Красиви, секси елфки са на СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА майките-"моделки"!

• 14 475
  • 302
  •   1
Отговори
# 30
Еййй, егати zаглавието, направо се надух сега, нищо че не се чувствам баш zа надуване hahaha Crazy ...
Шматенце, много ти се радвах, еле пък на първия пост с пуфтенето  Joy Снимките са много сладки. Наистина си приличате видимо със сестра ти. А малкия е сладко мъниче.. как лети това време, все едно нашите не бяха скоро толкова малки  Heart Eyes Бебенца, направо ми се реве от кеф, като гледам малки бебета, не zнам какво ми стана вече, нещо не съм в ред.. старост нерадост  Confused Mr. Green
А zа носталгията и миналото, по_добре от теб не бих могла да го напиша.. колко са раzлични нещата като спомени и преz погледа на голям човек.. Мъчно ми става..
Дидка, прекрасно си го иzмислила zа Р.Д. на Тео, браво, моме  Hug
Петка, честит имен ден на сладката Яна. Дано си иzкарвате екстра на морето.
Веч, аz и преди съм писала, някаква странна, чак нереална светлина иzлъчва твоята дъщеря.. не мога иначе да го обясня. Убедена съм, че е умна примерно, някак се вижда.. Даже съм си мислила, дали това е zащото твоите снимки са като картина, прекрасни, или тя си го носи.. сигурно е второто.
Анкетата...
1. Не zнам как точно ще праzнуваме първия рожден ден.
2. И zа подарък не zнам  Crazy
3. Чудим се още дали да я кръстим на бърzинка това лято, докато сме в БГ, но и това не сме решили със сигурност. Хем не ми се иска да е набърzо, та може пък и да остане zа по_натам. Хем ми се иска и да е кръстена.. оф..
4. На мен пък идеята zа кръщене на първия рожден ден специално, много ми допада. Ако си бяхме в БГ тогава, сигурно точно така щеше да е. Но не сме. Някак ми се струва идеално, но точно на първия (не на който и да е друг), zащото... е първи, специален и така ще стане... истински неzабравим и неповторим. Да, това е.  bowuu
Иначе Криската го кръстихме на годинка и половина.
И пак да питам нещо  Rolling Eyes . Как се оправяте с прането на дрехи на морето? Дребните доста се цапат вече, а и в комбинация с останалите членове от семейството  ooooh! много пране.. Аz тука все пера, все ми е пълна сушилката и все имам дрехи в кошовете. Ами там, беz пералня, какво ще е  #Crazy...? Моля който е бил вече zа по дълго някъде, да рапортува  Mr. Green който има какви да е идеи, също  Joy

Последна редакция: чт, 25 юни 2009, 00:41 от Сова

# 31
  • София
Диде, честита годишнина на твоите мама и тати! Да се обичат още дълги години, да доживеят още внуци, че и правнуци!

Трогната съм от поканата ти за рождения ден на Тео!  Hug Все още не знам дали ще бъдем в София по това време. Поехме с мъжа ми един ангажимент в края на август и ще оставим децата на свекърва ми, така че ако сме тук, ще бъдем без Галето, за съжаление. Надявам се, че и "бездетни" ще ни приемете. Wink Стига да имаме възможност, ще уважим този толкова специален за теб ден!  Hug

# 32
Шмате, добре дошла. Hug имаш прекрасна сестра и още по-прекрасен племенник.
Много хубави снимки, - навяват нещо едно носталгично сладко-горчиво настроение.
Диде, да 'илядат прекрасните ти родители. Страхотна торта, поздравления,( добре че не ям сладко, че досега с тези твои снимки..)

хъм, да се включа по анкетата по късна доба.
1. не съм мислила още.
2. тоже ( имаа още много време-аз още на море не знам къде ще ходим, кога ще ходим, а до септември - ехее, а и по принцип не обичам особено свръхорганизираните мероприятия, да не кажа че съм доста анархистично-разпиляна- това в личният си живот- в работата си съм доста, да не кажа прекалено подредено-детайлно вманиачена- ама то все някъде трябва да избие  Laughing)
3.4. Хъм, вярвам че изборът на религия трябва да е лично, съзнателно, добре обмислено решение и поради това няма как да стане в тази възраст.Смятам че не би трябвало да има дете- христианче, дете-мюсюлманче или дете-будистче( въпреки че последното не бих причислила към религиите). Вярата, или желанието да си част от религиозна общност е доста обвързващо решение в нашия объркан свят,х водещо след себе си и доста последици, не винаги имащи общо с чистата вяра. С две думи мисля че много съвременни проблеми не биха съществували, ако възрастните не предавахме на децата си религиозните си разбирания, светогледа  и не рядко срещаната в повечето религии религиозна нетърпимост.
(И да поясня- че напоследък нещо ни куца виртуалните отсенки в разговорите- С това си мнение в никакъв случай не класифицирам религията или кръщенето,  напротив смятам че е един изключителен ритуал, който е много емоционален и зареден с прекрасни емоции, просто излагам моите причини да не кръстя детето си)
 Hug

