Гоблени 59

• 61 746
  • 372
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Добрич
К_savova, много добре са станали гоблените, особено първия.

Момичета преди няколко дена попитах за схемата на Казанската богородица на Солария. Ако я има 1:1, бих искала схемичката.
Преди време Goody ми беше пуснала линкове със схеми на Солария на религиозна тематика. Ако някой се сеща за нещо подобно, моля.

# 136
Цитат
Момичета преди няколко дена попитах за схемата на Казанската богородица на Солария. Ако я има 1:1, бих искала схемичката.
Преди време Goody ми беше пуснала линкове със схеми на Солария на религиозна тематика. Ако някой се сеща за нещо подобно, моля.
spinki аз я имам,но е PM,ако искаш ми дай mail да ти я изпратя

# 137
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Здравейте момичета,
вижте на какво попаднах днес
http://www.axioma.3clab.com/lanarte_liato09.html
За мен е голямо намаление. Май ще падне пазаруване. Особено този "Император" откога му се каня!  smile3508

# 138
Спинки, тези ли са
Има Солария 1 и 2 и 3
http://photo.stream24.ru/users/Nicola/130164/ парола 369852

К Савова, много са хубави   bouquet

# 139
Цитат
spinki аз я имам,но е PM,ако искаш ми дай mail да ти я изпратя
Здравей! Би ли я изпратила и на мен - emily_samatar@abv.bg Praynig

# 140
  • гр.Добрич
Ина, да тези са сайтовете, но не намерих това, което търся. Все пак благодаря.

# 141

тук има на религиозна и не само такава тематика на тази фирма, но не си спомням да съм слагала там и схема на Казанската богородица

http://www.freewebtown.com/astrelaan/SOLARIA/Religiozni/religiozni.htm

Оказа се,че все пак я имам:)

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 07:47 от Хипатия

# 142

Това ли е? Може да се шие 1:1.

# 143
Добро утро
хайде по едно кафенце за събуждане

k_savova,разкошни са с рамките,дерзай и за бебчето и да показваш пак Peace

# 144
  • гр.Добрич
Момичета, благодаря за схемите. Hug

На упътването пише, че конците са Венъс, а си мисля че номерата са на ДМЦ.

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 10:25 от spinki

# 145
При мен се отваря.
Хипатия, много благодаря за есента! Толкова съм нетърпелива да започна; имам чувството че ще я завърша преди края на лятото Laughing
Дуданка, ти нямаше ли си друга работа, та смути и без това избора ми от Аксиома Laughing Hug

# 146
  • Пловдив
Някой от софиянки няма ли да мине през Аксиомата да напазари newsm78? Не ми се занимава с поръчки, заявки и т.н. - искам Венеция. Плащам предварително Joy

# 147
  • Benelux / Varna
Аз Казанската си я купих с Венус, резултата беше страхотен,конците бяха много хубави и струваше само 30 лв (1:1).
Цветовете бяха 52 и 3 вида ламе, все си мисля че ако се комплектова с ДМЦ, пък и ламето доста по-скъпо ще излезе от оригинала.
Схемата не мога да предоставя,защото драскам по тях, пък и нямам навик да ги пазя, едва ли ще ги щия повторно.

# 148
  • София
Дуданче, мила какви са тези неща дето показваш #Crazy Аз толкова време се стисках да не си купувам гоблен,че ме гледат на кръв у нас. И взех че минах миналата седмица през магазина ДМЦ Mr. Green и естествено не си тръгнах с празни ръце Whistling Whistling Ама това сега твоето, на нищо не прилича Crossing Arms Наистина вся смут  у нашите души hahaha
did_tag нали доставката над 30лв. им е безплатна на Аксиома.

Последна редакция: вт, 30 юни 2009, 12:34 от destini

# 149
Здравейте, момичета!  Hug
wesi.i.gogo, мерси за схемата!  Hug
Tasha, ако не държиш да е православна икона, можеш да  пробваш с някой китайски йероглиф - за богатство или за късмет....май ще стане по-бързо ушиването....
k_savova, супер са станали! ....и двете.... (ей,много сладки тез обущетки!....всеки път им се радвам....)   Peace  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт