Симпатични коремчета ни растат,до НОЕМВРh

• 16 890
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро момичета  Hug
Bela стискам палци и аз и чакаме добри новини. Много кураж и сила ми се иска да ти дам  Heart Eyes
Yani4ka 83, Marqi и Fanta и аз съм на 30.06 на ФМ в Фемина. Часа ми беше за 8.30 но вчера ми се обадиха и ми го изместиха за14.00. Вие от колко часа сте

# 91
Добро утро   bouquet
Margaritka79  welcome
Бела   fingerscrossed

# 92
  • София
Бела  Praynig Praynig
margi^  Здравей Simple Smile И аз имам час за 30.юни от 18,30ч. при доц. Томова. Хриси казва че е много внимателна и дава запис на бебето. 100лв. и е струвала услугата и в общи линии е доволна. Ако и твоят час е около моят може да се видим.
И аз съм в размисъл още в коя болница ще раждам, както и дали да плащам на екип или само на акушерката.
Момичета и аз още незнам пола и не съм сигурна какво усещам. Не съм била на преглед от 04. този месец и имам чуството че е минало много време....какви ли мисли не ми минават през ума.. ooooh!
ЧЕСТИТИ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ НА ВСИЧКИ МАМИ / да не ви изреждам поименно/ Embarassed

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМИ Hug
п.п Доц.  Снежина Томова не преглежда ли в мед. център Надежда в Красно село или и в Фемина прави прегледи Thinking на мен директно ми даде адреса в Красно село.

# 93
Здрасти момичетаа  wavey виждам че сме си станали дружинка при Томова  Laughing . Браво, браво жената е върха и аз най-искрено я препоръчвам. Иначе прави запис на нейно ЦД (Дианче за флашка не знам  newsm78 би трябвало да може) За ранната ФМ сумата беше 100 лв. пуска бащата, обяснява много добре, мила и внимателна. На всички, които са се насочили към нея  smile3501 добър избор. Аз съм при нея чаааааак края на другия месец а до тогава ми се вижда страшно много време
Бела spoko все още има шанс всичко с бебо да е наред. Ще се молим за теб дано в петък чуеш най-добрия възможен резултат newsm17
Аз от днес започнах д зобя матерна (при тия размери на хапчетата не знам коя др. дума да използвам) Дано да са добри и да има всичко за бебо. Смятам следващия месец да мина на Хип или някакви други разчитам на препоръки
Василена хвала за покупките ! Аз досега съм купила три бодита и толкова много им се радвам  newsm68 а като почна по-сериозно да пазарувам сигурно ще съм на седмото небе
 Ами това от мен (не че е малко де) Желая ви ден, изпълнен с положителни емоции и много шавливи бебоци

# 94
Добро утро мами!
Бела мила дано всичко да е наред! Praynig Ще се моля за бебчето и теб! Незнам в такъв момент какво да ти кажа. Всичко ще е някак недостатъчно. Пращам ти цялата си позитивна енергия и стискам палци резултатите да са добри!
Момичета днес много работа се очертава. Нали от другия вторник съм в отпуска и сега трябва да свърша всичко!  ooooh! Но пък после добре ще си почина. Поне се надявам де!
Мия страхотна закуска! Както винаги!
Margaritka79 добре дошла при нас!  Hug
На всички, които са на прегледи стискам палци! Hug
Лек и усмихнат ден!

# 95
кики и аз съм в чуденка защо Sunny казва, че Томова преглежда във фемина. И на мен ми казаха адреса в Красно село, а и на сайта на доцентката е описано, че става дума за медицински център Надежда. Иначе часът ми е за 16.30.

# 96
Веси, аз също все още незнам на бебчо пола... Иска ми се да знам и на 6,07 предполагам че ще ми го кажат  newsm78
       Все още се чудя къде да раждам. Май където ме прати Доки... може би Майчин Дом.
Разбрах че до ноември ще отварят ново крило за родилки. Много желаещи имало  smile3521 newsm30 така че моето бебе сигурно ще е в новото крило на болницата родено  newsm78 newsm78 newsm78
 Белла , продължавам да стискам палци. Peace

Фанта за ФМ и аз незнам цените на  Майчин дом за късния  newsm78

Приятен ден на всички да почвам да работя, че тука колежката ми дава зор да и дам едни фактури... ooooh!
Цял ден има, а мрънка постоянно за глупости ...Направо чакам с нетърпение да изляза отпуск или тя  Laughing Laughing Laughing

# 97
здравейте, и аз в темата-страхотна е. Laughing Немога да разбера само къде да се регистрирам, за да се вмъкна по-горе newsm78, термина ми е за 9.11.2009г. Лек ден на всички мами. Hug

# 98
Здравейте момичета,аз снощи пак прокървих и днес още в 7 бях при док.Оказа се че нашето момченце се е обърнало и от ритниците които раздава идва кървенето,да продължавам с Магнерича.Мале много се бях уплашила,а то се оказа че е от шутовете които аз въпреки че влязох в 20 седмица,не осещам още Sad.Лек ден и стискам палци за всички който са на док. днес Praynig

# 99
Здравейте и от мен мамчета Simple Smile
Бела, продължавам да се моля всичко при теб и бебо да се окаже една голяма фалшива тревога и другия петък да се успокоиш и да се радваш на бременността си Hug Аз съм чувала най-добри отзиви за Варна специално за доктор Балев, много добър специалист, ако решиш можеш и при него да потърсиш мнение...
На всички мами пожелавам лек и усмихнат ден Grinning

# 100
cvete_to дано всичко е наред вече,само бъди спокойна Hug
анито2 казвай си данните да те запиша на първа страничка,и добре дошла Hug

# 101
Момичета извинявам се грешката е моя. Marqi Д-р Томова не знам къде преглежда просто съм се объркала че ти ще си в Фемина ooooh!. Аз съм в Фемина при д-р Врагалева

# 102
МНОГО, МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ, ПОМАГАТЕ МИ ТОЛКОВА МНОГО 
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 103
  • В лудницата на 2-рия етаж.
Добро утро,много апетитни закуски сте поднесли  Hug

Бела,всички сме с теб,мила,в петък чакаме добри резултати  Praynig

cvete_to ,почивай си повечко и всичко ще се оправи  Hug

Добре дошли на новите мами  welcome

Аз на 29.06 съм на ФМ при Д-р Даскалов.За раждането най-вероятно пак във ВМИ Пловдив .

П.С Честит имен ден на патерици на всички малки и големи именници  newsm51

# 104
Здравейте,

Sunny0586, моят час във Фемина е от 16:30, а на Фанта мисля, че е за 16:00.

Аз в момента следвам второ висше образование - правя проучвания за количка. За съжаление за близнаци няма никакъв избор, а като прибавим и изискванията количката да става за новородени и да е комбинирана, изборът се свежда до 4-5 колички  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт