Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 608
  • 437
  •   1
Отговори
# 270
Красимира Ето ти малко от "днешната серия"
Да видиш защо Рич е избрал Тейлър и какъв й е проблема на любимката ти.
Аз преведох малко със слабия си английски:
"Представата ми за теб Тейлър беше това което предупределяше всичките ми решения"
"Представата ми за теб ме накара да застана на страната на майка си и да предам малкия си син и Брук"
"Та кой не би избрал ангела" Защото точно това беше ти за мен перфектната .... и после не го разбирам "
Тейлар реве и казва "Аз не съм перфектна"
"Но през всичките тези години ни караше да вярваме че си"

Е... дано сега ти стана ясно

http://www.youtube.com/watch?v=xZAEzhzCASc

Ето ти тук и как Брук го "моли" да остане. Simple Smile Охх Смешки смешкиииии...

http://www.youtube.com/watch?v=YSCKRXVxmMo&NR=1

Ето ти и как докторката как според теб е най-голямата сметкаджийка на света защото само дето не му целува краката на Рич.

http://www.youtube.com/watch?v=hnWYg0Y9vgs&feature=related

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 14:49 от WomanitKa

# 271
  • В средата на времето
Az se dogovorih s BNT razbira se... Grinning pisah veche che dnes nqma da moga da gledam...Utre syshto sym vyzprepqdstvana...derzaite..Wink

# 272
Az se dogovorih s BNT razbira se... Grinning pisah veche che dnes nqma da moga da gledam...Utre syshto sym vyzprepqdstvana...derzaite..Wink

Аз им писах, че ако няма серия и утре ще има събщение за Бомба в нюзрума Simple Smile Така че обещаха да е на линия серията в 10.15 в петък  Mr. Green

# 273

Аз им писах, че ако няма серия и утре ще има събщение за Бомба в нюзрума Simple Smile Така че обещаха да е на линия серията в 10.15 в петък  Mr. Green

Викам да се разберете двете, че да знам какво да правя утре- да излизам или не.  Joy Joy

# 274
  • София
Алооооо, проверила съм си сериите за отпуската, ако изпусна нещо важно - мислете му Naughty

# 275
Брейй,какви сте началнички в БНТ-то,я им кажете тогаз да дават по 2 серии,че ми писна да гледам серии от преди 4 години Mr. Green

# 276
Айде да им пишем да променят часа. Срамота е да дават сериал във времето за детски филмчета. Crossing Arms

# 277
Аз ги питах навремето и ми казаха,че им било супер удобен час-докато пиели кафето,а мъжете им са на работа,пък децата си играели #2gunfire

# 278
Между другото онази снимка, на която са в сиво и черно всички, ли се води за официална на 22-ри сезон?

# 279
  • София
Да

# 280
Брук е виновна, че нямаше днес серия.  Joy Joy

# 281
  • София
Най-вероятно е съблазнила Георги Пирински, за да е точно днес заседанието... hahaha

# 282
Само него? Не я подценявай!  Naughty Crazy  Joy

Бяло: Вярно ли е за оздравяването на Фелиша, че е  с помощта на присаден черен дроб? Thinking

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 19:59 от ♥ Logan ♥

# 283
  • София
Бяло Аха, ДиК  #Crazy к'во да ги правиш

# 284
Пак като не е оздравяване свише...Можеше да приложат нещо еспериментално, ама карай...Не са пушили достатъчно любимците ни! Crazy Joy

Общи условия

Активация на акаунт