Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 595
  • 437
  •   1
Отговори
# 255
Някой фен на Т ще да ги е подкупил. . Joy
Изида няма вина според мен... Crazy

# 256
  • Варна
моля виии!кажете ми какво е станало вчера!

# 257
красимира виж Лана какво ти е писала.
Какво за бебето ? Доколкото знам Рич даже искаше да го отгледа дори да е чуждо дете. Доколкото знам обвини брат си за случая.
За Кералайн писмото го даде преди да е прекалено късно. Каралайн още не беше омъжена за Торн можеше да си промени решението, а и Торн имаше вина колкото нея тогава. За Дикън прошка искаше само от Бриджит и няма от кой друг тя не помня да е била с Рич тогава  newsm78. За Ерик какво спомняш ли си ЧЕ ТИ СЕ КАЗА ХИЛЯДА ПЪТИ ЗА ЕДНО ПИСМО ОТ СТЕФКА ДЕТО ВСЕ ЕДНО ЕРИК И ИСКАШЕ РАЗВОД ЗА ДА СЕ СЪБЕРЕ СЪС СТЕФКА.
И не БРУК казва за прегрешенията на Тейлър. Но нали тя си мисли че всички са като нея и портят реши да му каже сама.
Рич и Брук са двойката на сериала ако Стефани я беше оставила на мира включвам и Тейлър с безбройните си живвания нямаше да имате какво да гледате. Те щяха да са си двамата. Имат общи интереси обща работа. Има химия между тях. Изобщо тепърва ще видим падението на една жена която осъзнава колко всъщност се лъже в преценката за себе си.

# 258
Цитат
Доколкото знам обвини брат си за случая.
Ествествено,нали Брук е невинна като агънце... /чудно,как не е излязла с номера още,че са я изнасилвали всеки път,а тя горката.../

Цитат
За Дикън прошка искаше само от Бриджит и няма от кой друг тя не помня да е била с Рич тогава
Ааа,и на Рич-ко се моли /Стефка я заплаши,че ще му каже/ и тя изприпка веднага при него,да е първа,да му представи нещата от своята гледна точка,че знае ли се Стефка какви ще му ги наговори...  

/В момента в парламента говори Ив.Костов-един от най-корумпираните и крадливи политици съди другите за това,което той върши постоянно/ --не мога да не направя аналогия с вашата любимка Брук..."Аз го върша,ама другите нямат право!"    Joy     

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 11:12 от Анонимен

# 259
И... Какво каза сега едно нищо Simple Smile
Това че му е обяснила молба ли е ? И за какво му се е молила щом не беше с него нали ставаше дума за молба да са заедно едва ли не краката му е целува за да бъдат заедно.
Аз да ти кажа помня 2 пъти когато напротив Рич я гони и преследва  Naughty

# 260
моля виии!кажете ми какво е станало вчера!

А аз те моля да четеш, просто няколко страници напред беше поста на Марсия:

