Гоблени 59

• 61 729
  • 372
  •   1
Отговори
# 60
Момичета,страхотни красоти сте показали newsm20.Не съм писала отдавна,но долу-горе Ви чета редовно.Завърших си воденичката като снимама ще показвам .Започнах Арабско момиче на "Златен гоблен" долу-горе става добре, нямам търпение да го свърша и да си почвам Дименшъна(престраших се да го започна)да видим какви ще ги свърша.Тези дименшъни са ми влезли в главицата-е хубавото си е хубаво и истинско. JoyЛек и спорен ден на всички newsm51

# 61
  • София
Прасчо, толкова усмивки предизвикваш у мен с постовете си!  Heart Eyes Да ти е честита новата придобивка! Щом имаш такова желание да избродираш бистрото, какво значение има размера?  Mr. Green
Само да не стане грешка, аз шия по схемата, която Гешчето е пуснала. И скоро няма да го довърша, че хем е голям, хем на черна панама. Голямо очеболие пада, но страшно ми харесва картината,а гоблена се получава се като фреска.

# 62
Аз съм на море, но продължавам да следя красотите, които показвате. Също така започнах първия си Дим /не остава много време за шиене от плаж и деца но.../, засега върви лесно и приятно. Ако закъсам, много разчитам на вас.

# 63
  • Ямбол
ina. - Благодаря.  Peace
Sherlok - Пълна ти е кутията, не мога да ти отговоря.  Simple Smile

# 64
  • Пловдив
Хипатия,   bouquet за новата тема!
Честито на Всички за новите придобивки и ушитите красоти  :35

Искам само да Ви уведомя, че на 28,06,2009 от 14 часа в градината на ресторант Пасифик, гр. Пловдив ще има гобленарска среща. Всеки който има желание и време, да се чувства поканен  Wink

# 65
Моля, помгнете ми да намеря схемите на тази серия:

Имам един техен вариант, но са малко дребни, затова ги търся с по-добро качество.
Помя, че някъде в миналите теми някой беше дал линк към албум в пикаса, където ги имаше, но не можах да го намеря - ако някой помни къде беше, моля да ме подсети!

# 66
  • sf
А случайно някой да има връзка с eho82 ?

# 67

Гибли, Мира ги има в пикаса , ето:

http://picasaweb.google.bg/sourire.jouir/13#

# 68
Ина, благодаря ти много!

# 69
Прасчо и аз като теб не погледнах размерите  Simple Smile  и като ги видях леко изхълцах-а мъжо излезе с коментара :нали каза че ще шиеш само малки гоблени, освен това с патешкия си акъл реших че щампата се шие само на места щото другото е нарисувано( Кетри направо я виждам как се търкаля от смях ) Обаче аз съм страхлива и леееекичко ги прибрах пакетите в един шкаф без да ги почвам-ще си почакат там  Embarassed  сигурно бая време

# 70
Мили мои пъргавелки! и ти pepen!Благодаря за вниманието!И за подсказването.Почти бях стигнала до същият извод за конците и след твоето писъмце съм убедена,че това е решението.А гобленчето си "откраднах" от вашите указания.Не съм много опитна в качването на снимки и нямам време да опитвам.Ползвам нета в офиса и мейла също.Но съм ги снимала и при първа възможност ще ги покажа.
А вие не забравяйте да отпочинете.Бабите като мен ще гледат внуците и иглите.Искам да ви кажа ,че съм почитател на бг-мама от почти първите ви телевизионни изяви,кагато събирахте дрешки,играчки и т.н.Много ме вълнувате и много ви обичам,защото ми връщате надеждата,че това което сме отглеждали през годините и колкато ни са били силите сме възпитавали не е отишло напразно.

# 71
Oх, момичета, държа го в ръцете си, ако знаете само колко е голям! И колкото повече го държа, толкова по-голям ставаааа Joy

Dianjeli, 16-ката е добър избор!

Честита придобивка Hug

благодаря, и аз се спрях на този вариант, ама реших утре или друг ден да започна стола с розите, откога чака вече Tired

с това изречение просто ме разби, то зависи кой какво си мисли, дали и вие като мен Joy

мислех вчера да приключа с африканката, ама и днес няма да е, остана ми ушето, ето

и да не забравя едно огромно БЛАГОДАРЯ на petjah newsm51

# 72
здравейте
да се запиша и аз със резултата ми до тук

Здравейте и от мен. От дъъълги години шия гоблени , но не съм писала в тема . Бихте ли ми помогнали с намирането на схемата на този или с данни от коя фирма е закупен.  bouquet  bouquet  bouquet

# 73
Хипатия, ти както винаги бърза и отзивчива!Вервакото вече е решен проблем-надявам се.Гобленчето е №70.746 свалих си от вашите линкове и др.указания и бистрото (дворчето) №70.486.Аз сама си ги комплектовам с конци ( само ДМЦ).Оборудвана съм с каталог на ДМЦ.Според мен добре се получават.Горе-долу ползвам немски,а за английския и испанския ползвам децата около мен и снаха ми.А също и транслиращата програмка на нета.Изчела съм ви указанията за картинките,имам и Пикаска но ми трябва време!

# 74
Пепита66 гоблена е на Роял Париж и в зависимост от къде го купуваш цената му варира. Аз си го взех на цена 25 лв. от Гинокардия.

Общи условия

Активация на акаунт