Флу, тази торта гараш само да ми падне
Даруша, наистина кофти за градината. Ама ти не се отказвай, този път ще я направиш още по-хубава

Шмати, отново страхотни снимки
Чудесно звучи рожден ден за децата на ливада 
Пезота, разбирам как се чувстваш. Самата аз имам такъв график на работа, че всеки един момент може да изникне нещо непредвидено. Затова избягвам да планирам почивки за дълго напред. Мъжът ми и той е така, а бе събрали сме се и двамата такива. Най-пресният пример е от онзи ден, когато заявих на мъжа ми, че искам да заминем в почивка на 1 август. Е, на следващия ден още се оказа, че по единия от проектите трябва да изготвим отчетите до 5 август. А по-рано няма как да станат, защото има дейности, които пък няма да са приключили. Та така.
Суит, честита придобивка на Галинка!
Дидка, тези комплекти ми събраха погледа. Много са хубави! Продават ли ги в интернет, търсих но нещо не ми излиза?
. Ние сме приятно изненадани от хотела и временцето. Очаквахме друго. Хотелчето е малко, но добре подредено. Гледката от стаята е умопомрачителна. Сутрин ходим до плажа, а следобед слизаме на басейна. Лия страшно се забавлява с пояса си - голям купон е в басейна с него. В морето не смея да я пусна с него, да не я обърнр някоя вълна
. На сутринта Асето каза, че е акал доста песъчливо
.
- озъбен
- с любимата чаша

Страхотни морски снимки!!!!!!!!Хубаво е,че и времето е с вас
Това вече със снимката ме разби тотално! (тортата имам предвид).
Освен това нашето "радио" говори на немски