Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за преводаческите агенции, които предоставят услуги за превод и легализация на актове?
Как човек може да премине към различни религии?
Какви са мненията за споровете и клюките във форумните теми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за преводаческите агенции, които предоставят услуги за превод и легализация на актове?
Форумът включва дискусия относно преводаческите агенции, като един потребител споделя своя опит в търсенето на превод и легализация на акт за раждане от арабски и френски. Те споменават, че са получили различни ценови оферти, като арабският превод е по-скъп от западноевропейските езици. Потребителите споделят своите лични преживявания и платените от тях такси за подобни услуги.
-
Как човек може да премине към различни религии?
Форумът обсъжда процеса на преминаване към различни религии. Един потребител обяснява, че процесът започва с въпроси, четене на литература, сравняване и контакт с представители на различни религии. Тя споделя, че е важно човек сам да избере най-доброто и че насилието не е начин за налагане на вяра. Други потребители споделят лични мнения и опит в процеса на преминаване към друга религия.
-
Какви са мненията за споровете и клюките във форумните теми?
-
Какво е мнението за промяна на темата и спиране на споровете?
-
Какво представлява свинският грип и какви са неговите последици?

добре,че дойде от Дамаск,та да ни направиш нова тема за Магреба!
.
!
. Скъпичко ми се видя, като се има предвид, че аз за моя акт за раждане платих към 35 евро. Сега питах в друга фирма и чакам да ми кажат...дано е по-евтино там.
.Не би се отказала от децата си само заЩото се конвентират ,нали ?Дано това не се случи разбира се ,не ти го пожелавам ,но се случва ,както млади момичета и момчета християни приемат исляма ,така и обратното ,човек трябва да е подготвен за всичко .
.
................