Дързост и красота - 36 ...дай го тежко, гледай себе си!...

• 19 651
  • 437
  •   1
Отговори
# 150
  • Някъде в търсене ............
Когато Брук попита  Т ти с какво право ми се месеше? Тейлър каза нещо от рода - това е друго newsm78. Защо да е друго? И защо Стефани не и удари шамар? Тейлър си го каза, ако беше Брук да си ми ударила шамар. Ето ви го двойният стандарт Crossing Arms

# 151
  • В средата на времето
Тейлър каза нещо от рода - това е друго newsm78. Защо да е друго?

Ще ти кажа защо! Защото има правото си върху Ридж за изконно, защото Тейлър винаги е била доста високомерна спрямо Брук и си е позволявала да размахва пръстче, защото знае, че Стефка е зад нея, а както се вижда и сама е вярвала в това ,че е светица.. Crazy Пък нали само светците са в правото си да показват грешките на другите и да ги сочат с пръст.. Crazy Mr. Green Та за това..най-общо казано Grinning

# 152
Koгато Стефка скри писмото от Рич не беше ли със бащата на Тейлър  newsm78
Хмм и като се замисля Брук крие писмо и Стефани крие писмо ... Едната има право другата не е на пак двоен стандарт  Mr. Green

# 153
  • София
Koгато Стефка скри писмото от Рич не беше ли със бащата на Тейлър  newsm78
Хмм и като се замисля Брук крие писмо и Стефани крие писмо ... Едната има право другата не е на пак двоен стандарт  Mr. Green

Да беше, той я убеди да не го дава на Ридж...мисля че Т му беше казала преди да замине.

# 154
  • В средата на времето
Айде Стефка скрила го-скрила..Искала е сина и да не страда допълнително. Все пак вече е страдал по изгубената си съпруга.. Whistling(въпреки, че ако писмото беше от Брук щеше да го направи във формат А2 и да го плесне срещу входната врата, така че Ридж по никакъв начин да не го пропусне с влизането си Mr. Green)..За мен виноватката-патка е Тейлър, която дори като се върна от мъртвите продължи да си трайка все едно нищо не е било.. Crazy..и даже имА върховната наглост да държи сметка на Брук за историята в леярната с Ник.. ooooh!..как да го харесваш това "чудо" Crazy

# 155
Цитат
Хмм и като се замисля Брук крие писмо и Стефани крие писмо ... Едната има право другата не е на пак двоен стандарт
Брук скри писмо,за да раздели двама души.
Стефка скри писмо,за да останат заедно двама души.
Ето тук е разликата!

Цитат
Тя просто си е наумила, че Тейлър е жената за Ридж и е готова да й прикрие всичките прегрешения, само за да си остане тя омъжена за него.
И освен това за да разкара Брук!Защото няма майка в света,която да иска снаха като Брук!   Peace   

# 156
И сега какво? Брук била имала нещастно синче, което страда за татко си... Тейлър виновна. Ами Хоуп? Що не щя да се ожени за Дикън, а направи всичко възможно да му отнеме правата? Ейй, лицемерие и меркантилност... Тейлър виновна, Стефи виновна, а забрави че мухльото избра Тейлър за пореден път пред нея. Айде, да си го взима халал да й е!

# 157
  • В средата на времето

Само дето историята има и продължение..Брук го показа все пак това писмо преди да е станало твърде късно..

# 158
  • София
Цитат
Хмм и като се замисля Брук крие писмо и Стефани крие писмо ... Едната има право другата не е на пак двоен стандарт
Стефка скри писмо,за да останат заедно двама души.
Ето тук е разликата!

И това как точно я оправдава? Че нещо ми е трудно да схвана...

# 159
И какво се постигна като Брук си призна??? Като гледам нищо. Само Бриджит беше наранена, но сега тя отново е с Ник Peace

Но после няма да бъде, защото майка й ще бъде с него и то докато живее с Рич. като се замисли човек защо ли и Тейлър да казва на Рич като нищо няма да постигне, но всяко зло за добро, ще се отърве от един плазмодий

# 160
И сега какво? Брук била имала нещастно синче, което страда за татко си... Тейлър виновна. Ами Хоуп? Що не щя да се ожени за Дикън, а направи всичко възможно да му отнеме правата? Ейй, лицемерие и меркантилност... Тейлър виновна, Стефи виновна, а забрави че мухльото избра Тейлър за пореден път пред нея. Айде, да си го взима халал да й е!

Ти изобщо гледаш ли сериала ?
Ако го гледаш защо Рич избра Тейлър сещаш ли се или ще си говорим ей така да си правим вятър  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 161
ох ... запис  Crazy

И няма ли кой да скастри малко фена ... постовете са му истински бълвоч от гнусни думи.

Не знам защо винаги фен клуба ме сравнява с този "писател" и как моите евфемизми :  "комбайнерка, грешната мадона с безкрайните грешки, лекопрашутистка "  и т.н. могат да се приравнят с това :
Каза й,че ако каже на Рич,че курвата се е ебала с него ...
 и т.н. да не изброявам ...
Фен клуба нали уж е много чувствително читаещ  , пък ...

Че и нейната работа ....преспа с всички възможни мъже в сериала,а тръгнала да го раздава съдница на другите!И това ако не е най-голямото лицемерие във филма!

Да, това е най-големият майтап във филма  Laughing
Не ме гледай, каква съм развратница, виж се ти , каква си блудница  hahaha

# 162
  • София
И какво се постигна като Брук си призна??? Като гледам нищо. Само Бриджит беше наранена, но сега тя отново е с Ник Peace

Но после няма да бъде, защото майка й ще бъде с него и то докато живее с Рич. като се замисли човек защо ли и Тейлър да казва на Рич като нищо няма да постигне, но всяко зло за добро, ще се отърве от един плазмодий

Това пък откъде го измисли?

# 163

Това пък откъде го измисли?

Гледам сериите по немската

# 164
Уоманитка, гледам го разбира се. Знам за Стефани. Ама я ми кажи, каква е гаранцията, че щеше да избере Брук пред Тейлър, ако не беше инфаркта? Фактът си е факт. И преди е избирал Тейлър пред Брук. Стига с тия лоши свекърви, които манипулират синчетата си! Ами значи на мъжа му е толкова акъла като майка му му диктува живота. За какво ми е такъв мъж, че и да драпам със зъби и нокти за него?

Общи условия

Активация на акаунт