Симпатични коремчета ни растат,до НОЕМВРh

• 16 882
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
Е за малко се разминаваме в часовете. Помислих си че може да се видим.

# 106
  • в ябълковата градина
Добро утро, мамчета!
Аз бях при Врагалева във Фемина - много мила и внимателна.
Прегледът беше обстоен и внимателен.

Относно болницата - аз засега съм се ориентирала към Майчин дом,
заради лекаря, който съм избрала.

Бела,  Praynig
Маргарита, добре дошла!

# 107
анито2 казвай си данните да те запиша на първа страничка,и добре дошла Hug

Казвам се Ана Георгиева,Първа бременост, термина ми е 9.11.2009г-момченце
Благодаря много! Hug

# 108
  • Бургас
Ани, Маргарита,  welcome
Бела,  Flowers Four Leaf Clover

За болницата - "Ева", Сливен

mia_aurora благодаря за щъркелчето на първа страничка Hug

# 109
Ето ме и мен. Сутринта бях на преглед. Беба е добре много шаваше и даже едното и краче беше под моя пъп. Тежи 335гр отговаря си на 20 седмица и е доста активна. Даже това за първи път ми се случи, док. ми пусна да чуя пулса на пъпната връв много интересно  newsm78 и каза че беба доста добре се храни. Качила съм много малко 53 кг. съм станала. И като ми измери кръвното ми беше  :shock:80/50 направо щях да падна но според мен нещо апарата не им е верен. Аз ако имам толкова ниско кръвно ще ми лошо та знае ли се. И на 28 юли да си запиша пак час. И вече каза август месец че ще ходя на 3Д . Това е от днес за нас.
Бела миличка бъди силна и никога не падай духом. Кой ти прави амниото? И как се чувстваш след процедурата. Всички сме с теб. Аз си мисля , но незнам колко съм права че тази гънка се мери в 12-13 седмица и ако тогава е имало нещо док би трябвало да ти каже. Защото след тези седмици гънката се променя и тогава мисля че не е в тези милиметри. Понеже на мен като ми правиха амниото и док каза че тази гънка сега ако се гледа в (18 седмица бях ) няма да покаже нищо точно. А за кистичката на вратлето незнам какво да ти кажа. Възможно ли е да е грешка дано да е грешка. Всички се молим з атеб и за твоето бебе най-вече Praynig

# 110
  • home!sweet home!
Здравейте,

Sunny0586, моят час във Фемина е от 16:30, а на Фанта мисля, че е за 16:00.

Да точно за 16 часа е моят при Димитрова!

# 111
Милейди коя ти е ликарката в Тина Киркова?

# 112
margi^ и аз още не съм усетила бебчо и също като теб вечер се напрягам и вслушвам нещо да ми потрепне отвътре,ама бебка явно е много кротичка.Преди 2 дни звънях на доки да го питам защо още нищо не усещам и му казвам,че и корем почти нямам,а той взе че ми се накара.Каза,че е нормално да започна да усещам бебето след 20 седмица,а при някой и по-късно и да не се притеснявам.
Бела, стискам палци и много,много се моля с бебчо всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

# 113
Здравейте мамчета! Отдавна не съм писала... май изпуснах 2-3 теми  newsm78. Аз съм на преглед в края на другата седмица. Нямам търпение вече,  цял месец мина от последния преглед. Преди малко разглеждах колички, столчета и други нещица в сайтове за он лайн пазаруване. Заредих се много положително. Отивам да ви чета.
Хубав и усмихнат ден на всички, въпреки мрачното време  Hug

# 114
  • Пловдив
Bela - всички сме с теб мамче  Praynig Praynig Praynig. Няма да се предаваш. моля се на Господ всичко с бебето ти да е добре и да е станала някаква грешка. Искам да ти кажа, че на видеозона 5 дни преди теста ми за бременност лекарката ми каза, че вижда пред менструална матка,  Shocked, а аз имам бебе. Виждала как се лющи матката. Мила горе главата. Щ е се молим за вас и ние минахме през този ужас и още даже чакаме късните резултати, но ти не се предавай!!! Hug

# 115
Здравейте и от мен момичета всички ли сте ходили на 3д или 4д  newsm78 защото моят лекар ми каза че само ако нещо му се види нередно тогава ще ме прати на 3д вас задължително ли ви пратиха   bouquet бела стискам палци всичко да е наред   Peace   spoko

# 116
Не са ме пращали никъде и моят лекар каза така,но аз предпочетох да отида  Simple Smile

# 117
А някой може ли да ми препоръча лекар за ФМ в Фемина и колко кинти се изръсихте за  3д и 4д  Thinking

# 118
Бела-стискам ти палци,вярвай че всичко ще е наред newsm17

за ФМ-бях във вторник и платих 50лв. за 3 и 4Д при Д-р Бойчев в Тутракан

# 119
Записах си преди малко в Света София час при Мазнейкова за Фетална морфология - 80 кинта ... Thinking Thinking Shocked

Изкочиха ми очичките от сумата но важно е детенцето да е ок  Praynig
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт