Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 577
  • 437
  •   1
Отговори
# 345
Ти хич не разбираш от дързост и красота  Naughty

Берина, и ти къде си тръгнала да спориш с ценителя на женската красота  Joy Ма моля ти се какво разбираш ти от женска хубост  hahaha

# 346
Fena когато сина ми си затърси жена ще го запозная с тебе да го научиш кое е хубаво и кое не.
Мъжа ми подскочи само като видя Тейлър репликата : Въъъъ това от къде го взеха .. все едно е целунала котлон.
И преди да сте ме захапали не гледа ДиК говорим само за външен вид. Не за героините.  Naughty

# 347
Fena когато сина ми си затърси жена ще го запозная с тебе да го научиш кое е хубаво и кое не.
Мъжа ми подскочи само като видя Тейлър репликата : Въъъъ това от къде го взеха .. все едно е целунала котлон.
И преди да сте ме захапали не гледа ДиК говорим само за външен вид. Не за героините.  Naughty
Всеки нормален мъж би реагирал по същия начин Mr. Green

# 348
Ееее миличка покажи му и това па после пак да говорим а.....

# 349
Много красива снимка.Тя няма лоши снимки.Стил и класа Naughty

# 350
Много красива снимка.Тя няма лоши снимки.Стил и класа Naughty

За ХТ говориш нали  Peace

# 351
  • В средата на времето
Ееее миличка покажи му и това па после пак да говорим а.....

Ако ще ги сравняваме двете нека поне снимките да са от близки години Peace..На ХТ снимката е от април-май 2007, а на ККЛ е от 2008 мисля

# 352
Имаше един филм- "Маската", та в този ред на мисли Хънтър Тайло-Джуклич все едно играе главната роля в този филм. То бива лифтинг, ама нейното е...... Joy hahaha Joy

# 353
В тази снимка освен отвратителната намеса на пластичните хирурзи, друго не виждам... А аз си мислех, че са по-добри от наште. Окепазили са жената  #Cussing out

# 354
  • В средата на времето
Еми точно..ХТ в момента е творение на некадърни пластични хирурзи. Жената от снимката на berina вече не съществува ако мога така да се изразя..

# 355
Ето тогава и по нови снимки.....отново красота.... PeaceСъжалявам  за размера,но не знам как се намалят..... Embarassed
Хайде стига толкова.... Crazy

# 356
Ауууууууу ша повърна егати смешницата #2gunfire #2gunfire

# 357
Еми точно..ХТ в момента е творение на некадърни пластични хирурзи. Жената от снимката на berina вече не съществува ако мога така да се изразя..

Защо спорите тогава? Нали говорим за естествената  красота, а не за некадърността на хирурзите...и въпреки това на последните снимки,които пусна Берина ХТ е ослепително красива. За другите какво да коментирам, всеки може да бъде хванат в поза, когато не изглежда добре, особено когато слънцето блести насреща ти

# 358
Който разбира, си разбира...който не .....много съжалявам за него..... smile3505

# 359
последните снимки,които пусна Берина ХТ е ослепително красива.
hahaha hahaha hahaha hahaha Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт