...Шматенце, много ти се радвах, еле пък на първия пост с пуфтенето
Снимките са много сладки. Наистина си приличате видимо със сестра ти. А малкия е сладко мъниче.. как лети това време, все едно нашите не бяха скоро толкова малки
Бебенца, направо ми се реве от кеф, като гледам малки бебета, не zнам какво ми стана вече, нещо не съм в ред.. старост нерадост А zа носталгията и миналото, по_добре от теб не бих могла да го напиша.. колко са раzлични нещата като спомени и преz погледа на голям човек.. Мъчно ми става..
Дидка, прекрасно си го иzмислила zа Р.Д. на Тео, браво, моме

Петка, честит имен ден на сладката Яна. Дано си иzкарвате екстра на морето.
Веч, аz и преди съм писала, някаква странна, чак нереална светлина иzлъчва твоята дъщеря.. не мога иначе да го обясня. Убедена съм, че е умна примерно, някак се вижда.. Даже съм си мислила, дали това е zащото твоите снимки са като картина, прекрасни, или тя си го носи.. сигурно е второто.
Анкетата...
1. Не zнам как точно ще праzнуваме първия рожден ден.
2. И zа подарък не zнам

3. Чудим се още дали да я кръстим на бърzинка това лято, докато сме в БГ, но и това не сме решили със сигурност. Хем не ми се иска да е набърzо, та може пък и да остане zа по_натам. Хем ми се иска и да е кръстена.. оф..
4. На мен пък идеята zа кръщене на първия рожден ден специално, много ми допада. Ако си бяхме в БГ тогава, сигурно точно така щеше да е. Но не сме. Някак ми се струва идеално, но точно на първия (не на който и да е друг), zащото... е първи, специален и така ще стане... истински неzабравим и неповторим. Да, това е.

Иначе Криската го кръстихме на годинка и половина.
И пак да питам нещо
много пране.. Аz тука все пера, все ми е пълна сушилката и все имам дрехи в кошовете. Ами там, беz пералня, какво ще е
...? Моля който е бил вече zа по дълго някъде, да рапортува
Стига да имаме възможност, ще уважим този толкова специален за теб ден!

- сладката рожденичка,
- на Марти каките много му връзват, какво ли ще ги правим след 16-17 години
- Септемврийци реколта 2009 

Текат ми лигите след всяко твое творение 
Когато каката беше бебе се е налагало веднъж или два пъти да и изпера нещо дребно-правя го на мивката в банята с тоалетния сапун.Не нося специално легенчета,препарати за пране и т.н. Само някоя друга щипка,че се налага все пак да простирам плажнита кърпи 

Играчката е много сладка- с оранжевия бутон се пуска "радиото", което свири няколко мелодии и имитира звуци на различни животни. Двете кръгчета отстрани се въртят. Размерът е много удобен- детенцето може да го държи за ръчката и лесно да манипулира с него.