Гоблени 59

• 61 750
  • 372
  •   1
Отговори
# 300
  • Benelux / Varna
Вени, може ли да те помоля да споделиш схемата по която шиеш и ключа на испанката,че и на мен ми е влязла под кожата.
С какви конци я шиеш,че ти излезе само 20 лв?

# 301
Ina, страхотна си !!! Благодаря ти от мое и нейно име  Peace

# 302
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...По този повод и като поразмишлявах  Thinking newsm78 ,реших и аз да предложа схема и останали конци на африканската глава на Ленарте /малката/.Имам и "Арабското момиче" 1х1 ,но не е оригинал ,а на "Златен гоблен".Между другото това е една добра идея и занапред да си предлагаме останали схеми и конци от ушити вече гоблени  Mr. Green Laughing[/b][/color]

идеята е чудесна, има хлаб в нея,  Sunglasses че и работи от около една година тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=3200

иначе може да се отдели и в отделна тема, но тогава идея нямам какво ще остане тук: махнахме поздравленията, кафетата, закачките, отделихме и робина да не ни се пречка  Confused сякаш това не е гобленарство, а ерес някаква  ooooh!
пък и някак множко ще ми дойдат още теми  Tired

# 303
...По този повод и като поразмишлявах  Thinking newsm78 ,реших и аз да предложа схема и останали конци на африканската глава на Ленарте /малката/.Имам и "Арабското момиче" 1х1 ,но не е оригинал ,а на "Златен гоблен".Между другото това е една добра идея и занапред да си предлагаме останали схеми и конци от ушити вече гоблени  Mr. Green Laughing[/b][/color]

идеята е чудесна, има хлаб в нея,  Sunglasses че и работи от около една година тук http://www.goblenite.org/showthread.php?t=3200

иначе може да се отдели и в отделна тема, но тогава идея нямам какво ще остане тук: махнахме поздравленията, кафетата, закачките, отделихме и робина да не ни се пречка  Confused сякаш това не е гобленарство, а ерес някаква  ooooh!
пък и някак множко ще ми дойдат още теми  Tired

много от влизащите тук си нямат понятие от гоблените.ком и не разбирам поради каква причина даваш линк към форум в който повечето не влизаме и съответно нямаме създадени приятелства там.

Опитваме се да сме си полезни тук, в този форум.
Тук сме се запознали, от разговорите си тук черпим доверие:)
Аз лично никогане бих дала нещо в някоя тема в гоблените.ком. Нито схема, нито нищо.
Не защото съм стисната, а защото не влизам там и не чувствам форума мой втори дом.
Съответно и влизащите там са ми непознати.
Виртуалният ми дом е тук, виртуалните ми приятелки също.
Така ,че Гуди , идеята за тук наистина е чудесна.
Следваш я или не Simple Smile
Никой не е махал кафетата, нито поздравите.
Робина е в друга тема, но само защото на участничките там така им е по-лесно.
Никоя от тях н е се е оплакала и съм сигурна , че така самостоятелно обособена е много по-полезна
За да функционира темата Гоблени и да е полезна на всички е нужно да има и подтеми.
Тези подтеми трябва да се създадат от нас.
Така определена информация ще се концентрира само в съответната тема.
Както впрочем е в любимият ти форум. Който и той , когато се сформира се състоеше от няколко теми.
Самите участнички създават темите, нали го знаеш Simple Smile

И както казваш, за да не идват много темите, всеки чете там ,където му харесва и където ще може да вземе и даде информация.

# 304
Мисля че наскоро някой беше задавал въпроса  Embarassed   ама аз да питам пак-моя братовчетка има бебе на име Мартин и иска да ушие икона на свети Мартин, дали някой може да ми помогне със схема?

# 305

Здравйте момичета, отдавна не съм писала, но много хубавини видях по страниците ушити. Аз над това се потя в момента, хубаво става, но върви бавно:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13366791
Извинявам се за снимката, лоша е, а всъщност това ще стане някой ден
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13374064
Вчера майка ми си беше купила едно списание за плетки и в него имаше втората половина на един гоблен с две кончета на черна панама " Нежност" се казва, много ми хареса. С малко цветове  7-8, но много ефектен. Та сега след работа ще преходя по будките да търся прединия брой да го взема с първта част. Но ако някой го има , ще съм му много благодарна да го сподели.

