Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 558
  • 437
  •   1
Отговори
# 360
ето на това се казва ослепително красива Naughty

# 361
  • В средата на времето
Защо спорите тогава?

Кой спори newsm78..естествено красива е била ХТ преди да легне ем-найсет пъти под ножа..

Просто до необработената снимка на ККЛ на Берина сложих също необработена на ХТ..това е..всеки сам си прави изводите и всичко е въпрос на вкус..

Brooke_fan  Crazy smile3544...

# 362
За повърхностни -да обяснявам ли?Едва ли те приемат за много задълбочена и сериозна,като прелиташ от мъж на мъж,като Брук.Рич гледа повърхностно на всичко.Ако беше обмислял нещата, отдавна щеше да натири Брук в гори Тилилейски.
Егоцентрични-няма смисъл от обяснения.Тук Рич води класацията,Брук е втора,по петите му.
Суетни-я да видим...има ли или не ,доводи?    newsm78
Ако не бяха суетни,едва ли щяха да се занимават с мода.И Брук да иска нова бяла рокля за всяка сватба.Това не е ли суетност?!Има и още,ама стига за сега...     

Благодаря, Краси! Да не говоря за "Спалнята на Брук". И други такива... Но и аз нямам намерение да се обяснявам.

# 363
# 364
Аууу Фена няма ти пращам сина Simple Smile По - добре баща му да го учи Wink
Берина като сравнявате защо на ККЛ е необработена а на ХТ от фотосесия .. Двойни стандарти ?  newsm78 Разбира се.
Сега е ужасно смешна неговоря за преди в началото. Сега е просто недоразумение някакво ... и ако бях на нея сериозно щях да съдя пластичните си хирурзи. Това гърди ли са ? Даже не са поставени където би трябвало да са а някъде посредата между там където трябва да са и пъпа  Sick и приличат на надути изкуствено любеници.  Shocked А Устата е просто нямам думи и защо са и били нужни тия скули ?  newsm78 Тая жена мъж няма ли да я спре да се резили  #Crazy

# 365
аа Womanitke,ще си имаме разправии с теб Naughty
Ето специално за теб още няколко снимки Mr. Green

# 366
  • В средата на времето
На последната снимка малко страшничко се е ухилила.. dont  Mr. Green

# 367
  • България
Като прищипана,но я е страх да покаже болката пред обективите smile3534

# 368
  • В средата на времето
Като прищипана,но я е страх да покаже болката пред обективите smile3534

Или много и се пишка и за това е с тази измъчена усмивка.. Joy

# 369
Женска му работа

# 370
 Party  според мен е многооо пияна Simple Smile

# 371
Дженифър Гарийс е яка, има някакъв особен чар, който ми допада. Но на повечето снимки не изглежда много добре.

Не прочетох отрицателни мнения за снимките на Тейлър, а по-скоро злобни нападки защо сме пуснали толкова хубави нейни снимки. Shocked И няма човек, който да не харесва ХТ до края на 90-те години, когато беше шеметна красавица. Така че много не се изхвърляйте как някои никога не я били харесвали.
Не знам какво я накарая да си направи пластичните операции, но те бяха грешка. Сега само тук-таме е яка. И се радвам, че пак си пусна дълга косата, с къса не ми допада много. Малко оръфана ми се струва. Докато ККЛ с къса беше страхотна.

# 372
  • София
Ванко, повечето пишещи в темата, с едно изключение, са на мнение, че ХТ беше невероятно красива. Това че вече не ни се струва така, не значи че нападките са злобни (изключая едно мнение, което не си струва да се коментира!). Злобните коментари, всъщност идват от съвсем друга посока и те по-скоро бяха насочени към ККЛ/Брук, без някоя от нас да я е споменала дори... Peace

# 373
# 374
  • Разпиляна във въображението
Искам някой да пусне снимки на ХТ преди да си отиде от сериала и след нейното завръщане. В първите серии е страшно красива, признавам, но нейната красота просто не ми допада. Някак студена, бездушна просто - една кукла без живец.

На "красивите" снимки на ХТ има много фотошоп. Само очите й останаха на тази жена Wink

Общи условия

Активация на акаунт