103- та Лятно- Ваканционна в USA

• 16 262
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
ирка, с паспорт или лична карта.

newsm59 на мишолина  Hug

Честито и на именниците ако има (Пети?)   bouquet

# 151
Мишолина - хей хей!  bouquet

Бенс,  Hug, да вземем в Остин да се преместим  Wink

Вики, енитайм, ще споделям фимите. Нали съм от много гледащите, само дето в последно време, време не остава.

Анет, за джънк-фрий лънч-а групата ще искам инфо, как става Simple Smile.

Добре дошли на новодошлите!

# 152
Благодаря ви, Ирка, Стелла, Бенсън! Много сте отзивчиви всички тук, благодаря за подкрепата и разбирането!
Ирка, ти знаеш ли как се казва точно тая програма в Илиной? Дано мъжът ми скоро да си намери работа, но ако не успее, поне да възползваме от безплатните прегледи сега и след това - за безплатната мед, застарховка след раждането на детето.... Rolling Eyes
Аз си мислех, че като в БГ все пак ,ако имаме по-ниски доходи, ще може да кандидатстваме към някоя социална служба за социални помощи...Няма ли нещо подобно и тук? newsm78

# 153

Аз си мислех, че като в БГ все пак ,ако имаме по-ниски доходи, ще може да кандидатстваме към някоя социална служба за социални помощи...Няма ли нещо подобно и тук? newsm78

Щатския department of social services ви трябва, също department of children and families. Пусни си гугъла, ще ти излезе сайтовете и най-вероятно на него ще има много информация. Сигурно ще можеш и на място да идеш, да си поговориш със социален работник и тя или той ще те насочи. Някои щати имат и сайт, където си въвеждаш данните и ти излиза за кое можеш да кандидатстваш. За Илиной не намирам, но е възможно да не търся с правилните думи.

# 154
Как няколко часа душа, понякога и повече от месец може да отиде  Laughing

сега и аз се смея  Laughing, както разбра, идея си нямах с какво се захващам  Grinning. исках по-драматичен ефект да постигна, отколкото с акварелите, затова си взех масло Simple Smile.

# 155
Мишолина- nbirthday  ura Gift

Тук е 104Ф, мразя Юли и началото на Август. Дишането е само на климатик. NV Energy прави пачка тези два месеца, ама останалата част от годината е супер.
Аз обичам да стоя на двора и да си чопля китки, ама сега се събувам и се мокря с маркуча първо. Най- много да издържа 15 мин.

Тандури снимките са много хубави.

# 156
Мишолина, честит РД и от мен!   bouquet Здраве, усмивки, нови обективи и безкрайни прекрасни моменти, които да запечаташ.  Hug

Честит имен ден и на именниците!   bouquet

Бенс, преди ми беше дала един сайт за фризьорски принадлежности, когато бях питала за машинка и ножица, но не го откривам сега.  Blush Мислех, че съм го букмаркнала, но покрай проблемите май съм го затрила. Може ли пак?  Crazy

# 157
Мишолина ЧРД и от мен  bouquet....много хубави емоции на празника и само усмивки... Laughingох, да ви се оплача и при нас са адски жеги и като за капак вече 3 дни разкарвам свекърва ми по всички всевъзможни доктори и магазини, защото заминава за Бразилия за ваканция... Rolling Eyes

Tandoori снимките са страхотни...направо и на мен ми се прииска да отида въпреки, че ми е малко далечко...

# 158
Анет Мисля че Блажка ходиха миналата година ( дано не бъркам)
Нашите деца малко по-големи бяха, на 6 и 8г., та не знам доколко опитът е приложим, във всеки случай беше положителен. Добре беше  уредено - бани, тоалетни, магазинче, басейн, детски площадки, даже програми за децата, ако искат, и друг тип родителска култура, по-свободно някак, което на мене много ми харесваше.
За съвет бих препоръчала спрей против комари; колелета, да вземете, ако карат, защото е много популярно; пуловерчета или якета за през нощта, за всеки случай.
Май това накратко.
Enjoy it!

# 159
Рая, аз съм пишман фотограф, понеже забравих да си заредя батерията, заради което не можах да ползвам светкавицата, което пък даде в резултат тъмни лица, ама какво да правиш, човек се учи докато е жив Simple Smile

Стели, за по-бърз драматичен ефект ползвай Акрилни бои! По-бързо съхнат, ще усетиш като материал и ще те подготви добре за маслените.  Peace

Мики, благодаря! Simple Smile

Мацки, абе аз похвали ли ви се, че качихме сайта ми?  newsm78 ЛИчи си, че ЕГН-то ми се увеличава май...

# 160
Tandoori, не си. А аз от кога го чакам тоя сайт... Дай линк де.  Wink

# 161
Как съм пропуснала?! Направо ме гони склероза! Аз вече 2-ра седмица съм го качила и откога се похвалих в тортената тема.  ooooh!
www.anniesartbook.com

Половинката и Корнишонка от форума ми помогнаха за сайта. Кюбит, прегледай ако ти е интересно и "стари постинги" , защото аз всеки ден пускам по един пост ( не във всяка категория, а като цяло) откакто съм пуснала сайта и сигурно доста неща си изтървала.

# 162
ЧРД Мишолина   bouquet
Честит имен ден на Пети и Аталанта!
Тандури, сайта е страхотен и мен ме гони склерозата, не помня дали го похвалих вече  Laughing . Браво на помощниците ти по сътворяването му. На мен уж ми правят сайт, от има-няма 1 година  Joy , ама аз не бързам така и така няма какво да слагам на него, та сега си имам празен сайт.

Някой ходил ли е през декември в Мексико? Мислим да отложим медения месец за тогава, но не съм сигурна, че е добра идея.

# 163
Тандури, сайта е страхотен и мен ме гони склерозата, не помня дали го похвалих вече  Laughing . Браво на помощниците ти по сътворяването му. На мен уж ми правят сайт, от има-няма 1 година  Joy , ама аз не бързам така и така няма какво да слагам на него, та сега си имам празен сайт.

Някой ходил ли е през декември в Мексико? Мислим да отложим медения месец за тогава, но не съм сигурна, че е добра идея.

Мерси Клеърет! Simple Smile И аз не си спомням, така че не се притеснявай! Joy  bouquet

Като бяхме на Ниагара имаше много двойки, които се женеха на брега, беше много красиво и се сетих за вас Simple Smile Страхотна сватба имахте!!!  bouquet

# 164
блажка,мерси!

Общи условия

Активация на акаунт