Красиви, секси елфки са на СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА майките-"моделки"!

• 14 475
  • 302
  •   1
Отговори
# 285
Вечи Hug Ще се оправят до идването ви, спокойно Hug Нали трябва нещо да се пооплеска, за да може тук да ви е перфектно и приказно Hug
Моарейнче, ми да ми беше звъннала, бе душа Hug Количката наистина е страхотна. Има само един "проблем" - много лесно се пълни големият багажник и от 5 става на 15 кг Wink И леко се сурка (багажникът) като качваш тротоар Peace Ама това да й са кусурите Wink

# 286
Асе,благодаря ти.Едната док вика "памперс дермтит"Има ли такова жАвотно #Crazy newsm78Другата каза "гъбички са"И аз вече не зная какво да правя.Дали от това чудо е така нервна или от друго не зная,но детенце се промени за една седмица много newsm78Памперса искам да го махам,но нямаме определено време за акане,за пиш да не говорим.Понякога я усещам,че ачи,но не винаги и за това не зная как да постъпя Tired
Мимолетка ндявам се скоро да оправите тези поразии Praynig Hug
Аз да ви кажа,че докато бях в толетната/пишках/и то за минута може би,моята мома си свалила ластика от косата и го наяла #CrazyЗаварих я,така както на никоя майка не го желая.Беше посиняло детето,задавила се явно с него,едва и го измъкнах от гърлото #CrazyНе спирам да си мисля какво би станало ако не бях влязла навреме.Детето се беше проснало по очи и когато я вдигнах направо се побърках.Синя и задавена.......пазете малките човечета,особено сега.Всичко се яде и може да стане голяма беля Tired

# 287
Асе  Hug  еее как да ти звъня и да те притеснявам през почивката ти  Stop  Наистина лесно се пълни багажерията  Mr. Green  ама то все е с нещо за Дарюгата, та се правя, че не тежи  Mr. Green  наистина багажникът малко се сурка, ама и това не го забелязвам  Mr. Green

Щях да пиша за съня  ooooh!  Дарито започна да спи сутрин 2 часа (от 9.30 до 11.30) и следобед откъм 14 до към 16 ч. - кеф, почивам си максимално и си посвършвам някоя и друга къщна работа...

Миреooooh!  Confused  Скоро и аз се бях замислила за тия ластичета и фиби, че ще ги спирам от употреба... още не ги е открила, ама й е време вече... ще режа бретон, ми се струва...

# 288
Мире #Crazy На мен ми се случи подобно със Сияната. Само дето не я заварих така, ами бяхме с количката на разходка, аз съм й пуснала гюрука и не я виждам и по едно време се изкашля детето и изхвръкна една фиба Shocked И така разбрах, че се е задавила и като си представих какво можеше да се случи... Просто не ми се мисли Confused
Сега си за Арника примерно от 15 СН. Ако може да си вземеш от някоя аптека наблизо... Такъв шок аз с това оправям.

# 289
Ох, Мире, краката ми се подкосиха. Луда работа! Малкия дявол наистина. А пък за гъбите това е страшно неприятно. Дано скоро отмине.  Hug

Вечи  Hug хайде да отминават тревогите.

Моарейн, честита придобивка!

Ей, мацки, ама най-накрая я изписахме тази тема  Laughing

# 290
  • София
Вечи, желая скоростно оздравяване на малки и големи.  Hug
Мире, ужас.  Shocked И Симеон като бебе имаше подобно задавяне с малка пластмасова част. Така и не разбрах откъде я беше взел, ама я вадих от гърлото.  ooooh!
Суити, нашата счети ми каза, че щом в средата на юни свършват 9-те месеца, декларацията ще ми се подаде сега през началото на юли с юнските осигуровки. Струва ми се, че така е правилно. Та ще се наложи да си чакаме остатъка от паричките, както преди си чакахме болничните.  Confused
Сега се замислих, че ако не бяха приели новия закон, трябваше вече да съм на работа.  Shocked А то и така си наближава.  Sad
Да питам - кои ще се връщате на работа есента? Аз - да.  Sad
Мимолетка, надявам се и вярвам, че законът не може да не е на ваша страна. А над тази счети няма ли по-висше ръководство или си е човек-фирма?
Нени, да, с голяма моя помощ.  Joy

# 291
Много ви благодаря за подкрепата момичета  bouquet
Ирина,счетоводителката ми е шефка.

# 292
  • София
Мимолетка, така си и помислих. Дано направо да я осъдите. Така или иначе, нещата ще се наредят. В никакъв случай недей да си съсипваш здравето само.  Hug

# 293
Иринка, ами то и аз днес доста допринесох  hahaha Иначе за декларацията и моята счети сега в началото на юли ми я подаде с осигуровките за юни, а тя /счетоводителката ни/ е перфекционист, така че едва ли е пропуск, явно така трябва.  Peace

За работата - аз вече се върнах, но на граждански договор. А от началото на август нашия тати ще е в майчинство до 5 септември, защото ще се връщам на трудов договор.

# 294
Мире, направо ужасно преживяване. Разбирам те напълно, пък и задавянията са ми някаква фобия вече ooooh! Добре че си била "в час " и си реагирала веднага  Peace

# 295
Мире,направо ужас,мила!!! #Crazy #Crazy #Crazy
Добре,че си реагирала адекватно и навреме!И на мен ми се е случвало подобно нещо с дъщеря ми-беше по-голяма и я почерпиха с едни бонбони за смучене,тя обаче реши директно да го глътне и и остана на гърлото-ни напред,ни назад  Shocked Мъчих с пръста да го изкарам,ама не стигам до него  Shocked и като я лепна за краката-тръскай,тръскай с главата на доло и бонбона сам изпадна  ooooh! Беше кошмар! ooooh! Явно не може без инциденти с малките съкровища-само да не губим самообладание и да реагираме адекватно  Peace
Кажете нещо и по моя въпрос за столчетата за кола деее  Praynig Praynig Praynig Че съм в чуденка  newsm78

# 296
  • Варна
Мире, направо ми спря сърцето като си представих картинката  Shocked Confused Слава богу, че си я видяла на време  Praynig Вземи нещо успокоително наистина  Hug
По въпроса с майчинските и аз днес питах на работа защо имам преведени само част за юни месец. Казаха ми че въпреки, че молбата я писах още април месец - се подава сега заедно със осигуровките за юни, както и други писаха. А при нас нещата винаги са стриктни.
Мимолетка, незнам тази твоя шефка каква счетоводителка е - първо си защитена от уволнение до навършване на 3 години на детето - както и всички ние. Пише си го в Кодекса по труда. Второ, на какво основание няма да ти приема молбата за продължаване на майчинството? Може би историята е по-дълга и ти не си ни я разказала цялата. Но не се шашкай, порови, прочети и си търси правата защото ти си в правото си  Peace
Днес от работа - Девня Цимент, бяха организирали във връзка с Деня на Екологията малко празненство за децата на служителите. Е и ние отидохме с Яси. Той се ошашка от всякъде и беше най-кроткото дете. Да ама това до момента в който се прибрахме в къщи... Тук започна да дивее пак  Crossing Arms Имам усещането че ще ми е срамежливо момчето. Възможно ли е това да се изгражда като характер от сега или е още много рано?
Ето и няколко снимки от днес:
На вълшебния извор - http://farm3.static.flickr.com/2516/3685191166_bb62d0420c_b.jpg
На бюрото на мама - http://farm3.static.flickr.com/2508/3684388117_5f1ea057a7_b.jpg
На бюрото на мама с мама -http://farm3.static.flickr.com/2467/3685193834_e2e859d17e_b.jpg
С каска - http://farm4.static.flickr.com/3574/3684385273_ce60f59ff7_b.jpg

# 297
Джулс, страхотни сте Heart Eyes А ти си толкова отслабнала Shocked  bouquet Ако не беше твой постинг щях да се чудя дали си ти Hug
Момичета, днес се оказа, че Иван трябва да е другата седмица в командировка, та пак ми се заформя пътуване до Бургас. Този път ням да се разминем без среща, стига окончателно да решим, че ще сме там, а не на Шипка Peace

# 298
Здравейте Simple Smile
Мире, добре че си видяла Монката навреме...настръхвам само като прочетох  Hug
Мимолетка, говори с някой компетентен, за да ти даде най-добър съвет. ако трябва мъжът ти да отиде и ако не му дава нищо в писмен вид да я запише, ако трябва на Господари на ефира звъни...не си давай нервите, но не си давай и правата. Peace Hug
Иринка  Heart Eyes Hug
Ланвинка  Heart Eyes Hug
Вечи, скорошно оздравяване на децата  Hug
Юлка, много сте хубави   bouquet Яската е такова готино момченце станал  Hug Следващата седмица искате ли да се видим - някой следобед от понеделник до сряда?

Последна редакция: пт, 03 юли 2009, 22:55 от mari_p

# 299
  • Варна
Асе, мерси за комплимента. Всъщност аз открих, че май кърменето след 6-тия месец помага за отслабването. Защото никакви диети не съм спазвала, може би само малко повече движение с количката и килограмите малко по малко тръгнаха надолу. Което пък си е супер за мен защото ми е писнало цял живот от диети   Crazy
Мари, хайде чакаме те откога да се обадиш да се видим.  Hug Следобед е супер - само кажи кога. Да ти пусна ли телефона си на лична че аз твоя май го затрих при смяната на телефона  Blush

Общи условия

Активация на акаунт