Симпатични коремчета ни растат,до НОЕМВРh

• 16 872
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте мами,
вчера със steysi86 бяхме на ФМ при Балев, както ви е писала. И на нас всичко ни е ок. Имаме си здраво момиченце  newsm44
На мен ми беше много странен тоя доктор, почти не говори. Но пък казват уж че щом не говори, значи бебето е добре. И монитора на видеозона беше сложен така че нищо не може да се види. Само гледам насреща таткото как гледа и как му се радва. А пък толкова исках и аз да видя малката, от 13/05 не я бях виждала  Sad  Важното е, че бебка е добре Heart Eyes
Голям майтап беше снощи с таткото, толкова му се искаше момченце, пък то. Пускаше едни такива бисери като "имаш 4 месеца да го накараш да му порасне чурка", "влизай в повече форуми виж какво трябва да се яде, че да стане момченце", "и да се разберем от сега за цикъла няма аз да му обяснявам"  Joy После му се обади един от сърфистите да го пита какво е станало и решиха че въпреки че ще е момиче, пак ще я правят сърфистка Joy. Чак тогава се поуспокои и вика "айде да я водим малката на разходка, че трябва чист въздух да диша" /вкъщи вчера чистихме след ремонт на банята и тоалетната и беше доста прашно в апартамента/. Голям майтап са тея мъже, много се смях снощи.
bella всички сме с теб мила, стискаме палци и ще чакаме заедно следващия петък  Praynig

# 121
привет мамчета и от мен
какво да ви кажа пак само се ядосвам с моя лекар
след като не ми каза ,чи трябва след прегледа веднага да си пусна бхс се разбрахме за днес в 11,40 да ми напише новите параметри на бебка и да ида да дам кръв,излизам аз от работа  за целта ме водят в отпуска (Шефа е той е голям тъпанар) отивам пред кабинета вися там 40 мин и какво нямаго.обаждам се аз и той ми заявява ,че едвали сме се разбирали за днес ,той бил в болницата и нямало да идва в кабинета днес .За пореден път ме изкара глуха ,сякаш може да объркам петък и четвъртък ,направо ми скъса нервите.
моля ви мамчета от пловдив кажете ми при кой  доктор ходите и накакви координати на него .искам да се махна от този  #2gunfire
та това е сега как да се заема с работа незнам не мога да си стоя на мястото.
Извинете надух ви главите ама никой др не ме разбира надявам се на вашето рамо.
bella с теб съм !

# 122
Здравейте мами,

добре дошли на вс нови.

Бела мила  Praynig господ си знае работата имаи вяра  Hug.

Момичета ние вчера бяхме на преглед всичко е ок на 04.07 сме на ФМ, искам само да ви кажа че мама Радостина е +10 кг (4,5 от който само последния месец) newsm61 smile3511

До края не знам какво ще става но най важен е бебока ама това е мн страшно наддаване Shocked

# 123
Neya    и аз ходих при Балев и беше същата работа - мълчи и гледа, а аз нищо не виждам! Shocked Честно казано се постресирах лекинко в тази гробна тишина, знам ли... Но всичко беше ок, и нашия татко беше на 100% за момче, но каквото го е направил такова ще е, само да е живо и здраво Simple Smile вече взехме да се примиряваме Grinning аз пък съм страшно доволна, че ще вързвам панделки, ще обличам роклички и ... много планове имам Laughing
Лек следобед на всички мами, тук във Варна е страхотна жега отново, не се диша, та все пак има нещо хубаво да си на работа в този момент с климатика... Simple Smile

# 124
radostta82 - аз съм с 8 килограма и приличам вече на хипопотам ... Таткото ми каза че след раждането ми ще ми направи такава "диета" че после няма да се позная ...

silvinio - в София е хладно и днес съм облечена като за "зла зима" защото вчера тръгнах с рокля и то копринена и сега нещо ми е студено ...  Дано да не се разболея Praynig Peace
Някой да знае нещо за Мазнейкова?! Че моята докторка държи да правя ФМ при нея  newsm78 имала добра апаратура поне така каза?!

# 125
Момичета минавам само да ви почерпя, че днес съм рожденничка. Ставам на 26.
http://www.infotourism.net/documents/5730_GourmetBox.jpg

# 126
Lenora,

честит рожден ден!!!
Само здраве, здраве и пак здраве!!!

