Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 591
  • 437
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Еееееееее, то пак може да е експериментално...ще видим, скоро ще е

# 286
красимира в
Рич и Брук са двойката на сериала ако Стефани я беше оставила на мира включвам и Тейлър с безбройните си живвания нямаше да имате какво да гледате. Те щяха да са си двамата. Имат общи интереси обща работа. Има химия между тях. Изобщо тепърва ще видим падението на една жена която осъзнава колко всъщност се лъже в преценката за себе си.

Мдаа, така е... и двамата са еднакво повърхностни, егоцентрични и суетни.

# 287
красимира в
Рич и Брук са двойката на сериала ако Стефани я беше оставила на мира включвам и Тейлър с безбройните си живвания нямаше да имате какво да гледате. Те щяха да са си двамата. Имат общи интереси обща работа. Има химия между тях. Изобщо тепърва ще видим падението на една жена която осъзнава колко всъщност се лъже в преценката за себе си.

Мдаа, така е... и двамата са еднакво повърхностни, егоцентрични и суетни.

хахахахахахха
това пък суетни откъде ти дойде Simple Smile или реши да го дадеш тежко  hahaha

# 288
Outta Joint Ужасна е. Единственият постер от общите, който не ми харесва. Накачорили ги като маймуни на клон. Като гледах клипчето с мейкинга на тази фотосесия имат много по-яки общи снимки.

# 289
..

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 11:13 от ♥ Logan ♥

# 290
Майкъл Джексън и Фара Фосет са починали тази нощ. Мир на праха им Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Фара беше болна от рак на дебелото черво, както и Фелиша. Мисля че няма измъкване от тази болест, само сценаристите на ДиК го могат с присаждане на черен дроб. Ееееееех, де да беше толкова лесно, толкова звезди щяха да бъдат спасени - Патрик Суейзи  също

# 291
  • В средата на времето
Dnes denqt mi se skapa totalno kato chuh za MJ... Sad Mir na praha mu i na FF syshto... Tyjno e

# 292
Dnes denqt mi se skapa totalno kato chuh za MJ... Sad Mir na praha mu i na FF syshto... Tyjno e

Дааа, всичко останало изглежда толкова безмислено на фона на смъртта им

# 293
Щях да пиша нещо за серията днес, но не мога.
zorizori , права си.

За FF и MJ  Flowers Rose Flowers Rose  cry

# 294
  • София
Не мога да се спра... Cry Cry

# 295
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Боже,мили...Майкъл!!!Музиката му беше много ДРЪЗКА и много КРАСИВА...ПОКЛОН!!! smile3501 smile3501 smile3501 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 296
Аз още снощи разбрах за Майкъл. Гледах CNN на живо в 1 часа. Голяма загуба!

---

Джуклица днес ги въртеше едни. 5 минути му натякваше на Ридж колко тъжна е била заради него на празниците. Призна си за Хектор и вика "Не се обвинявай, нямаш вина". Joy
Опитите на Стефка стават отчаяни, сама се издава пред Брук, че е безсилна да оправи брака на синчо си. А горкия Ридж какъв празен поглед имаше през цялото време. Joy

# 297
  • Разпиляна във въображението
Не мога да повярвам. Това просто.... Нямам думи Cry

Мир на праха им. Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Това отново ме кара да мисля, че нашето поколение така и не създаде и не създава личности от такава величина като Джако, Брандо, Фосет, Парцалев и т.н. Знам, че включвам различни епохи, но факта си е факт.

# 298
  • в света на илюзиите
Имаше ли серия днес?

# 299
Имаше. Тейлър призна на Рич за целувката с Хектор в спалнята, както и за случката с Джеймс. Стефка преди това сто пъти ́и повтори да не казва...Брук и Ник се обясняваха нещо, той я пита дали сега би се върнала при Рич.....Общо взето това беше.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт