Мъгребски дами за за 17 ти път изкусително засмяни

• 26 152
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • по пътеката
привет, вземам от вси4ко! бойкотирах спорта ,много мразя липсата на отговорност към клиентите-имало две жени ,ами защо да дойде тренерката,като може да си доспи до мъжа!от 4 ходения две се реализират и то тя нищо не прави ,нито пък обнародва сериите с нови упражнения! ако бях наблизо до белгията,  шакирке, щях да досаждам на мъжо ти, без задни мисли, споко! наистина ми трябва добра програма, не само да си правим степ и напъди дето я, ми мръдват някой мускул ,я не! те искат да свалят  бри4ове, аз нямам такива екстри! така,4е малко ще по4ина, то и там стрес, ве4е ще ме катурне, пък и ставам в 5-6 ч сутрин, ве4ер моя едва го изхранвам и гледам да положа!
тука вси4ки спят следобед,някои дремват и преди след като са оправили къщата! но стават рано за да 4истят  по хладно, ако може да се каже хладно 35 градуса,  понякога, при изгрев слънце!знаете ,4е вси4ко се вади навън за да съхне ,да се проветрява!да се напи4а! белла може да каже как е в мароко ,а белбей и дала как е в алжир? простори с одеала, 4ерги ,постелки, килими ,възглавници, матраци се греят на жаркото слънце ,но не много ,4е да не избелеят! или се обръщат по гръб! сега правят основните  ремонти, боядисванията, реконструкциите, основното 4истене! пове4е си наемат жена да го прави, по-бедните и които нямат доверие на боната, сами! Peace

ако сте гледали някой нов магребски филм ,казвайте! newsm78 Thinkingа
до после рпавя пала4инки!

# 181
Белла, мерси за закусчицата  Hug, но май кафенцето липства  Mr. Green.
Шакира, и вие сте много смели да отидете на ресторант с бебка  Crazy. Ние чак сега започнахме да се престрашаваме, когато Тити ще стане на 3. И пак не мога да кажа, че много спокойно си хапвам Grinning.
Честита ти машина за хляб   bouquet и скоро да почерпиш с вкусно хлябче.
 Hug

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 22:10 от ЕлИп

# 182
  • Paris, France
Привет,

Ориентал е точно най-източната област ( الجهة الشرقية) на Мароко. На френски се употребява като източен в буквалния смисъл. Например: Pyrénées-Orientales означава Източни Пиренеи. За икономическия и политически смисъл на изток и запад Шакира го е обяснила много добре. Точно затова Гърция, която е географски по-източна страна от да речем, Унгария, е вписана като западноевропейска страна. Като тук:

http://fr.wikipedia.org/wiki/Fichier:Western_Europe_map.svg

Бягам на пазар

# 183
Здравейте дами!!!
Много хубава песента на Амр Диаб. Някой знае ли откъде и как може да се изтегли албума и ако го има може ли да ми го изпрати на скайп? И мойто хабиби го харесва много ама как няма нали е египтянин  Laughing
Лек ден и  Hug на всички.

# 184
Притча за спора от Антонио де Мелло

Един Учител никога с никого не спорел, защото знаел, че спорещите се стремят да докажат своята правота, а не да намерят Истината.
Един път решил да продемонстрира пред учениците си "ценността" на спора:
- Как пада филията - с намазаната страна отгоре или отдолу? - попитал той.
Учениците започнали да спорят:
- Разбира се, отдолу.
- Не, отгоре.
- Дайте да проверим! - казал Учителят.
Намазали филия с масло, хвърлили я във въздуха и тя паднала с маслото нагоре!
- Аз спечелих!
- Само защото аз допуснах грешка. - казал Учителят.
- Каква грешка?
- Намазах филията от другата страна.

Добре са Дошли Всички ,които  Искат
да Бъдат Тук и да си говорим за Всичко ,което може да ни интерсува

Рали-пусни още някоя песничка на Амър и аз искам...
Надвечер ще влезна пак във Фейса...

# 185
Дала, след този прекрасен пост се 'престрашавам' да се запиша гост в темата, макар и връзката ми с Магреб да е само един марокански колега в работа. Но докато не се намерят пове4ко йордански мами да отворят тема от края на мойто мом4е, с удоволствие и лубопитство ще 4ета вашите писания.  Grinning    bouquet

Ето и Лили се вклу4и тук, а аз с интерес о4аквам разказа й за пътешествието до Мекка и Медина.

Ники, линк към новия албум на Амр Диаб има в предните страници на тази тема. Само дето сайта е на арабски, и не знам дали ще се оправиш, но ина4е със сигурност работи. Снощи го свалихме. Песните са  newsm10   newsm36 

# 186
  • София
Влизам само да ви уведомя, че писах вчера на единия от модераторите с молба да не закриват арабската тема или поне да разрешат да се отвори нова, защото според мен това е единия от начините за контакти между дамите от тези страни.

Отговориха ми, че след една седмица ще може да се открие нова арабска тема. Дано между временно не се наложи нещо, което да промени мнението на модераторите.

Помолих reni31 да уведоми другите, но не знам дали е успяла.

Лека вечер, аз отивам да се фукам в една тема, че имам да им разправям един куп неща.

# 187
Дядо Хаджи изфукай се и на нас де!!!
Липсваш ни с писанията си и рецептите си .  Praynig

# 188
Чудесна новина Хаджи  bouquet
Ама ти ми писа,че Чужди грехове с теб няма да плащаме...а  си отиде от тоя тема Sick
Както и да е...Ти си решаваш
Докъто се отвори или Нова ..или там както е поредна арабска тема
Желаещите да опитат Магребски кус-кус да се чувстват Като У Дома си....пък ако им харесва-то по магребските ширини къщите ги правят големи,с много стаи...
Има място за всички   bouquet

Аз нареждам трапезата.....
и чакам да се поотпуснат гостите-та да се разприказваме
макар че основателка на темата ни е една друга съфорумка...ама докъто и тя си дойде при нас Hug ще черпим тези,които сме си у дома все още

Всъщност.....Ние тук си говоихме -За Следобедната почивка по магребско
Тя е така да се каже-Задължителна
Марси писа защо.....стават Рано и топлината и високите темпераури ги уморяват.Вадят цялата покъщнина,която може да се премести-да се напича на слънце...Ама те се крият.Не желаят Тен да хващат....макар че искенно  им завидях на факта,че кожата им потъмнява-без червените болезнени петна.на мен и слънцезащитен крем не ми помогна..а съм от мургавелките

Магребското Гости.....
ееееее то е голямо и.....дълго....и Обилно.
И...често пъти-С Преспиване

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 19:49 от dala

# 189
Дядо Хаджи изфукай се и на нас де!!!
Липсваш ни с писанията си и рецептите си .  Praynig

Изфукай се и тук  Hug .Ела да си говорим за хлебчета ,кажи ти как правиш хляба  Praynig,нямам време да ходя в другите теми из форума  Hug

Елипче, ние от както се е родила не сме се спирала никога не сме се отделяли от нея ,заЩото няма на кой да я оставим ,а бавачка за няколко часа неЩо не ми допада идеята .Та така влачим си се навсякъде комплект ,не винаги е било песен (като се има напредвид темперамента и характера на буля ви Лина),но не мога да се затворя в къЩи и все едно животът ми да е спрял след появата на детето .Аз се възхиЩавам на Хариет ,тя с 3 и не се е спряла  Laughing Hug.Ама така е трябва да има емоции и качване на адреналина инъче е скучно ежедневието ,особенно като не ходя на работа ,но скоро като тръгне на у-Ще и това Ще стане .

Далка ,браво бе как можа да изтупаш кус кус  Laughing

Марси ,ееее разбира се ,че без задни мисли ,ти представяш ли си да имах такива ,това означава да не ходи на работа  Laughing Laughing Laughing .Пробвай с Пилат сама ,ама друго си е ,някой да ти казва на живо и да те мотивира ,много несериозни трениори си имате във Тунис (язък)  Confused.Ако искаш като се прибера имам двд-та с хореографии за фитнесс (за колективни курсове-боди пъмп ,ареобик ,бодиатак и др).,мога да ти пусна да си теглиш по скайп .

За филм ,наскоро излезе филма на Гаде ЕлМалех -филмът се казва КОКО -комедия  ,невероятен е  Peace

# 190
ЕХООООО! ЗДРАВЕЙТЕ! Simple Smile

Сега прочетох всичко ,което сте писали през почивните дни. аз  напоследък така съм се зарибила с този фейсбук,че няма отърване. виждам,че вие сте там вече... играя на едни игри и съм заприличала на дете. всеки удобен момент съм там. ужас. :Simple Smile)))))))  не видях,къде си разменяте никовете,може би на лична. ако имате желание да се добавим аз пак съм Paula.Paulina. ще ми е приятно.

да ви кажа само 2 думи,че най накрая си видях момченцето. Simple Smile толкова съм щастлива сега,че днес цял ден никой не успя да ме подразни и ядоса от нашите клиенти. да не повярва човек.  Joy

айде,чакам ви във Фейса. Wink

# 191
Момичета, аз тази вечер правих супичка бессара, така че искам да ви почерпя! Моята е от червена леща обаче. С ето това хлебче, топличко и препеканко...много върви!  Ммм да ви е сладко! Hug Хайде и гостите да се почерпят!  Hug

Паулинка, така както си си написала никнейма няма да те намери никой  Sad Не е ли без точката между Паула и Паулина? Поне аз така те намерих де...и ти пратих покана Simple Smile Радвам се, че си видяла любимия си, сега сигурно си заредена с положителни емоции. Кога пак ще се видите?

беба момо, добре дошла при нас!!!  Hug  bouquet

никито, как изкарахте рожденния ден? Нищо не каза...надявам се добре Simple Smile

Лека вечер!  Hug

# 192
Влизам само да ви уведомя, че писах вчера на единия от модераторите с молба да не закриват арабската тема или поне да разрешат да се отвори нова, защото според мен това е единия от начините за контакти между дамите от тези страни.

Отговориха ми, че след една седмица ще може да се открие нова арабска тема. Дано между временно не се наложи нещо, което да промени мнението на модераторите.

Благодарим ти ,че се грижиш за нас ,но нямаше нужда,венага сллед като заключиха тема ,писахме на мод , и получиме същият отговор  Peace

беба интересно  Thinking ,как е проработил сайта при вас  newsm78

# 193
Добър вечер на всички  Hug

Големи вкусотии днеска хапнахме ,гледам на този кус-кус пише че е с козе месо ,във тази връзка да питам ,разпространено ли е по Магрибско да се правят ястията с него или се предпочита агнешкото повече.

Паулинке , появи се и ти ,ето къде си била ,във фейса а нас ни пренебрегваш тук ,а   bouquet

Марси , аз не видях това "проветряване" на покъщнината че времето в което бях нямаше го жаркото слънце /октомври-ноември/,температурите бяха около 20-25 градуса което за тях беше барийд бззаф  Simple Smile и при всяко излизане ми се напомняше да си взема якето за да не настина  Simple Smile Иначе за чистене ,голяма работа беше ,едната сестра като почне от сутринта от 3тия етаж ,минаваше всичко на колене докато стигне до входната врата,спални,бани,салони,стълби,абсолютно всичко ,дори и в 2та други салона за гости в които изобщо никой не беше влизал освен мен за да направя някоя друга снимка.А в кухнята правеше нещо подобно на сапунка ,всичко се прибира по шкафовете и се почва едно жулене с капеща вода отвсякъде а по-пода си джапаш все едно си в наводнение ,после попива всичко и светва.Много ми ставаше жал как се уморяваше тая жена ,пот тече отвсякъде ,държи се за кръста и не иска грам помощ ,като тръгна  да помогна с нещо ,само ля ля ля ,показва ми да седна на компа и да си говоря с България  Simple Smile ,обяснява нещо ту на френски ту на марокански,смее се че не можем да се разберем.Забавно беше сега като се сетя от разстояние  Simple Smile

И много пране,всеки ден по няколко перални,простирам,вечер се прибира всичко дори да е влажно ,че току виж някой си харесал я дънки ,я блузка,на мен ми беше странно защо като сме на високо и не виждах как някой ще се покатери чак до терасата, като питах все ми казваха с усмивка Ти не познаваш Мароко ,тук всичко може  Simple Smile Сутринта наново да изсъхнат ,в Агадир беше много влажно по това време и в дъждовните дни някой път по 3-4 пъти едни и същи дрехи се простираха,няма съхнене.

Индриймс , закуската ,баш 1 към 1 както казваш ,ето тук една снимка от нашата казабланска закуска http://prikachi.com/files/965379m.jpg на "половината",след малко кацнаха портокаловия сок в абсолютно дори същите чаши,една чинийка с зехтин и още една с това червеното сладко ,което така и не разбрах от какво е,топкат един залък в зехтина ,после в сладкото и така го хапват.

Беба момо , добре дошла и от мен ,няма какво да се "престрашаваш" , никой не е с лоши намерения   bouquet

Дядо Хаджи , не може така да ни изоставиш и ти ,разписвай се и се похвали и на нас.

Алба , защо изчезна и ти ,разпиши се .

Марси , гледала ли си този "Тайната на зърното" (La Graine et le Mulet) ето тук намерих малко инфо http://www.netinfo.bg/preview.phtml?tid=40&oid=1165269

Далка , страхотна притча ,много ми хареса   bouquet

Ох,спирам че много дълго стана  Simple Smile Да завърша с една мъдрост и аз на туарегите.

"Разликата между жената и камилата е, че с камилата можеш да прекосиш пустинята, а с жената – живота!”.

На всички  Hug и лекичка.

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 22:27 от ~BeLLa~

# 194
Благодаря за топлия прием   bouquet

Паулинка
, май всеки минава по твоя път със зарибяването по Фейсбука, и аз бях така в началото – то не бяха игри, то не бяха апликации с подаръци или попълване на безмислени куизове (тестове)...но всичко с времето си – вече доста ми е омръзнал – сега само за снимки и връзка със стари приятели го използвам.  Simple Smile
В този ред на мисли току що потвърдих поканата за приятелство на Дала – радвам се, че ще се "видим".  Heart Eyes

беба интересно  Thinking ,как е проработил сайта при вас  newsm78
Ами то моя свали зип–файла (нали беше на арабски сайта), така 4е не мога да кажа.  Grinning

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 23:30 от Tatti

Общи условия

Активация на акаунт