# 127
Кло снимката дето си я сложила напраро ми се искаше да я разцелувам,толкова е сладко бебче. Hug
Бубето и аз още не съм ходила,с таткото искаме поне на 3Д да отидеме,а за ФМ трябва да събираме парички(че малко сме назад..)
Леонора честит ден рожден!!!Здраве за теб и бебче,лека и безпроблемна бременност!!!  bouquet  bigdance2  newsm59

# 128

Lenora

][/url]

Много щастие и любов...
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 129
Здравейте на всички ноемврийски мамчета ! Казвам се Деси и съм от Бургас. Май за първи път пиша по някоя тема в този сайт Simple Smile. Досега само четях и четях... Забременях непланирано, за което никак даже не съжалявам Grinning. Случи се на 15ти февруари. Помня, защото моя мъж откакто си създадохме Мишо / моето първо съкровище /, ме ''пазеше'', но тогава остави ''малките човечета да се поразходят във в ''моето дворче'' Simple Smile и на... посадиха ни ново цвете. Първото цветенце пък го посадихме на 14ти февруари преди 7 години. И това ако не е яко съвпадение, а? С Мишо термина ми беше на 5ти ноември, но родих планирано на системи 2 дни преди термина. Адски ме беше страх от всичко неизвестно, имах отвратителни киселини, от които вече не можех да спя и така.... отидохме в болницата и за 3 часа и полувина родих  Simple Smile. С тази бременност обаче имам три термина  Rolling Eyes,  и това много ще ме обърка ако реша отново да си планирам раждането. Защо са три ли ? - защото първия ми менструален ден беше на 8ми февруари, което прави термина на 15ти ноември, но оплождането както по-горе споненах беше на 15ти, което значи термин - 8ми ноември, и последно по някакви други изчисления стана 11ти ноември / може би това ще е средното аритметично  Laughing / . Важното е , че ноември ще е пълен с празници.
Прогнозите са за момченце от последния видеозон, но по-добре ще се види следващия път като отидем на консултация.
Пожелавам на всички лека бременност! Наслаждавайте се на нея до последно, че после дупе да ви е яко  Joy

Поздрав

# 130
  • Пловдив
Здравейте момичета,
днес реших, че ще се запиша на "Училище за бъдещи майки". Намерих две места в Пловдив където се организират такива и се оказа, че или са по средата или групата е препълнена. Новите им групи започват занятия през септември и записват желаещи от сега.
Единия курс се провежда в Торакс, а другия в ДКЦ1 (поликлиниката на понеделник пазара). За сравнение ви споделям, че цената на курса в ДКЦ-то е по-скъп от този в Торакс. И двата курса са с лекции и гимнастика.
В събота мисля да отида на гимнастика за бременни в залата зад кино "Фламинго". За там записване няма.

Честито на рожденничката   bouquet Много здраве и една сбъдната мечта през новмври!

# 131
Здравейте момичета!    bouquet
Добре дошли на новите попълнения! welcome
Аз не съм писала няколко дни, че с този изпит се побърках! Е взех го най-накрая с 5-ца. Можеше и повече , но ме изпитва снощи в 10 вечерта и вече бях блокирала. Зададе ми въпрос за 6, който го бях чела, но с бременния си мозък всичко забравих. Embarassed Е важното е че мина, сега утре е следващия.Стискайте палци! Wink
За ритничетата-аз още не съм ги усетила, но като питах доки и той ми каза че след 20-та седмица е нормално да започне да се усеща.А коремче и аз още почти нямам. Ходя си още със старите дрехи и никой не забелязва, че съм бременна. А относно килограмите - аз съм +3.
Моята ФМ е на 07.07 при д-р Марков. А относно раждането за сега мисля да е Токуда, защото доки е там, но ако той отиде някъде другаде аз вървя след него. Wink

# 132
macipis добре дошла и леко бременене Hug На коя дата да те запиша?

# 133
За Мазнейкова знам,че наистина има добра апаратура и ѝ се носи слава на специалист,освен това при нея е голяма навалица,дано обръща нужното внимание на всеки.
А при моят лекар е супер,че като легнеш и на тавана има монитор на който си гледаш само ти,а той сочи с мишката кое какво е newsm30

# 134
добър въпрос mia aurora Simple Smile. Пиши ме на 8ми, въпреки че аз много искам да го родя на 1ви, защото това е рождената дата на починалата ми майка и ако е момиче ще я кръстя на нея.

Общи условия

Активация на акаунт