Гоблени 59

• 61 743
  • 372
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Добро утро,

Unknown_lady, Благодаря, и тези са чудесни и заповядай:
http://dump.ru/file/2978214
Мойте са на Vervaco, но нямат номера на конците. Сега ме хвърляш в чуденка и накрая пак ще започна още няколко, без да съм завършила нито един  Joy
ina,   bouquet същите са, без номера, ще трябва да се потрудя и да си ги търся по име.
Прасчо, огромно МЕРСИ,   bouquet

И така, сега трябва да реша  newsm78 кой от всичките или ВСИЧКИ заедно Wink

# 121
Давай всичките заедно! JoyАз ще ти помагам!И без това нямам време да хвана нещо сериозно поне твоите да ги докараме донякъде! Joy
Момичета,поздравления за показаните красоти отново!Имам чувството ,че от миналата темичка не сте се спряли!Една през друга показвате все страхотни неща!Дано все така да е!  bouquetВие шийте аз пак ще дзяпам.т hahahaИ ще помагам на Дида! Joy

# 122
Добро утро!

Дид, ами ето от официалния сайт на ДМС номерата с имената, ако искаш

http://www.dmc.com/mjRS/1/doc/Cartes_couleurs/noms_couleursuk.pdf

А тук по-долу като напишеш номера, излиза и цвета

http://www.dmc.com/majic/pageServer/0p0100001b/en/Colour-card---Article-117.html

но наистина си е играчка   Hug

Айде, който и да започнеш, все са интересни...

# 123
Добро утро момичета
Имам нужда от съвет. Мой познат си прави собствен офис и ми се иска за откриването да му ушия и подаря някаква икона. Молбата ми е да ми кажете на кой светец точно бихте ме посъветвали да ушия и ако може някакви схеми. Иска ми се да не е много голяма, че няма да имам време да я ушия

# 124
  • Sofia
Браво момичета  Hug Леле с каква скорост шиете, направо ви се радвам!
Кетри, направо ме уби, ти как шиеш, аз уж съм стигнала до половината с мечетата и толкова бавно ги напредвам, че се изнервям! Страхотни са!

# 125
  • варненка от София
Кетрева, срама нямаш ти, така бързо го подпука и го сдъвка този гоблен, бравас. Сега сподели какви са бъдещите ти творчески планове и какво ще шиеш?  Mr. Green

Неличка, ти не се предавай, чакаме те и теб.

# 126
Добро утро момичета
Имам нужда от съвет. Мой познат си прави собствен офис и ми се иска за откриването да му ушия и подаря някаква икона. Молбата ми е да ми кажете на кой светец точно бихте ме посъветвали да ушия и ако може някакви схеми. Иска ми се да не е много голяма, че няма да имам време да я ушия
На мен много ми харесва св. Никола на Солария, но май е доста сложен. Друг вариант е св. Георги.

# 127
Здравейте момичета!Почти на финала съм на Вилеровия гоблен 3534 понеже е сглобяван преди много години,констатирах че ми липсват няколко конеца CryЩе съм  много благодарна ако можете да ми помогнете да намеря легендата с номерата на конците за да мога все пак да го завърша Simple Smile
Благодаря предварително! Hug

Момичета,най-накрая намерих каквото ми трябваше,благодарение на ina..Благодаря ти още веднъж  bouquet

# 128
Благодаря ви момичета  Hug
Гобленчето е моя компектовка с конци Ариадна-по 50 ст.Иначе DMC са по 1 лв а то е с 40 цвята а не е много голямо.Щеше да ми излезе много скъпо.

# 129
Здравейте, момичета!
Хайде по едно обедно кафенце с летен привкус

Таша виж някое гобленче със св.Мина, той не беше ли закрилник на дома  newsm78, все пак офиса си е втори дом  Grinning
Надявам се днес да бодна някои бод, че ме хвана предстартова треска по предстоящото ни заминаване  Mr. Green
Хубав ден, работливки! Hug

# 130
  • Варна
Здравейте и от мен  Hug
Дълго не съм писала, но не спирам да ви чета и да се радвам на красивите неща, които показвате   bouquet
Дойде момента да се похваля с рамкираните си вече гоблени .

Сега шия това , вече го показахте готово (много ми харесва  Crazy)

П.П. Очаквам мацката, която е дала за рамкиране на Кюстенджа гоблена с Христос (дето е над 1м. височина) да се похвали и с зимния пейзаж  Mr. Green

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 13:16 от k_savova

# 131
гледам,че всички са на плаж и никой няма тук:))

Само набързо влизам , за да видят заинтересованите до къде сме стигнали с подаръците:)
За много любопитните  чук-чук Simple Smile

# 132
  • Плевен
Здравейте!Някой да има ключ на тези сезони ThinkingБлагодаря предварително!  bouquet

# 133
  • София
Pepen, заповядай:

Последна редакция: пн, 29 юни 2009, 19:54 от wesi.i.gogo

# 134
  • Плевен
Веси и Гого  -едно огромно благодаря!  bouquet  bouquet  bouquet  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт