Мъгребски дами за за 17 ти път изкусително засмяни

• 26 329
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Добър вечер,
Далче на ваксина сме на 6 юли ЖЗ- ама аз да се подкова от сега за това питах че те тука по нашия край все им трябва време да се набавят нещата та и аз така започвам една седмица по- рано.
Уф днеска бебкин ме е вдигнал на крак от 2 през ноща и има няма поспо не повече от 3-4 часа през деня направо съм смазана, като за капак се скарах с мъжо по тел. и всичко е оле мале- днеска маи не ми е ден по хубаво да одя си лягам.
Един въпрос къде се изгуби Алба- ако чете или някой има неини кординати и поддържа връзка нека да я почоли от мое име да се свърже с мен- имам нужда от малко инфо за римското летище. Питах във италианската тема ама там са толкова "гостоприемни" че май даже и не са ме забелязали- ама карай да е весело.
Миг- че радвам се че се разписваш кажи как варвят нещата при теб?

# 166
Да си измия ръцете като Пилат понтийски - и понеже това остана единствената арабска тема-изтрих си албума,който иска до поема-заедно с целият му товар  Mr. Green

# 167
  • T"A
Искрено съжалявам, но тъй ме намесват в необясними за мен разправии, съм принуден да ви уведомя и тук, че спирам да пиша и в тази тема.

Благодаря ви за приятните мигове, които ми подарихте.

Аз също се почувствах неудобно от това, че ме намесиха в спора; още повече, че се обясних ясно и директно  Rolling Eyes
Написаното по-горе важи и за мен, но...
Момичета,   bouquet И да не пиша, чета ви и се вълнувам с вас за вашитв вълнения. За Фейсбук - обещавам, че ще си помисля  Peace Дълго време не исках да си правя профил там, но може би е време да променя решението си  Hug

Шакира, ще и свикнете на машината (да ви е честита!), че и с топъл хляб ще ни гощаваш.  Grinning В готварската ще ти кажат повече, де, но в семейството на мъжа ми ползват машината за замесването на тестото, а после пекат във фурна, по-хубаво се изпичал хляба, но за месене е незаменим (по техни думи)  Grinning

Все се шегувате с този Наръчник за омайване на европейката, много бих искала да го видя и аз  Praynig Предполагам, че сте го чели на френски обаче... ииии ще ми е нужна помощ с превода  Blush

Бела, в много райони на света е така май... пълната жена в някои култури някога е означавала, освен всичко, и богата жена...  Wink А тук правят една игра на думи - казват средиземноморския район, но използват дума, която означава и ханш и се получава двумислено - средиземноморски ханш, т.е. закръглени форми  Grinning

НевенчеHug
Добре, че е била намесата на съседите, бъди добър стратег и мисли как да планираш следващите си стъпки, кошмарът няма да свърши докато не се разделите, но ти си знаеш най-добре с какъв човек съжителстваваш. Знам за Хагската конвенция, но явно не съм разбрала нещо в предния ти разказ  Peace

Поздрави на всички   bouquet

# 168
  • по пътеката
дес ,трий го бре! старите няма да са против, предполагам! като напишеш резоните да се трие наред, за да не остават албуми, без надзор! аз ве4е изтрих магребския,който не вярва да ходи да гледа!поех си отговорността, както и казах!
индриймс, имаме такъв район в тунис, бре, ашма скоро разбрах за какво се ползва, мъжете като минава някой средиземноморски ханш му казват ,ех, гафса, или картабл!а дукалия имат дума за голяма тенджера!  Mr. Green

# 169
Марси -изтрих само моят останалите стоят-който иска да  поема паролата  Peace другарче албумът беше твоя идея-така,че ти решавай дали да го триеш  Peace

# 170
[
Шакира, ще и свикнете на машината (да ви е честита!), че и с топъл хляб ще ни гощаваш.  Grinning В готварската ще ти кажат повече, де, но в семейството на мъжа ми ползват машината за замесването на тестото, а после пекат във фурна, по-хубаво се изпичал хляба, но за месене е незаменим (по техни думи)  Grinning

Все се шегувате с този Наръчник за омайване на европейката, много бих искала да го видя и аз  Praynig Предполагам, че сте го чели на френски обаче... ииии ще ми е нужна помощ с превода  Blush

МДА ,май Ще ми е нужна помоЩ ,ама то аз имам всички инструкции и рецепти пред очите ми и не ставааааа  вече 4 хляба правим и 4-те на боклука .В рецептата не пише да се слага сода бикарбонат ,пише съЩо мая и сол да не се смесват заедно ,тоест докато става втасването ,заЩото солта неутрализирала маята .Така 4 тия път и сол не сложих ,абе пълен провал тая машина ,вече почвам да си мисля ,че проблема е в нея  Laughing

Ние пак сме с развален бойлер ,тоя път вода има ,но неЩо проблем с газта ,угасва и канализацията неЩо не е в ред ,та много хубаво се наредих,че останах  ,моя си замина и сега ние тук Ще се мъчим ,само и само  да сме на море  Close .То аз повече се натоварих  от всичките тези малки проблемчета ,но в ежедневието са си големи и е доста изнервяЩо  .Казвам на мъжа ми ,че това не е ваканция ,ами направо Коланта (това е едно предаване, където  пускат група хора в природата без храна и вода и трябва да се оправят сами) ,та аз се чувствам по съЩия начин само дет няма награда за жалост  Joy hahaha.На всичкото отгоре днес една мишка пресече нашта градина и направо купона беше пълен ,мъжът ми вика недей креЩя, тя е малка  Laughing ,няма страшно ,е браво, успокои ме аз видях колко е голяма ,направо Ще припадна ,ако я видя утре когато сме сами с малката  Confused?Единственото позитивно неЩо е ,че хванхме тен с малката .Ох стига съм ви натоварвала  Mr. Green,стискайте ни палци ,поне канализацията да оправят ,че утре тоя отговорника тук таково конско Ще му дръпна(приготвила съм си реперотара) ниЩо ,че не говори фр ,Ще се научи ...

# 171
Момичета,искам и аз да изтрия албума си,защото се почувствах неприятно от всичко станало и за това моля,ако е сменена паролата да ми я пратите на лични,за да мога да го направя.Не мога да вляза,за това подозирам,че сте я сменили,няма лошо,но мился,че всеки с албумче там най-малко има правото да научи за това...
Пишете ми Flutter

# 172
  • по пътеката
ягодке, виж си ли4ното!не си изтрила албума ,оставих го отворен и те из4аках! ако други искат да трият да действат !

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 02:28 от marsy

# 173
  • Sofia
Ако албумната драма продължава и тази тема ще падне в жертва.
Имате си ЛС, чрез които да опитате да укротите мухата станала препускащ слон.
Просто не мога да повярвам.

# 174
Добро утро магребинки-поспаланки   bouquet

Минавам да сложа кафето и една лека  Simple Smile мароканска закуска

Дано днешният ден ни донесе само приятни емоции.

Мента , интересна игра на думи  Simple Smile

# 175
Добро утро и от мен! Пак се събудих рано, цялата обляна в пот, толкова ми беше горещо, не знам от времето ли от какво...

Бела, каква прекрасна закусчица си ни сложила, еххх ама абсолютно такава беше закуската в Мароко, 1 към 1 като тази на картинката!
А иначе моят момък е от Казабланка.
Ето това намерих сега за района Дукала Simple Smile Ето тук се намира:

Намира се в северната част на Мароко, и там живеят 1.984.039 души (2004 год.). на площ от 13.285 km². Столицата на региона е Сафи. Регионът включва провинциите Сафи и Ел Джадида.
Източник: Wikipedia  Laughing

Лек ден, момичета, ще се опитам да почна да уча днес, защото определено се чувствам по-добре.   bouquet

# 176
  • T"A
Бела, като гледам колко сладко има, явно наистина е мароканска закуската  Hug
За средиземноморския ханш виждам, че и Марси е писала - явно жаргоните ни си приличат  Grinning

Белбей, помислих си за някакво решение на летището - нали на повечето летища има кът за игра, обаче те са май за по-глеми деца, поне на възраст да лазят, да ходят  Thinking така че не знам дали за вас ще е решение, но част от времето може там да го прекарате  newsm78 А ако е шумно и не можете да се приспите, дали отвън няма да можеш една малка разходка с количката да направиш?

Шакира
, аз, ако видя мишка, и моите писъци ще ги чуеш при вас там Laughing То и сега може да ме чуеш, ако се заслушаш - да знаеш, че съм аз - когато видя хлебарка, първата ми реакция е писък и бягам надалече... Тези дни ще викаме човек да слага отрова, иначе туко-виж дошла у нас полиция да види какво става, че вдигам такъв шум  Joy

InDreams, а какъв е този район - Oriental на картата? В смисъл на източен ли употребяват думата ориенталски?  Thinking

Един виц за мароканските евреи, който разказват тук:
Как започва готварска книга за мароканки?
- Преди всичко се успокой!

Wink Mr. Green

Приятен ден на всички ви    bouquet

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 10:58 от Mentha

# 177
  • Варна
Приемате ли нови в темата?
Аз съм омъжена за арабин,живея в арабска държава и искам да си контактувам с арабски мами  Grinning
по кратка презентация от тази не може да има  bowuu,кратко,точно и ясно....Лили завиждам ти благородно че си в Александрия........онази вечер слушайки новият албум на Амр си представях че съм на моста Стенли ,на пейките под палмите с любимият човек съзерцавайки морето ...........мда мечти  Mr. Green,апропо направи ми впечатления че вечер там е много красиво  Heart Eyes,ти беше казала че живеете наблизо,има ли промяна наоколо от миналата година  Flutter
Ползотворна седмица ви желая   bouquet

# 178
Мента, честно да ти кажа не бях забелязала региона, докато не обърна внимание ти. Поразрових се из интернет и разбрах, че просто така се казва региона. Не го използват в смисъл на "източен". Главният град там или столицата на региона е Ужда. Моят момък сега спи, иначе бих го разпитала по-подробно, но обещавам да го направя и тогава ще докладвам пак Simple Smile  Hug

# 179
Здравейте най-сетне като бели хора да седнем да закусаме  Laughing

Мента например тук на източна Европа и казват Ориент(източен свят) ,а на западна Оксидант(западен свят).Може и в Африка така ги разпределят  newsm78.Например като се каже Оксидент(западен свят) се счита за добре развитите и цивилизовани страни ,кои страни включва Оксидента(тъй като вече термина не се отнася само за Европа)-Западна Европа ,Северна Америка ,Австралия ,,Нова Зеландия и са включили и Южна Африка

Днес го дават 30° ,Ще се печем като жаби на ненюфар(водни рози) Laughing .

Минче ,моята свекърва е от Казабланка  ,голям добре развит град ,хората работят ,въобЩе живота там протича  по ангажираЩо .Разгледах ти снимките (всичките от фейса) много хубави ,ма ти наистина си голяма красавица ,то тук само такива сме се събрали де  Flutter Crazy  Laughing .

Далка ,кога заминавате ,я кажи РАян вече говори ли ,казвали някои думички ,на какъв език предимно му говорите ? Лина е пак в периоди ,кризи ,нерви се за най-малкото неЩо ,което не е по силите и и по умствените и възможности ,нерви се като и се помага ,абе цирка е пълен ,знам ,че е нормално и Ще отмине ,но в ежедневието е доста трудно да се приема с усмивка и слонско спокойствие  всичките и приЩявки ,особенно навън  Laughing(може би и тези проблемчета тук с душа и канализациите ми влият и на мене,инъче се опитвам да седя зен и да и обяснявам ).Ето вчера ,седнахме да хапнем имаше цял плоЩад на разположение да храни гълабите (както тя обича),е не засили се към улицата където минават колите и направо изтръпнах ,хубо ,че тук шофиорите не са като в бг  ,спират ,ама ресторанта ми излезе на спринт ,ядях в движение  ooooh!.Тъкмо малко изгорих някои други калории  Laughing,да погледнем и от хубавата страна  Wink .Та така ,като и се даде неЩо казва -мерси ,като иска неЩо направо го носи и дава целувка (за да и дадеш ,знае диването ,че с целувка и стоманени врати се отварят  Laughing).

Айде приятен слънчев ден от нас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт