Отзиви за детски градини - Варна

• 211 128
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 915
Мами,приети сме в ЦДГ ''Пламъче'' Владиславово.Няма много инфо за нея,ако има запознати моля да споделят мнение. Благодаря!

# 916
Здравейте:))
Дъщеря ми е приета в ПУШКИН,набор 2011.Желая размяна за  ЗВЕЗДИЧКА.
Може да ми пишете на мейл  адрес: desimihova@abv.bg Praynig

# 917
Мога да дам преки отзиви за филиала на "Пушкин" - голямото ми дете завърва тази година там, сестричката му е приета там и ще бъде при същата госпожа на сина ми. Сградата е стара, дворът е малък, с един пясъчник и една дървена къщичка, без много опции за игра (директорката ни ги говори от 4 години как кандидатства за подобрение и чака общината); преди 2-3 години правиха ремонт - сменена е дограмата, има климатици, санитарните възли са ремонтирани също. Леглата са стари (дори не съм ги виждала практически, защото са сгъваеми към стената). Не са ни събирали пари за ремонти, обновяване на някакви активи, купуват се стандартните материали за работата в градина.
От госпожите бях много доволна - много различни сами по себе си, едната по-строга и взискателна, винаги ги занимаваше с нещо, никакви филмчета и губене на време, при другата - с по-свободен режим, но се допълваха добре. За съжаление едната се пенсионира (г-жа Стефанова), остава г-жа Караденева, кой ще е другия човек в екипа й не е ясно.
Големият плюс особено за първа група е, че започват като малка група от 15 деца. Всички сте наясно, че няма да се съберат всичките през цялата година, защото ще боледуват, ще се адаптират и т.н.
Храната се доставя от централната градина, едната леля е много внимателна също - изобщо съветът ми е да не се стресирате от външния вид на градината.  Simple Smile
Благодаря Simple Smile

# 918
  • Варна
Приети сме в ОДЗ във Виница. Някак не можах много да се зарадвам от този факт. Някой може ли да сподели отзиви за персонала.

# 919
Има ли някой отзиви от оздравителната градина в Чайка или Логопедичната в морската градина

# 920
Здравейте,
не зная дали тук е мястото да попитам, но имам един въпрос към родителите, чиито деца посещават 1-ва и 2-ра група в детската градина. Моите деца са в ЦДГ "Пролет" и от тази есен родителите на деца от 1-ва и 2-ра възрастова група трябва сами да набавят учебните помагала по които обучават децата. Сина ми ще е във 2-ра група и предната година не сме ги плащали,но за тази година купихме материалите. Дъщеря ми сега ще е първа група и за нея също купихме. Също така снабдихме и госпожите с табла, учебници и дискове с песнички.  За справка издателството с което работи нашата градина е Булвест 2000 и материалите за 1-ва група са 18лв, а за 2-ра група са 20 лв. Това е без материалите за учителите. Имам информация, че в някои градини не се купували,но не е достоверна. Ще ви бъда благодарна ако споделите как стои въпроса при вас. Благодаря предварително!

# 921
За предучилищна ги плаща Общината, а за първа и втора група - родителите.

# 922
От тази учебна година, ще бъде точно както е написала sky*. Ваше е решението дали ще купите материалите или не, нямат право да ви задължат - всичко е препоръчително и пожелателно. Съмнявам се да има градина, в която да не купят - освен ако не работят по нищо или ползват някакви останали им комплекти. Булвест са си скъпо издателство ( но пък добро за децата), ако нещо те съмнява си имат сайт, в който ги има цените на комплектите.

# 923
Здравейте,

Моля за информация за учителския колектив в ОДЗ 15 " Морска звездица" и по-специално за г-жа Светлана Митева и Розалия Митева.

Благодаря предварително.

# 924
  • Варна
Моите деца ще бъдат в Слънчо първа група и също ще купуваме учебните помагала, но още не знам на кое издателство. По принцип ще съберем пари за цялата група и ще ги поръчаме от издателството, за да ползваме някаква отстъпка. Издателството беше май от Велико Търново /Моливко/, но не съм 100 % сигурна.

# 925
  • София
Моля за мнение за Теменужка-филиала на Кап. Райчо....

# 926
Относно филиала на "Теменужка" на Кап. Райчо - аз съм доволна, дъщеря ми ще е втора година там. Базата е нова, добре организират времето на децата, малко с паркирането е по- затруднено, защото пред самата градина има 3 места за паркиране или се спира на тротоара, а третият вариант е на паркингите на блоковете на отсрещната страна на улицата. Всяка сутрин има медицинска сестра, която преглежда децата. Но болестите са неизменни, особено ако детето не е посещавало до този момент ясла, има един адаптационен период. Някои родители имат опасения относно района, досега не съм имала проблеми, в нашата група има едно дете от ромски произход, но е много добре възпитано, чисто. Ако имате някакви конкретни въпроси - ще отговоря с удоволствие Simple Smile.

# 927
Благодаря за отговорите,
Ние още юли месец поръчахме материалите и ги платихме, но от второ лице имах информация за детска градина, която не е купувала и от трето също! Явно работата е "развален телефон"
Благодаря отново!

# 928
Здравейте, някой може ли да каже нещо за госпожа Симеонова и госпожа Тодорова от ОДЗ Дружба Rolling Eyes

# 929
Здравейте, някой може ли да каже нещо за госпожа Симеонова и госпожа Тодорова от ОДЗ Дружба Rolling Eyes

Ако детенцето ви е прието в група Мики Маус и аз бих искала да питам същия въпрос.(не запомних как се казват госпожите  Embarassed )

Общи условия

Активация на акаунт