведение.
Детето ми ходи на ясла , сега е в Детско Градче, изключително съм доволна от госпожите досега. Не съм изключение, около мен също чувам само положителни отзиви за градините. Тук включвам споменатите вече 3 градини + "Моряче " , "Златно зрънце  " , "Синчец" . Имам наблюдения от деца във всяка една от тези и всички са доволни.
Не казвам, че съм нямала проблеми, но винаги са били решавани с разбиране и бързина .
Искам с този пост да успокоя повече хора, защото рядко се пишат хубави неща , а имаме повече нужда от това , за да сме спокойни за децата си!

# 895
  • Варна
Лично аз от Синчец не съм доволна, писала съм и преди. По мои лични наблюдения има само една единствена група /от цели 12/, чиито госпожи са ми правили изключително добро впечатление, за жалост не сме при тях и едната госпожа нещо не я виждам в последно време, не знам защо, може да е напуснала. Всички останали за никакъв чеп не стават, на чело с директорката! Съжалявам, че го казвам, но... това е личното ми мнение от всичко, което съм видяла и чула за 4 години. Чакам с голямо нетърпение да минат и последните няколко месеца, че да се махнем от там. Ако знаех за тази градина това, което знам сега, никога, ама никога не бих я включила в молбата. Вероятно на някой това, ще му прозвучи прекалено крайно, но аз имам база за сравнение и повярвайте ми такова нехайство, анархия, мързеливост и какво ли още не, не бях виждала. Веднага ще кажа и коя е другата градина, за да не звуча само негативно. Това е ОДЗ 16 "Българче" - мога само да ги хваля. Който познава и двете градини ще се съгласи с мнението ми. Успех на всички при избора!

# 896
За всички други райони има отзиви за ДГ, но за район Одесос нищо  newsm78 Все пак, ако някой има желание може да сподели нещичко за Светулка, Христо Ботев, Щастливо детство и Звездичка. Ще съм много благодарна

# 897
  • Варна
следващата година мисля няма да има прием по филиалите. разучете коя група са децата там. филиалите са два в два различни блока. има само по една  група  и мисля , че децата са сега 5 годишни. по пътя на логиката няма как да приемат други деца във филиалите .
и от Пролет и Изворче имам приятелски семейства. Доволни са. Нека да се спре със спекулациите за ужасни г-жи, които оставят децата на студено, гладни , жадни и напикани. Ако има такъв инцидентен случай , той може да се случи навсякъде и се обърнете веднага към директорката на съответното заведение.
Детето ми ходи на ясла , сега е в Детско Градче, изключително съм доволна от госпожите досега. Не съм изключение, около мен също чувам само положителни отзиви за градините. Тук включвам споменатите вече 3 градини + "Моряче " , "Златно зрънце  " , "Синчец" . Имам наблюдения от деца във всяка една от тези и всички са доволни.
Не казвам, че съм нямала проблеми, но винаги са били решавани с разбиране и бързина .
Искам с този пост да успокоя повече хора, защото рядко се пишат хубави неща , а имаме повече нужда от това , за да сме спокойни за децата си!

Чак сега прочетох това! И наистина внесе успокоение, поне при мен Simple Smile Благодаря! Аз вече ги измислих 4-те градини, надявам се да съм направила правилния избор, а още повече се надявам - да ни приемат  Praynig

# 898
Предстои ни да подаваме документи, а нямам представа как да си подредя желанията Споделете мнение за "КАРАМФИЛЧЕ", "ДРУЖБА", "НЕЗАБРАВКА", "СЛАВЕЙЧЕ"

# 899
  • Варна
Предстои ни да подаваме документи, а нямам представа как да си подредя желанията Споделете мнение за "КАРАМФИЛЧЕ", "ДРУЖБА", "НЕЗАБРАВКА", "СЛАВЕЙЧЕ"
Само хубави неща мога да кажа за Карамфилче. Завършваме 4 група при г-жа Тодорова и г-жа Константинова, прекрасни са!

Общи условия

Активация на акаунт