# 306
  • София
Честита Нева на Марулка  newsm51
Дано много да папка и слушка breastfeeding  ylinfant че мама да може да си почива и пошива Hug

Аз завърших Стоунхендж, ама не съм го снимала още - тия дни ще е   bowuu
много от влизащите тук си нямат понятие от гоблените.ком и не разбирам поради каква причина даваш линк към форум в който повечето не влизаме и съответно нямаме създадени приятелства там.
И как го прецени това? Ако си водиш статистика може ли да я видим?
По мое мнение доста от момичетата имат регистрации в повечето сайтове за гоблени, за снимки и какво ли още не. Някои имат в goblenite.org, други в all.bg, трети в различни руски форуми, а четвърти имат регистрации в повечето.
Това че ти вече не пишеш някъде, не мисля, че всички които пишат тук трябва да се оттеглят от дадения форум или сайт. Пространството в нета е прекалено голямо и мисля, че има място за всички и не мисля, че тук трябва да има само един човек който да определя правилата и да казва кое как. По-точно има хора които определят правилата тук - но мисля, че това не си ти.
Във http://filipias.mylivepage.com/forum/index коли, беси и прави каквото искаш, тук не твое задължение  Peace

# 307

Всеки може да влиза там , където му харесва.
И да остава там , където му харесва и там където е желан:)

Ние ще направим темата тук и в нея нека влиза всеки облечен с добри намерения )

# 308

Момичета,някой да има оригиналните схеми на тези модели? В краен случай ще се радвам и на такива,от списание Галерия Бродерия  Praynig Оплаках ли се вече,че ми изчезна целия архив  Cry Моля също и за схема на един дъжд(нямам картинка),едно такова малко размазано стои,някой я беше започнал,извинявам се,че не помня кой  newsm78

По въпроса за поздравите,кафетата и закачките- не ме пречат,но да споделя само: 9 месеца в чужбина рядко се добирах до нет и то използвах мобилен такъв.Първо винаги влизах във форума (слабост ми е,какво да се прави Heart Eyes), скоростта на тази връзка е ужасна и една страница ми я отваря 3-4 мин.Ужасно се чувствах,когато за 20-30 мин гледах само картички с цветя,поздрави и емотикони...От тази гледна точка бях доволна,когато се въведе да няма по 3-4 страници поздрави и честитки.Сега интернета ми е отличен и няма проблем да си следя форума,но мисълта ми е,че е възможно и тук да има потребители с по-бавна връзка и нека ги пощадим все пак  Hug

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:37 от Anik@

# 309
  • София

Ами тогава защо се опитваш да налагаш някакви собствени си измислени правила?
И именно - НИЕ, а не ТИ еднолично Peace

# 310
  • sf
Аз лично в други гобленарски форуми не влизам и се ядосвам,когато някой даде линк за нещо в гоблените.ком , защото ако нямам регистрация не мога да видя нищо.
темата за робина е чудесно,че е отделно,защото който няма много време си решава за къде точно да го отдели, както вслучая аз напоследък.
За поздравите- няма нищо лошо да се поздравяваме и тук,но ако след поздрава е написано и по темата за гоблените, ане само честито няколко поста. Това е доста досадно.

# 311
  • София
Едно време чувствах форума тук като втори дом, макар и виртуален. Сега ме отвращава. Постоянно има дрязги.
Нека спрем с караниците и дрязгите. Нека не гоним и другите потребители. Tired Face

# 312

Имам последните два, Петербург е от руско списание, а кафенето е в двата варианта - и от руско списание, и от "Галерия бродерия".
Петербург
Кафене

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 16:40 от Ghibli

# 313
Имам последните два, Петербург е от руско списание, а кафенето е в двата варианта - и от руско списание, и от "Галерия бродерия".

Благодаря от сърце   bouquet Hug Сега ще опитам да си редактирам поста и тези двете да ги махна.

# 314

Ами тогава защо се опитваш да налагаш някакви собствени си измислени правила?
И именно - НИЕ, а не ТИ еднолично Peace

Какво налагам?
Казах,че идеята на пепен , да си преотстъпваме конците е чудесна.
Сигурна съм ,че на всеки харесва тази идея.

На теб защо не ти харесва?
Защото а се съгласих ли?Simple Smile)

И наистина е досадно  да се спори безцелно

Anik@,
това ли е гоблена?

Общи условия

Активация на акаунт