Красиви, секси елфки са на СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА майките-"моделки"!

• 14 475
  • 302
  •   1
Отговори
# 270
Асе http://www.matatama.com/  Heart Eyes

Иринка, благодаря за хубавите думи  Hug

# 271
  • София
Здравейте!
Асе-наистина са много мили тези моменти с първите думички.
Днес Васко седна и при мене-застана на 4 крака и се завъртя на ляво и седна и видимо беше доволен като го похвалих-разбира,че е направил нещо ново. Peace
Ирина-много неприятно преживяване с кърлежа и температурата  сте имали-добре,че всичко е свършило бързо и е било на края на почивката.Ради много е пораснал и е станал още по-голям сладур.
Ина Лемон-ти защо чака да се върна от Несебър и тогава да предложиш телефон за връзка и срещи Naughty  Hug-ах ти...
др.Цвети страхотни снимки от морето,особенно когато кърмите двете с Асето на плажа.Всъщност от къде са снимките от Синеморец ли от Силестар ли-не са от Ахтопол-много са хубави?
Честити месечинки на бебето на Гардения и на ЕОС-на патерица.
Честити месечинки на празнуващите днес.
Сиси успех в новото начинание.

# 272
Здравейте Hug
Момичта ще се побъркам или ще умра вече от нерви smile3511Счетоводителката ми е отказала молбата за отглеждане на дете до 2 годишна възраст newsm45Спира ми се майчинството.Съпругът ми вчера ходил и тя веднага почнала да си иска парите за осигуровките със задна дата,които фирмата е длъжна да дава.Той естествено отказал да даде пари и поискал да попълни молба,а тя му казала,че никаква молба няма да разреши.Казала му и че е много безочлив да иска това.И го изгонила от офиса си #2gunfireСутринта ходи в инспекция по труда и от там го посъветвали да пуснем молбата с писмо с обратна разписка за доказателство,защото иначе трябва да съм на работа и тя може да ме уволни за неявяване #Cussing outИ сега започнахме жалби да пишем,от които се страхувам,че няма да имат нужният ефект.Предложиха ми да заведа и дело,но излиза доста солено,а за сега оставаме само със заплатата на мъжа ми smile3518Не съм спала цяла нощ от нерви и притеснения,няколко пъти  и яко сърцебиене имах.Направо се молих сърцето ми да издържи до сутринта. CryВече наистина не издържам.Побъркаха ме от тази фирма.В момента в който съобщих,че съм бременна и започнаха такава психо атака...
Извинявайте,ако ви досаждам вече с мойте проблеми,но имах нужда да споделя това.Не че ми олекна Weary

# 273
Ужас, мила .... недоумявам как е възможно в най-хубавият момент от живота на едно семейство НЯКОЙ ПСИХАР да причинява подобно нещо.

Съжалявам много, че се налага да преживеете това. Гуш!

# 274
  • София
mimoletka,  на какво основание ти е отказано продължаването на майчинството? Това не е ли незаконно? И защо съпругът ти трябва да връща някакви пари? Извинявай, не можах добре да се ориентирам в случая.... Sad  Трябва да използвате всички законни начини да си търсиш правата! Стискам палци да просветне светлинка в тунела! fingerscrossed

И аз днес имах ядове с отпуската по майчинство....Счетоводителката ме накара още в края на декември да попълня новата декларация за 410 дни и аз бях сигурна, че е внесена и няма какво повече да правя по въпроса. Обаче се оказа, че тогава са ги върнали от НОИ и са им казали да внесат декларацията през юни /когато ми изтича срокът по старата декларация/. Не си спомням вече дали тогава са ми съобщили това- може би е и моя грешката, че не съм напомнила, но така или иначе, никой не се е сетил за мен през юни от счетоводството и сега тепърва пак трябва да се внася новата декларация! #2gunfire

Иринка, Жужа, Инче, Асе- мерси за бургаското инфо! Hug Ще питам мъжа ми допълнително за всички тези места къде се намират /някои ги знам, де, все пак съм бургаска снаха Wink/.

