Гоблени 59

• 61 769
  • 372
  •   1
Отговори
# 255
  • София /Абсурдистан
Хипатия, може ли да ми дадеш схема и ключ на оригинала на водопада?
И аз го искам ако може  Simple Smile

# 256
ето ви оригинала, бе з ключ е, но по долу ще сложа и линк към преработената с Паттерн макер схема- там е с ДМЦ конци,

И за ПМ
http://dump.ru/file/1506244

# 257
KikiNiki, красиво много   bouquet! Кажи моля те колко е голямо това момиче с конче (май в магазина на Аксиома съм го виждала ушит, но не съм сигурна) и оригинал ли го ши или сама комплектова. Наскоро някое момиче пита за схемата и някой я пусна (съжалявам, че не помня точно с имена), но ми се стори с компромисно качество. Ако ти е оригинал дали би могла да го снимаш.

Големината на ушитата част е 35/40 см, преди малко го премерих с линийката. Оригинална окопмплектовка ми е , на Ланарте. И аз съм го виждала в магазина ушит, беше доста отдавна, и в рамка изглеждаше страхотен. Не мога да го снимам,щото доста съм нашарила схемата с един маркер.. ама ако някой се интересува и е от София, може да измислим нещо по въпроса:) да ми пише на ЛС:)

Gesh, питаш ме кой е следващия:)) Седващият е аналогичния на този- http://www.kikiniki.snimka.bg/album.php?album_id=304050&pid=9238738 , само че с кучета- I love dogs:) Kato го ушия, ще показвам:))

# 258
  • София
Хипатия, благодаря ти много. И първия гоблен в списанието е преработка, нали? За "Циганка с китара" става дума.

# 259
       Щях да предложа нещо. Ших оригиналлите на Orientall Buterfly и Hibiscus Duo на Дименшън. Ако някоя от вас иска останалите конци и схемата на тези гоблени да ми пише. По схемата съм драскала, но се чете(пък и в нета ги има всички схеми ). Иначе шия пестеливо и като гледам доста конци имам останали. Не ми трябват , а на някоя от вас може да вляат в употреба.

# 260
Малко Сладко Коте,
Циганката е  преработвана от разни български фирми, но иначе си е оригинал на ВИлер.
В Галерия Бродерия няма нито една схема , която да са разработка на МИлена стил.
Онези с пейзажи от български градове не знам кой ги е правил, но и те със сигурност са крадени.Simple Smile

# 261
  • Плевен
Ant-   Embarassed Пу първа съм, иска...ам-пеперудата Peace  ако никой не се обади за другия/не се сещам кой е newsm78/ и на него съм навита ,но да съм по-скромна де! Mr. Green WinkБлогодаря за предложението и ще се реваншираме  Hug  bouquet

Гуди - Hug  bouquet По този повод и като поразмишлявах  Thinking newsm78 ,реших и аз да предложа схема и останали конци на африканската глава на Ленарте /малката/.Имам и "Арабското момиче" 1х1 ,но не е оригинал ,а на "Златен гоблен".Между другото това е една добра идея и занапред да си предлагаме останали схеми и конци от ушити вече гоблени  Mr. Green Laughing

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 15:42 от pepen

# 262
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
       Щях да предложа нещо. Ших оригиналлите на Orientall Buterfly и Hibiscus Duo на Дименшън. Ако някоя от вас иска останалите конци и схемата на тези гоблени да ми пише. По схемата съм драскала, но се чете(пък и в нета ги има всички схеми ). Иначе шия пестеливо и като гледам доста конци имам останали. Не ми трябват , а на някоя от вас може да вляат в употреба.

Ant-   Embarassed Пу първа съм, иска...ам-пеперудата Peace  ако никой не се обади за другия/не се сещам кой е newsm78/ и на него съм навита ,но да съм по-скромна де! Mr. Green WinkБлогодаря за предложението и ще се реваншираме  Hug  bouquet

Hug помагам  Heart Eyes

# 263
Здравейте момичета,много ми домъчня за вас !
Видях, че отново сте показали прекрасни работи и много от вас имат нови придобивки!
Аз по време на почивката започнах испанката и ето докъде я докарах :

# 264

marulka_s , Hug Hug Hug ....    stork-girl ....   pacifier newsm32    ....
ketri, айде сега! Rolling Eyes Не се дави ! Дръж борда на лодките!!!!  Peace
KikiNiki , много хубави са станали сезоните с котетата! Peace ....(не си спомням дали си ги показвала Blush )(  Embarassed....и малко спам: много приличаш на една моя позната от София - Мари....) ....Успех с кучовците! Peace
venipuh, красива чупка в кръста! Party ....добре си почиваш!
Аз, уж шия, ама нещо не ми върви  Sad ...."Лятната идилия"  ....направо ми къса нервите Close .... другата седмица съм се наканила да си разпечатвам едни схемички и май ще отлежава още една година тоз идиличен гоблен  Tired ....
Спорен и щастлив ден, момичета!     bouquet  

# 265
Хипатия,благодаря за схемата на водопада -и аз се възползвах ,но  Embarassedимам проблем
нямам ПМ и не мога да си дръпна ключа от Дъмпа- Praynigако може да го качиш   bouquet
Миси, а ти къде се кри до сега бе,душко newsm78 Разгледах колекцията ти и #CrazyБраво!

# 266

№ 1 и № 2 , което е момиче , са много щастливи и цел ден си разнасят колите маккуин, ще трябва пак да ги пера и гладя.

Тези испанки много са ми влезнали под кожата   bouquet

Хубава вечер  Hug

# 267

gallaksia
Ето ти схемата като pdf файл
http://dump.ru/file/3015057
Отваря се с Adobe Reader.
Ако и тази програма нямаш ще ти превърна файла в графичен:)

# 268
   МОмичета, тъкмо се прибирам и ще пиша след малко. Получих няколко ЛС.

# 269
Здравейте, момичета!
За първи път пиша тук, но имам въпрос, на който май само вие може да отговорите. Преди време прочетох, че ще излезе десетия брой на списание "Гоблени". От тогава все питам по местата където съм намирала предните броеве и все ми отговарят, че не са го получавали. Ако може да ми дадете информация, ще съм много благодарна. Попрегледах старите теми, но не видях никъде да става въпрос за това списание/може и да не съм видяла, ако пише/. Ако може да ми кажете дали и кога сте го намерили, ще съм ви благодарна.
И да знаете, че много се възхищавам на труда ви. Бях си поизоставила гоблените, но като гледам вашите, май пак ще започна да шия. Надявам се да нямате нищо против да се присъединя към вас.

Общи условия

Активация на акаунт