Гоблени 59

• 61 738
  • 372
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета!Почти на финала съм на Вилеровия гоблен 3534 понеже е сглобяван преди много години,констатирах че ми липсват няколко конеца CryЩе съм  много благодарна ако можете да ми помогнете да намеря легендата с номерата на конците за да мога все пак да го завърша Simple Smile
Благодаря предварително! Hug

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 18:56 от Sierra fria

# 76
Анимари ,  Cryкутията ти е пълна и не мога да ти пратя мейл адрес -  pet.gr.bg@abv.bg

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 19:17 от pepita66

# 77
е, вече я приключих и изпрах, ще я видите мокра отпред и отзад
моля, заповядайте и
утре заминава  за рамка, малко закъснях, исках да е готов за рождения ден на дъщеря ми, но не успях
мисля да му сложа и паспарту, какво ще ме посъветвате Thinking

# 78
Здравейте момичета усърдни  Flutter  И аз ви чета от време на време, лошо е че нямам много време за това. Имам и няколко ушити гоблени, но все не мога да се съсредоточа достатъчно и да вникна в обясненията от 1ва страница за това, как се качват снимки. Е, почти всички които съм ушила са в галерията ми в goblenite.com. Отнесох се.... Blush исках да попитам къде в София рамкират с овална рамка. Досега всички гоблени си ги рамкирах при леля Милка срещу халите, но там не правят овални. А гоблена е за подарък и много искам да е в овална рамка.  Благодаря предварително!   bouquet

# 79
Aetera,Кутията е празна!

# 80
здравейте и от мен! Simple Smile много красоти много нещо! smile3501
не мога да не поздравя animari   много си бъэза !гоблена е страхотен!лесно ли се шие?

# 81
Момичета, благодаря  Hug за милите думи за Африканката ми. Много е ценно признанието от хора, които споделят същото хоби. Аз се ровя сега в и-бея и вижте на какво попаднах.

http://cgi.ebay.com/Counted-Cross-Stitch-Kit-ITALIAN-VISTA-Dimen … 93%3A1%7C294%3A50

Пише, че е нов модел за есента на 2009г.

# 82
  • гр.Добрич
Аз пък реших да видя дали в Иббея я няма по-евтина Африканката, а вижте какво намерих.
http://cgi.ebay.com/African-Fashion-II-Lanarte-Cross-Stitch-Kit- … d=p3286.m20.l1116

ТОва да не е ушито, че е толкова скъпо? В България я продават за 50лв и ми се виждат множко, а това като го обърна в левове е още по-скъпо.

# 83
момичета, моля помогнете
става въпрос за това гобленче ,интересува ме дали всички знаци се шият с двоен конец долу в дясно има дадени номера на конци и ми се струва че това е 1 нишка  Embarassed

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 00:30 от ktk

# 84
  • Плевен
ktk-  схемата не ти се увеличава Thinking.Ако искаш дръпни го от тука и ще ти се изясни Peace Simple Smile.Ако става на въпрос за долните цветове които са отделно от другите -това е за контура и се шие с 1 конец .Дано ме разбираш, но на схемата която ти давам се разбира добре .Тя е ПМ ConfusedУспех! Peace

http://dump.ru/file/1380817

# 85
Добро утро

Много красота,много нещо...някой по-нагоре беше казал,че много се е вдигнало нивото и наистина е така Peace

днес ми стана тъжно,като прочетох за Майкъл Джексън...не че съм му заклет фен,но се натъжих... Flowers Rose Flowers Rose[/color]
сори за спама Rolling Eyes

# 86
  • край Дунав
 Hug Здравейте неуморни пчелички! Гледам, цъкам с език и се радвам на чудесните бродерии! Аз все още се боря с "Обличане на булка" и хич не ми върви.М/у другото понаправих разни дребослъци и ще взема да покажа привечер  newsm78.

# 87
Spinki, ми не ти се струва само скъпо си е. Моите и 2-те Африкански моди са от и-бей, но от британския  Peace . www.ebay.co.uk .И там има хем по-ефтини неща, хем идват по-бързо и е малко доставката. Има повече Ланарте и Анхор и по-малко Дименшънс, но това е логично  Wink.

Последна редакция: пт, 26 юни 2009, 09:53 от samokovi

# 88
 Здравейте момичета  Hug
Не съм писала доста отдавна, но нямах възможност. Поздравления на всички за красивите гоблени. Не съш шила и много, но показвам до къде съм стигнала. Шия тези два гоблена паралено

# 89
Момичета, благодаря ви за пожеланията Hug
dianjeli3, африканката е изумителна! Не искам да кажа вчера какво ми дойде наум по повод тази африканка Embarassed
Ама викам си, дали и на мен не ми е време да ушия някое лице, било то и мечешко Laughing
Кетри, дай да я видя тая схема на Мечешкото семейство Wink Може и да е пускана, ама не знам къде съм бляла Embarassed
Веси и Гого,  Heart Eyes Наистина много добър дизайн, по прекрасна картина! (блазни ме по-малкия, заради размера, но пък големия е съвършен...)
Таша, поздравления и за двата избора Hug

Общи условия

Активация на акаунт