Данте идва и носи на Фелиша подарък бутилка шампанско.тя предлага да го отворят,но Данте я пита не е ли доста рано и трябва ли да пие в нейното състояние.”Аз умирам,не съм бременна” – напомня му Фелиша.После го пита дали не е пръст на садбата това,че са се срещнали неотдавна в „Инсомния”.После споделя с него, че най после е разбрала какво е да обичаш някого.Добавя, че е доволна за това,че остава Доминик в ръцете на Бриджит и Ник.Данте отговаря,че е влюбен в Бриджит.Двамата се определят като губещи в любовта.Дарла отива да види Хектор и му казва, че съжалява за това,че го е насърчила да отиде при Тейлър през новогодишната нощ.Моли го да не споделя за разговора им.Хектор казва, че е твърде късно,защото Брук ги е видяла да се целуват.Дарла е потресена и се пита дали Брук ще разгласи новината.”Може би ще е по-добре”-промърморва Хектор.”Но така е застрашено семейството на Ридж”-страхува се Дарла.Хектор не може да разбере как така няма да бъдеш с жена си през първата им Коледа  след толкова години.Дори разделени съпрузи го правят.Дарла се ядосва-трябвало е да държи устата си затворена.Хектор е доволен от случилото се.Така нещата ще се ускорят,защото той и Тейлър са предопределени да бъдат заедно.
Тейлър отива у Брук,за да разбере какво смята да прави.Брук я пита откога е аферата й с пожарникаря.Тейлър отрича да е било афера, но Брук й напомня, че ги е заварила в семейната спалня по бельо да се целуват,след което Хектор е признал чувствата си.Тейлър иска просто Брук да стои настрана от това.Брук пита защо трябва да го прави , след като тя и Стефани така са се отнесли към нея.”Аз не съм Стефани”-защитава се Тейлър.”Но тя те постави на пиедестал”-възразява Брук.Спорът продължава-Тейлър моли Брук да не казва на Ридж,защото това ще разбие семейството.Брук й напомня, че тя също я молеше да не отнеме Ридж от Хоуп и Ар Джей навремето.Освен това не вярва,че е било само защото е разстроена от липсата на Ридж по празниците.Ако това е начин да й отмъсти,предполага Тейлър,ще се окаже,че Стефани е била права през цялото време.”А като спомена за Стефани,какво ли ще си помисли тя”-иронично подхвърля Брук.Тейлър не може да повярва,че тя живее с мисълта за отмъщение .Тейлър обещава сама да каже на Ридж.
Торн извиква Сали във „Форестър” и й предлага работа.Искат от нея да помогне на Меган при интервюиране на кандидати за работа.Минават няколко човека,които са един от друг по-зле.Накрая,Торн предлага работата на самата Сали.
Стефани отива да види Тейлър и започва както обикновено да хвали своята снаха-светица.Тя мисли, че синът й е късметлия да има такава вярна жена.Тейлър я спира-моли я да не я нарича така,защото е направила грешка.Признава й за случилото се на Нова година.Стефани я успокоява-една целувка не значи нищо,така че по-добре да бъде забравена.Тейлър тогава казва, че Брук ги е видяла.Стефани е съгласна, че първа трябва да каже на Ридж.Признава на Стефани и за любовната си авантюра с Джеймс в миналото,за това как е написала писмо на Ридж, но той никога не го е получил.Стефани й казва, че това може да сложи край на брака им.
Брук спира при „Мароне индъстриз” , за да се види с Ник,но той не е в кабинета си.След малко идва,тя казва,че иска съвет.Разказва му какво е видяла.Ник отговаря,че май само той не е считал Тейлър за светица,защото ако беше така,тя щеше да уважи брака между Брук и Ридж.Брук казва, че това е шанс да получи възмездие и отмъщение за всичко,причинено й от Стефани и Тейлър през годините.Пита се дали е грешно да се чувства така.Но пък е време малката „Мис перфектна” да отговаря за действията си.Освен това ,смята Брук,тя никога не би се насочила към Ник ако не се беше разделила с Ридж.Ник я пита дали иска да си върне Ридж.

# 261
  • в света на илюзиите
За в4ера беше ясно, кой не внимава в темата, а??? Joy
Но днес????? Липсват ми белия текст newsm45 и Марси разбира се

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 11:33 от Love-digger

# 262
  • Варна
благодаря много!
съжалявам, върнах се седем страници назада и не намерих нищо!за това помолих!извинявайм се за главоболията!

# 263
  • в света на илюзиите
благодаря много!
съжалявам, върнах се седем страници назада и не намерих нищо!за това помолих!извинявайм се за главоболията!
Споко, не исках да те разстройвам  bouquet
Търси само публикациите на Марси, нея чакаме всеки ден да ни разкаже, за нея плачем като се забави Hug  bouquet

Защо днес е толкова вяло във форума? Защо вси4ки сте млъкнали??

# 264
  • Разпиляна във въображението
Днес нямаше серия и слава богу!

Аз се молех за дъжд, а то "сбогуване" с Парламента Wink

Красимира, чета те и се чудя дали да ти отговарям. Нито Ерик е грешка, нито Торн, защото Брук обичаше и двамата и то искрено. В случая с леарната ВИНОВЕН е НИК, а в хижата докторката беше с акъла си Whistling

не мога да не направя аналогия с вашата любимка Брук..."Аз го върша,ама другите нямат право!"    Joy      

Не виждам аналогията я помогни малко с жокер Crossing Arms

Ето и сега:Ако не е сметкаджийка,защо не си тръгне?Рич е женен,Ник-също,Ерик ...той не знае какво иска,освен малко секс...на никой в момента не е притрябвала!Да,ама не...тя ще се натиска ,докато й връзват...и сега ще моли Рич-ко да я прибере обратно..."защото ,виж Тейлър как те излъга ,любими,тя не те заслужава,вземи ме мен,Ар Джей е тъжен,плачи,не спи...аз съм за теб..."и прочие простотии,които ги говори всеки път и той бунака й се връзва на идиотизмите...  

Алооо, къде да ходи и защо. Там е домът й, там са бащите на децата й, там е работата й. Няма да се моли на Рич, той ще изприпка при нея. Той познава Брук от - до. Нищо скрито покрито няма. Независимо под натиск или не Брук е разкрила всичките си грехове и е получила опрощение. Не се е вживявала като морален стожер на Форестър. Обаче Тейлър - това е грешката й. Защото се е съгласявала Стефани да я използва като "еталон" за добродетелност и честност. Самата тя вече се чувства неудобно от това и признава, че не е такава каквато я изкарва Стефани. Че в нея бушуват обикновените човешки страсти - ревност, завист, страст. Че е вършила човешки грехове - пожелава чужд мъж, изневерява, лъже.

# 265
В ДиК предстои:

Докато Рич взима душ, Тейлър се подготвя да му каже за случката с Хектор. Но Рич излиза от банята и иска да правят секс, подарява на Тейлър диамантена огърлица. Обзета от чувство за вина, тя му разказва за Хектор и изневярата си с Джеймс. Рич е шокиран. Тейлър го моли за прошка.
Бриджет се опитва да говори с Ник за майка си, но той отказва.
Фелиша чува как Стефани оставя съобщение на гласовата поща на Тейлър да не казва на Рич за Джеймс.
Бриджит смята, че няма нищо нередно в това майка ́и да се събере отново с Рич, ако той се раздели с Тейлър. Ник не е съгласен с нея.
Рич е разочарован от Тейлър, защото я е предпочел пред Брук и сина си именно заради честността ́и. Решава да си тръгва, Тейлър е ужасена, че ще го загуби.
Тейлър разказва на Стефани какво се е случило и тя решава да оправи нещата  smile3544
Брук заварва Рич заспал в офиса и го пита какво е станало. Той ́и разказва за авантюрата на Тейлър с Джеймс. Брук се опитва да го утеши, но идва Стефани и казва да го остави на мира. Брук ́и отговаря, Стефани я удря.
Фелиша занася Доминик при Бриджет и Ник. Бриджет показва стаята, която са приготвили за малкия. Тя и Ник молят Фелиша да запише послание за него. Фелиша се колебае. Бриджет я окуражава да излее сърцето си.
Рич е вбесен от лицемерието на Стефани, която е премълчала за изневярата на Тейлър. Тя пък настоява, че той е избрал правилната жена.
Тейлър започва да подозира, че Стефани я използва само за да разделя Брук и Рич. Стефани отрича
Рич отива при Брук, започва да си играе с Ар Джей. Моли Брук да му прости
Докато Фелиша записва изповедта си за Доминик, Ник и Бриджет са силно развълнувани. Фелиша моли Бриджет да седне до нея и я представя на сина си като втората му майка. Фелиша се разплаква и моли Ник да спре записа.
Брук съветва Рич да се сдобри с Тейлър. Той ́и се обажда и я кани да се срещнат в хижата на Биг Беър.
Хектор убеждава Тейлър да се пренесе при него, но тя иска да се сдобри с Рич. Двамата се срещат в хижата. Рич казва на Тейлър, че все още е влюбен в Брук.
Стефани предупреждава Хектор да стои далеч от Тейлър, защото тя обича съпруга си и иска да спаси брака си. Той обаче възразява, че Тейлър се нуждае от мъж, който се отнася с нея по-добре от Рич.
Ник и Брук отново са на яхтата му. Тоя моли да не се връща при Рич, тя го уверява, че няма да го направи, защото вече не може да обича друг освен него, Ник. Обажда се на Рич и оставя съобщение на гласовата му поща с молба да не напуска Тейлър.
В същото време Рич казва на Тейлър, че не може да остане повече с нея, въпреки че винаги ще я обича. Тейлър е отчаяна.
Рич и Тейлър съобщават на децата, че се разделят.
След като не успява да се свърже с Рич по телефона, Брук тръгва за хижата, но заварва там само Тейлър.

По-нататък: За да изпълнят волята на Фелиша, Стефани и Ерик решават да се оженят отново.

# 266
Mirel зарежи мила то да е повтаряно веднъ или два пъти и факти се даваха и линкове към сериите ама не. Simple Smile
Едно си баба знае едно си баба бае.

# 267
  • Разпиляна във въображението
В ДиК предстои:
По-нататък: За да изпълнят волята на Фелиша, Стефани и Ерик решават да се оженят отново.[/color]

Ама тези сценаристи нямат никакво въображение - пак пишман умираща ще свързва двама души, които не искат ooooh!

# 268
Първоначално идеята на сценаристите е била героинята на Лесли Кей /Фелиша/ да умре от рак, но поради многобройните писма на фенове те са принудени да променят идеята си и така предлагат на актрисата четиригодишен договор, а героинята ́и се завръща от света на мъртвите......................  в бяло: присаждат ́и черен дроб Crazy

Бебето, което играе Доминик, наистина е син на Лесли Кей. Тя пък казва, че не иска да си удължава кариерата с пластични операции. За сцените, където Фелиша е с опадала от химиотерапията коса, Лесли Кей /третото име е Пушкин, еврейка по произход/, наистина е обръснала косата си.  Hug

# 269
В ДиК предстои:
По-нататък: За да изпълнят волята на Фелиша, Стефани и Ерик решават да се оженят отново.[/color]

Ама тези сценаристи нямат никакво въображение - пак пишман умираща ще свързва двама души, които не искат ooooh!

айде вече  децата в сериала да порастват , да започнат историите с тях , че то , това вече става досадно.

Общи условия

Активация на акаунт