Красиви, секси елфки са на СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА майките-"моделки"!

• 14 475
  • 302
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мили мои приятелки...
Майкъл Джексън се споминал... замислих се как времето ще затрупа и този идол на поколението ни... хм...

Ирини, радвам се, че го спомена. За по-младите сигурно не е фаза от живота, както е за нас (въпреки че на мен точно никога не е бил любимец...) Мир на праха му.
Пожелавам лек път и весели дни на заморяващите.
Все едно моите мисли си написала, Параходке.  Praynig
Обаче не мисля, че времето "ще го zатрупа", не и него, по_точно не и по тоzи начин, по който се раzмиват спомените zа останалите.. Той е дал страшно много на поп муzиката и това няма да се zабрави от никой. Неzависимо, че не можем да го харесваме всички еднакво, той е култура...  Смятам, че е от имената, които остават.
Адиктче, липсва едно "В" в "септемврийчетата" от zаглавието  Hug

# 76
Здравейте!
Суити, честита придобивка на Галето!
Цвети ,страхотни морски снимки! Тази дето и двете кърмите малките сладури много ми хареса! Grinning Радвам се, че времето е с вас и си изкарвате добре!
Веч, Хамлет е страхотен!
Ради, Митето е много чаровен синеочко!Радвам се, че си оправила проблема с гърдата!
Пенелопи , аз съм давала зелен фасул.
Беба, и грах съм давала.
Мона, весело изкарване!
Ирини, и на вас!

# 77
Здраейте, мами Simple Smile

днес пусто тук и ви насмогнах. Малката спи на терасата, докато изчакваме татито - той днес рожденик и ще излизаме да се почерпим само 3мата, а утре с цялата тайфа... та почерпете се за негово здраве
 newsm38  cook някой тр да ме научи на номера с картинките  Blush

мн хубави снимки - бебешори и мами. Асето и цветиса просто уникални. А тоз любо какъв пуФкавичък само да ми падне  smile3508

по анкеткта:
-подарък не сме избрали
-ще празнуваме в семеен кръг поне засега такъв е плана;
-кръщене -след годинката. Първоначално мислехме да е на 11.07, но пък преди това ще правим на племенника, където и аз ще съм кръсница и ще стане мноооого претоварено. затова по-късно - но ми се иска да е на някакъв по-спец. ден.
- не их ги празнувала 2 в 1.

беба, аз грах давах, но от купешките. Направи  ми впечатление обаче, че ивка не хареса нито едно от пюретат с грах. Ще видим ако й приготвя аз дали ще е същото  newsm78

Вечи, дъщеря ти изглежда толкова спокойна... на някои снимки има един такъв замечтам поглед. Прилича ми на малка мис от времето на графове, царе и кралства  Heart Eyes

за захранването - старая се да спазвам някои основни правила, но като цяло ми паднаха задръжките и то просто защото детето само си наложи изискванията  Crazy дадох й пъпеш - мн й хареса, но както яде домати, нищо др не съм я виждала да ръфа с такова настървение  Mr. Green

утре и ние заминаваме - не, че не сме на морето, но ще сме на созополско. сестрата на мъжа ми пристига със семейството и ще си спретнем 3седмична фамилна среща. племенникът е по-голям с 2 месеца от ивка, за 1 път ще го видя и съм мн въодушевена и развълнувана.

така... скоро не съм писала и не ми секва потока от думи  Crazy Embarassed

леко и приятно пътуване на всички, пишете, когато наминавате насам. Вече се запознахме с Ирина и Ради, ще се радвам и с другите.

п.п. диде, за малко да забравя - тортат е newsm74

# 78
Ей,много гадно това за Майкъл Джексън  Cry Като дете му бях голяма фенка.....
Благодаря на всички за отговорите за зел.фасул  Peace
Ще пробвам да дам малко после  Simple Smile
Лек път на всички,които заминават на почивка и весело изкарване   bouquet И да не забравите да се отчетете с мнооооого снимки  Grinning

# 79
И на мен днес ми стана мъчно за Майкъл Джексън. Като малка бях страшна фенка и го оценявам като много талантлив човек, платил с много страдание и труд придобитата известност. Последните години доста скандализираха неговата личност, но той в крайна сметка е неповторим шоумен за мен .
Яд ме е още че така и не успях да присъствам на негов концерт.
Иринии, и аз имам една колежка от City University, която се занимава с търговия на такива неща. Дали не продаваха и едни мечета Hallmark, ако не се лъжа. Да не би да говорим за едни и същи хора (те са две девойки).
Нашето кръщене ще е на 29 август в Драгалевския манастир. Рожден ден най-вероятно ще си направим на теферич при родителите ми на Княжево. Тино обожава балоните, затова мисля да му взема много балони.
Ради, Митето е страхотен.
Тино е ял грах в едно от пюретата.
Днес ми се обадиха от детската кухня да кажат, че сме одобрени. Сега ще се купуват бурканчета и капачки.  Simple Smile
От снимките на Асето и Цвети лъха рахатлък Simple Smile Ихааа, нямам търпение да отидем и ние на море.  Flutter Crazy

# 80
Добър вечер  Hug
Чета ви, но нещо нямам муза за писане... тегаво ми е напоследък и се чудя как да изпълзя от дупката. Ще гледам скоро да се справя, че чак не мога да се понасям такава...