# 33
Добро утро, маминки!

Диде, да са ти живи и здрави мама и тате! Много още да ви радват и да се обичат! Тортата е подобаваща за празника! Браво! И цветя от мен Simple Smile

Идеята ти за рождения ден на Тео е много хубава и мила  Hug

За отговорите по анкетата ви благодаря.  Hug То и аз още ги мисля нещата. Засега съм решила това:
1. Рожден ден у дома с най-близките
2. За подарък си мислех нещо подобно на къщичката, която е пуснала Суит Simple Smile или пък такава къщичка, в която Кали може да си играе.
3 и 4. Кръщене ще правим, но кога това е въпроса. Може да го оставим за след 1 годинка.

Сова, въпроса за прането на детските дрешки на море е точно на място. Дори и да се запасиш с повече дрешки, все ще се наложи да се пере. Аз мисля да си нося едно малко легенче за това.

Хубав ден от мен!

# 34
Добро утро, мамита!
Изпратих такото на работа, малката е на спалнята и размята плюшкоците Йори, Тигър и Мечо Пух, а аз съм пред комп-а с вас. Т.е всичко е наред Simple Smile
Диде, страхотна торта! Представям си колко са се трогнали майка ти и баща ти! Невероятна домакиня си! Благодаря ти за поканата за РД на Тео. Идеята ти е много добра и обещавам с Ели да се присъединим към празника  Hug
Суити, мисля че за Галето ще е прекрасен подарък тази музикална масичка. Сигурна съм че е наследила от вас с мъжа ти слуха и музикалния талант! Много  ми хареса и гората на Фишер Прайс. Не знаех за нея, но ето ти ми помогна да избера подарък на Ели за РД  Heart Eyes
Дес, не се бях сетила за прането на морето  Crazy И рима има!  Crazy
Момичета, искате ли да си направим ЖЗ морски колаж на бебоците?

Честити десети месечинки на ЯНА на Данип, на ТАМАРКА на Муцито и на  МАРТИН на Съншайн!
Честита девета месечинка на прекрасния ЕЛИАС на Вечи!

# 35
Ох, забравих кафето и закуската! Заповядайте Simple Smile

# 36
добро утро Simple Smile

идвам да се отчета преди да сте ме изтрили от 1 страничка  Mr. Green Whistling

мн хубава темичка   bouquet

ивката беше на преглед - ве4е е 10.200 и е 75 см.  сега я изпратих малко при баба й, а аз ще ходя на фризьор.
сменихме педиатъра и съм мн щастлива.

по-късно ще имам пове4еко време за писане и четене  Hug

# 37
  • Пловдив
Здравеййййтеее,
Честити месечинки,девети и десети!!!
Дидка,отново ни хвърли в оркестъра с тази торта   bouquet да са живи и здрави родителите ти,още много години съвместен живот!Страхотна идея за рож.ден на Тео!
По анкетата нищо интересно нямам да напиша-и ние сме от хората,които инцидентно решават какво,кога,как-като наближи,ще споделя.Крис още не сме го кръщавали  ooooh! аз самата се кръстих на 25години/Май нейм/ и аз не смея вече да съкращавам  Wink и го реших сама,и може би не е лош вариант,да ги оставя децата да си решат.
Шмати,добре завърнала се,и отново с прекрасни снимки.За носталгията по детството,ами детските очи гледат по друг начин,всичко е по-хубаво в спомените ни,отколкото сегашните ни впечатления от същото.Аз много се чудя,как децата ни ще си спомнят напр.училището,защото почти всички сгради са в окаяно състояние и са толкова грозни,че.... #Crazy
Деси,ние сме от дълго пребиваващите на морето-в повечето случаи пера на ръка,във надуваемото басейнче,което използвам за къпане,от време на време съм давала,по-трудоемките дрехи и на общ.пералня,но детските определено са си моя работа-всеки ден пера по някоя дрешка и става номера,макар много да мразя да пера на ръка.
ОХ,сега да се оплача-градината в която вложих много сили и емоции е тотално опустошена от лятната буря и градушка.  Rolling EyesВчера като я видях ми се доплака,пораженията са големи,но аз пак си накупих китки и ще пробвам пак-дапо природата се смили над мен този път.
Монче е добре-все още не са се показали тези пусти горни резци-венците са надути като понички от месец и нещо вече,ама нъц-няма и няма!

# 38
Добро утро и от мен!
Допивам кафето с вас, защото после ставам да оправям Марти за консултация и разходка.
Благодаря ви за хубавите думи, момичета Heart Eyes
Вчера ви споменах за рождения ден на дъщеричката на кумовете ни. Страхотно се получи, защото заведението, в което се състоя, беше една окосена ливадка и децата можеха да дивеят, колкото си пожелаят. Ние пристигнахме със закъснение, защото пътувахме същия ден и малко се позабавихме с тръгването, та Марти е в малко неглиже вид, ама той е сладък всякак Mr. Green
Ина (рожденичката) е от миналогодишната реколта юнчета, майка й-също. Ето снимки:
- сладката рожденичка, - на Марти каките много му връзват, какво ли ще ги правим след 16-17 години Joy, - Септемврийци реколта 2009 newsm44

Ето ги всичките: http://picasaweb.google.com/shmatki/InaSBirthday#

# 39
Ииии, тъкмо капарирах морето - и на мъжът ми му спуснаха deadline точно по време на цялата почивка...а сега ходи променяй, разправяй се...и тъкмо се бях навила, че след 15 дни ще съм на морето....пфууууууууу #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 40
Здравейте!!!   bouquet
Честити месечинки на всички празнуващи днес!  newsm51
Шмати,снимките са страхотни!Марти е голям сладур и мноооого порастнал! Heart Eyes
pezota ,много съжалявам ,мила!Знам какво ти е-преди две-три години ми се случи същото-оттогава не планирам почивка!!!!Поне не до там да капарирам...веднъж се случи и изгоряхме,та сега тръгваме и в движение решаваме на къде точно  Mr. Green Не е удобно с деца да търсиш хотел в последния момент,но.....такава е работата на мъжа ми,че е невъзможно отдалече да планира отпуска   Confused
Диди,пак адмирации за тортата-РАЗКОШ!   smile3501 Текат ми лигите след всяко твое творение   Wink  А идеята ти за РД е прекрасна....И аз бих го направила така,ако имаше достатъчно майки с бебоци наоколо!  Peace
За прането на морето-ходим за по 10 дни и обикновенно нося дрехи достатъчни за целия ни престой,мразя да пера на ръка  Blush Когато каката беше бебе се е налагало веднъж или два пъти да и изпера нещо дребно-правя го на мивката в банята с тоалетния сапун.Не нося специално легенчета,препарати за пране и т.н. Само някоя друга щипка,че се налага все пак да простирам плажнита кърпи  Simple Smile
ХУБАВ СЛЪНЧЕВ ДЕН НА ВСИЧКИ!!!!
 sun

# 41
Хайде и аз по анкетата:
1. Първият рожден ден ще е у дома с гости едните баба и дядо. Брат ми е в друг град и няма да може да дойде. Деверът и жена му са също в друг град. Баща ми също по това време на годината е много зает, а майка ми е до късно на работа. Мога да направя и почерпка в сладкарница за майките, с които излизаме заедно.
2. Подарък - ами нямам идея. На Виктор не сме подарявали нищо специално. Той и без това получи една камара подаръци от роднините.
3. Кръщенето ще е най-вероятно септември месец в същата квартална църква, в която кръщавахме и брат му. Ще бъде голямо празненство в някое заведение и ще използвам възможността да съберем всички близки роднини.
4. Аз бих направила рожденния ден и кръщенето заедно, ако имаше възможност. Само че рожденният му ден се пада през седмицата, а можем да празнуваме само в събота или неделя, за да могат да пристигнат гостите. Най-малкото баща му през седмицата е на работа, бъдещите кръстници също.

# 42
Здравейте, майчета!
От обикаляне насам натам не мога да ви изчета!Бяхме малко на селото на мъжо, после на една вила в Родопите. На всички ни се отрази страхотно почивката!
Видях страхотни снимки на бебчета и мами! Супер сте!!! Simple Smile
Дидка,тортата ти отново е страхотна! Да са ти живи и здрави мама и тате! smile3525
По анкетата:
1. Не сме решили нищо относно първия РД. Най- вероятно вкъщи,защото още според мен им е рано за детски партита.
2. За подарък нямама никаква идея.
3. Кръщенето искам да го направим или на Малка Богородица-8.09 или на Кръстовден-14.09.Проблема е,че и дватапразника са през седмицата, но ако кръстницата ни се освободи,няма да има проблеми
4. Не бих направила кръщенето на РД

# 43
  • София
Здравейте! Hug

Днес получих от едно майче от Продавалника музикално радио на Vtech:

Малката направо е във възторг. Grinning Играчката е много сладка-  с оранжевия бутон се пуска "радиото", което свири няколко мелодии и имитира звуци на различни животни. Двете кръгчета отстрани се въртят. Размерът е много удобен- детенцето може да го държи за ръчката и лесно да манипулира с него.

Дарушка, много неприятно това с градината. Confused  Хубаво, че не се отказваш! Peace

Флучи, радвам се, че съм ти дала добри идеи. Heart Eyes

Честити месечинки!  bouquet

# 44
  • София
Много се радвам че софийските мами приемате поканата ни за РД.  Hug Heart Eyes
Аз вчера се замислих за подарък и реших че ще е нещо такова:

или
или

Общи условия

Активация на акаунт