Гоблени 59

• 61 740
  • 372
  •   1
Отговори
# 90
  • в зоната на здрача
Праси ,тука нямам схема,мила,в големия комп са.
Аз шия комплектовка,може би Неличка  има схема под ръка.

# 91
Отново искам да ви поздравя, момичета - невероятни красоти сте сътворили    bouquet вдъхновена от Вас и аз започнах своя втори ДИМ както и първия и този сама си го комлектовах дано и той се получи така сполучлив като първия но ще гледам да понапредна още малко и тогава да покажа етапче защото съм в самото начало още
Арабката я завърших
Праси , схема http://www.esnips.com/doc/816d8087-8f7f-432f-9230-b59bfba03fed/a-row-of-love-1

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 14:57 от anonimka

# 92

aз ги шия по тази схема,Прасчо заповядай:

А Row of love

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 13:04 от bella_

# 93
  • Плевен
Момичета  Praynigнякоя от вас да има схемите на тези три чашки   bouquetМисля че някой ги беше шил newsm78Ще съм ви бъда много благодарна Peace Hug

Белла- мерси за кафенцето Grinning и на мене ми е Cry за МД
Благодаря ти мила и аз се възползвах от схемата за мечоците  bouquet Grinning

# 94
pepen,намерих ги, ето заповядай:

http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=519&PN=1&TPN=38

прегледай,ако имаш време и желание и двете теми има много чашки,а и други красотийки
Wink Hug

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 15:07 от bella_

# 95
Белла, браво, аз ги търсих в галери. ру, но са заключени. Пупи ги ши  и ги сложи трите в една рамка.

Анонимка, много е хубав този божур!

Таша, хубави са много    bouquet

# 96
ами незнам,аз направо си влязох newsm78
я опитай от тази да влезеш в началото е линка към първата тема,в която са и въпросните схеми
http://handmade.idvz.ru/forum/forum_posts.asp?TID=1097&PN=1

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 16:59 от bella_

# 97
Горе пише показать темы , усетих се как става - писах за година и излязоха.На мен ми излизаха по-новите теми преди .Благодаря  ooooh!

# 98
  • варненка от София
Момичета  Praynigнякоя от вас да има схемите на тези три чашки   bouquetМисля че някой ги беше шил newsm78Ще съм ви бъда много благодарна Peace Hug

Белла- мерси за кафенцето Grinning и на мене ми е Cry за МД
Благодаря ти мила и аз се възползвах от схемата за мечоците  bouquet Grinning

Тези чашки ги ши Генико, ако не се лъжа, дано се включи и да помогне.

# 99
аман от мен днес Mr. Green
качих ги тук:

кафе

# 100
# 101
Здравейте, другарчета! newsm51
wesi.i.gogo, много ти благодаря за схемата! Hug Flowers Bouquet ....както и за разясненията....не знаех, че е по картина на ученик на Леонардо.... както и дизайнерката (явно си падам по нея Mr. Green ) .... ще следя как се получава при теб, още повече, че шиеш на черна панама....а после ще сравняваме крайните резултати  Joy (когато и аз стигна до края)....аз сега почнах "Лятната идилия" ,та не се знае кога ще я завърша  Rolling Eyes .... ама между временно и други по-дребнички неща ще шия....а, я, да те питам аз - на какъв каунт я шиеш и с какви конци ( гледам ,че се различават по инструкции - едната е на 14-ка - другата на 16-ка....както и подбора на конците - и двете имат с "Мадейра" , ама са различни номера  newsm78 ....)
Мира:) много ми хареса идеята с книгоразделителя   Hands Thumbsup    ....можеш и "нощния живот" да направиш на книгоразделител - тъкно като четеш, ще си мислиш,че и други не спят - по небостъргачите Grinning ....
magi_sveta, приятна заслужена почивка! Ще чакаме да видим как си "обходила" картата .... Peace

Oх, момичета, държа го в ръцете си, ако знаете само колко е голям! И колкото повече го държа, толкова по-голям ставаааа
.... Още съм в плен на еуфорията, но почвам и малко да се плаша....  поръчах .... без изобщо да погледна колко е голям Laughing
Прасчо, .... hahaha ....  jedi ....     Kissing Heart  ....   Joy   .... а "маникюра" въобще нЕма да го барна Naughty  щото аз зарад него, дет се вика, уших гоблена Joy .... ръцете на мъжо ми са досущ- същите! Та, мойто мнение е , че е татенце с бебче  hahaha .... (и ще е подарък за нашия  си татко  Wink ....когато намеря къде правят кръгли паспартута  Thinking ) ....
pepita66 , ето ти схеми на "момиченце с роза" на RoyalParis ....
Sierra fria , аз си мисля,че като е стара комплектовката ти сигурно е с оригиналните Вилерови конци или с българското мулине (които нямат номера) .... newsm78 ....ама нека и някой по-компетентен да каже....имаше едно албумче с много схеми на Вилер (на Никола-нещо си ),ама не можах да го открия  Embarassed ....някой ,ако се сеща да помогне....

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 16:29 от gesh44

# 102
  • Плевен
[b]Белла-Белисима[/b] едно огромно  newsm51 newsm51 При мене всичко е  Peace Дръпнах си ги от двете места за по сигурно  Mr. Green Wink Heart Eyes Приятен ден! Laughing

Дианджели 3[/b]-   bouquet за гоблена !Голяма си хала!Уши го по-бързо от мен !Браво на теб!Ще чакам да го покажеш рамкиран! newsm51 newsm10  love001

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 18:13 от pepen

# 103
Здравейте и от мен, момичета. След известно отсъствие се включвам с един въпрос. Може ли някой да ми даде схема и ключ на гобленче с Красавицата и звяра? Ще го шия за подарък на едно малко момиченце, което е лудо по принцеса Бел.

# 104
gesh44  Благодаря много   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт