Как оредяха редиците. А уж лошо време. Не мога да си представя, като грейне слънчице...
Цвети, Асе - чудни сте.
парти!

, така пък тази седмица изобщо не се буди да суче сутрин. Буди се към 9 часа и не търси да суче. Докато направим тоалет и да се поразсъним и станало към 9.30. Тогава му правя попара или овесени ядки
. Вече няколко дни поред яде по 4 пъти на ден с едно малко нощно хранене и то нощното хранене не е всяка вечер.
Има ли нещо по-различно в приготвянето на айрян за бебета?
Затова толкова се радвам, че има хора като Асето и другите момичета от Кабинета по кърмене - в много случаи (както и в моя) те са единствената квалифицирана подкрепа за кърменето.
Утре сабайле ще е ... големият ден! Първата ни истинска почивка с Данчо-капитанчо... и то зад граница! Стискайте палци пътуването да е в рамките на нормалното
Пълзи, става, обикаля по стаите, където може да се захване... малко в повече ми идва, че хич не се заседява вече. И ако случайно искам да го накарам да поседи на едно място (в кошарката , в легълцето или да гледа Айнщайн
Ако не - тия дни без мен само здрави бебоци, хубави емоции и да не се карате
и ...ви гушкам всички!!
Ама и това ще мине

Мисля и аз да дам на Кали да опита айрянче. Всъщност онзи ден му дадох да опита таратор, не беше много очарован.
Подарък не сме мислили и най-вероятно няма да и взимаме!Все пак е по-важно да е доволна с дечицата отколкото да и купиим игрчка,която ще забрави бързо бързо.Лично мнение
Чудесен е Митака