# 275
mimoletka,това е ужасно!!!И аз не разбрах обаче на какво основание няма да иска да ти удължи майчинството  Thinking Това е незаконно!!!Как ще те уволни??????????  #Cussing out Търси си правата-на се оставяй да те мотае тази овца! #2gunfire И аз съм бясна тези дни на моятя счетоводителка-тя също забравила да ми пусне молбата в НОИ  #2gunfire и резултата е,че сега са ми превели само половината майчинство  Cry Сега ме убеждава,че ще я пусне и другия месец ще ми преведат остатъка заедно със следващото майчинство  Rolling Eyes Дали е така????  newsm78

Иринка,и вие големи премеждия сте имали-добре,че всичко е с хубав край!Дано и изследванията за лаймска болест да са отрицателни  Praynig Ради голям бузанчо е станал,да го нацелуваш по сладките бузки  Heart Eyes

За комарите-питах педи и тя каза,че не е хубаво да мажа с нищо,защото е малък още и се пипа навсякъде и после лапа ръчички,а за съжалине всички репеленти са токсични.И аз сега се чудя за това устройство на Чико за количката,много ли е скъпо?И какво представлява-как точно се закрепва за количката,че и аз съм един заплес-ще гу загубя си мисля  ooooh!

Ями кажете според вас това столче за кола:http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/cPath/90_92/products_id/7866/language/bg
и това: http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/7642
 дали е малко? newsm78 Пише да 4г.,ама ме съмнява да става чак до тогава,да взема освен до 36кг,а ? newsm78

Мирка,как си,мила?Гледам четеш,а не пишеш-всичко наред ли е с Мони?Преборихте ли гъбите?

Абе Ирини къде се затри бе??Щеше снимки да пуска....Изчезна съвсем-отдала се е на активна почивка  Wink Sunglasses

# 276
Ох, Мимолетка, направо тази е за затвор.  #2gunfire Какви са тия хора недоумявам?!  #Cussing out Не се предавай и наистина пусни писмо с обратна разписка и искай писмен документ, в който са посочени мотивите за отказване на отпуска задължително. И определено се консултирай с някой добър специалист. Съветвам те да отидеш в НОИ, където да ти обяснят има ли право тази да ти отказва отпуска.

А за осигуровките, които работодателят дължи мисля, че няма право да ги иска от вас

Много гушки  Hug

# 277
Здрвейте и от нас Пенелопи, миличка  Hug
Аз ви чета от време на време,но не мога да се включвам активно.Безсънните нощи при нас не секват TiredПрез деня не иска да спинка и се въртим в един кръг ConfusedНе спи и колкото повече будува,толкова е по-изнервена.Намали и яденето-мляко по 150мл с огромни мъки,а пюренца едва половин бурканче.Жеги ли са,зъби ли са или нещо по-сериозно никой не може да разбере.Явно и е спаднал имунитета и за това гъбичките се разрастват,не минват.Вече и по крачетата тръгнаха.Сменям пампи н всеки час и мия и мажа и пак няма ефект ConfusedРъцете и са все в устата,но венците са спокойни и нямаме нови зъбки.Дано скоро да отмине и този период.
Видях много хубави бебоци HugЖиви и здрави да са ни.Прочетох хубави и не чак толкова новини.Всичко да минава,все пак лятото дойде,така чаканото лято Heart Eyes
Целувки на всички и силни прегръдки Hug

# 278
мотиви тя няма никакви.Просто иска да платя осигуровките,които досега е внасяла и по закон тя внася Peace
Мъжът ми е ходил в НОИ,но там му казали да изчакаме до 15-16 и да да проверим дали е внесла молбата.Ако не е,не можели да я задължът,а само да и напишат предписание.

# 279
Аман значи! Не ми стига, че Мирел е тръшната от бронхит и я тъпча с АБ, ами и Хамлет се огъби интимно. Имал пак в устата, но не толкова страшно, колкото първия път.

Мимолетка, бори се!  Peace

# 280
мотиви тя няма никакви.Просто иска да платя осигуровките,които досега е внасяла и по закон тя внася Peace
Мъжът ми е ходил в НОИ,но там му казали да изчакаме до 15-16 и да да проверим дали е внесла молбата.Ако не е,не можели да я задължът,а само да и напишат предписание.

Shocked  Shocked  Shocked

А кой тогава може да окаже контрол над тази женица?! Какво значи едно предписание. Ох, къде живеем?! Все трябва да има орган, който да защити съвестните хора в случая една майка, която има права!

Мимолетка, защо не потърсиш съвет и в темата "Майчинството счетоводно". Там момичетата може да ти дадат добър съвет.

# 281
Mimoletka, задължително опиши проблема си в счетоводния форум тук в бг мама. Там има много мами, които са счетоводителки и адвокати и веднага някоя ще се отзове и ще ти помогне безплатно. Сигурна съм! Потърси съвет там  Hug

# 282
Майко, мимолетка!! Тия не са хора бе! Аз доколкото знам, нямат право да ти отказват отпуската... ама знаеш ли какви вратички имат  Cry  ей, тия затвор заслужават! Стискам палци да се развият добре нещата, въпреки всичко!  Praynig
Асе, добре завърнала се!
Вечи, егати  ooooh!  Лоша работа с тия болести, да минават по-бързо!
Иринка, и вие сте имали преживявания  ooooh!  Но пък какви хубави снимкиии, Ради е много пораснал!
За комарите и репелентите - незнам... чудя се  и аз и ще ви чета отзивите.
За режимите:
6-7 часа - сукане
8 часа - овесени ядки с масло/ просо с масло и сиренце и сукане
12 часа - манджория някаква  Mr. Green със сухар и сукане
16 часа - елда/просо/оризова каша/овесени ядки с бебешка бисквита и плодове/ и сукане... пробвах и кисело мляко с бисквита и плодове, ама нещо ми се стори, че не й понесе на стомахчето  newsm78  ще изчакам малко и пак ще пробвам
20 часа - сукане, не ще добавки...
през нощта - 1-2 пъти сукане  Mr. Green
Ане, тенкюююю  Hug  И браво за ЕБХто!
Риба - купих готови пюрета някакви, моруна и сьомга, тези дни като приключим с една заешка манджа, ще ги тестваме.
Домати - само сварено, като сос към супа/манджа, сурово не съм давала.
Никой не изказа мнение за Пег Перего Ариа, но аз ще си кажа сега - Е, много съм доволна!!! Днес я получих, страхотна е, толкова е лека и маневрена  Grinning  Много яка количка!

# 283
Мимолетче, не си струва да се тревожиш за такова нещо Peace В смисъл пази си здравето, а тези неща ще се наредят по най-добрия начин. Бавно и полека ще завъртите колелото, за да подадете каквото и където трябва Peace Успокой се, помисли разумно и ще видиш, че има в пъти по-страшни неща. Нали детето ти е здраво и сте всички заедно Hug
Потърси помощ тук, както са те посъветвали и все нещо от някъде ще изскочи добро Hug
Мире, тези гъби Confused Нашите мами, като имат гъби ги съветваме да се мажат със сребърна вода. Освен това няма да ти пречи да заведеш детето на хомеопат Peace Помисли, защото и по краката Shocked много идват. Освен това прави постъпки да махнеш памперса Peace Сега в топлото е най-лесно Peace
Нениии Hug Hug Hug Мерсии! Разгледах и харесах. Сега първо кърмаческите неща, а после сапунени ядки и крем за тяло за мен Crazy

# 284
Моарейн, честита колчика! С кеффф да си я ползвате  Hug
Аз домати още не съм дала. Само в готовите пюрета, но там са по 7-8% от цялата порция. А днес малката за първи път хапна ананас. Много й се услади. Взех го от Хит за 2лв (има и мнаго за 1,50лв, Шмати  Hug) Ходих дотам, за да й купя от кашата на Блевит (Дидка  Hug) и днес ще я пробваме.

Общи условия

Активация на акаунт