Имаше анкетка - само да споделя, че ние рд и кръщене ще ги правим отделно, според мен всяко си е отделен празник и така... друг е въпросът дали кръщенето ще е това или другото лято/пролет. Май клоня повече към второто, но ще видим... подарък ще има за рд, сигурно ще е нещо по-голямо и ефектно, може би музикално, идеите на Суити са много хубави също, може да се възползвам... празнуването го мисля да е вкъщи с родата... ще направя малка бебешка тортичка за Дари и голяма торта за възрастните.. нещо такова, но има време все още, ще го доизмислям Simple Smile .

Много хубави снимчици, особено ми хареса кърмещата снимка на Асето и Цвети, просто толкова чувства има в нея... страхотна е  Heart Eyes

п.с. Да се похваля, отрязах си косата, сега съм с къса... както като бях на 17-18  Mr. Green  Ще ви пусна снимки утре да ме видите  Mr. Green

# 81
Лус, честит ви прием в дтската кухня и: да ви е сладко  Grinning Не, не говорим за едни и същи дами. Моята приятелка е единствен представител на Бертолучи за БГ и магазинът е отворен от няколко седмици -- само дървени артикули!
Джи обожава жълт фасул - днес яде на обяд от нашия - пасиран с био кисело мляко.
моарейн, честита прическа, мац! Давай фото!

# 82
Нени, аз на Надя й давам айрян, защото си пада по киселото мляко, ама като казваш, че при вас таратора не се е понравил ...  newsm78 може и айряна да не мине.

Gardenia ,тъкмо си тук да те питам-страхотни са снимките ти от морето-с какъв апарат са правени?Искам да сменям моят,че много остаря и се чудя какъв да си взема  newsm78
Embarassed и аз взех, че изчезнах Embarassed
Апарата е някаква измислена марка Airis и то си личи, че на места съм забравила да настроя фокуса  Embarassed Не му стига мозъка да се справя сам. Обаче ми е подарък и ще си го ползвам, няма да купувам друг. Сега мисля за камера, че старата ни е с касети, пък ми се искат хубави записи за първия рожден ден.

Не ви казах какво сънувах тази нощ - че имам тризнаци + Надя   hahaha и всички пълзяха като мравки в различни посоки  Joy

# 83
хайдеееее поспаланкиии!
Макар и неголеми, нека редиците ни бъдат стегнати  Mr. Green

Хайде строй се за рапорт!
ГарденияLaughing Laughing Този сън, душко, кошмар ли е или нещо хубаво?! хихи...
Днес програмата е маникюр, педикюр и стягане на багажи... Ако ви кажа колко неща ще взимаме  ooooh! Нали отиваме "просто" на хотел - без ресторант, ол инклузив и т.н. То са термокани, Био-сирена, храни... лудница  Simple Smile

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 08:42 от irinii

# 84
ДУ! Wink

Иринии, ммм мерси за кайветоооо, имам нужда!  Mr. Green   А тези приготовления са колкото трудоемки, толкова и приятни, нали? Аз обожавам тази лудница преди да тръгнем за някъде, винаги съм в еуфория...  Mr. Green
Ето няколко снимки да ме видите на какво мязам, сорич, че са размазани, ама малката не спря да дърпа връзката на фотоапарата  Crazy

Gardenia, охххх какви работи сънуваш ти....  Mr. Green

# 85
Добро утро от нас. Честит рожден ден на Дидка да е жива и здрава и всички най-хубаво ти желая.
Аз да се похваля че вече сме на Италианска зема и сме горе долу добре. До като свикнем с обстановката успоредно с това ни избива зъб и ..... ooooh! Simple Smile

# 86
Здравейте, дами!
Аз вчера не успях да пиша, понеже още сутринта заминахме за Пловдов. Мъжът ми го изпратиха в командироевка тук и така съчетахме работата с удоволствието Simple Smile Сега свеки изведе малката и успях да ви изчета!
Моарейн, много ти отива прическата! Сигурна съм, че с новата си визия бързо ще излезеш от мрачното състояние и всичко ще се подреди по-най добрия за теб начин!
Ирини, аз нямам линкове, но на комп-а в Сф съм си запаметявала постове на Шийла за това в каква поза се застава и как с фенерче се привлича вниманиетио на бебето. Знам, че днес пътуваш, но в понеделник мога да пусна каквото съм запаметила, ако имаш нет на морето?
Май май, приятно изкарване на Созополче! И на теб изобщо, ама изобщо не ти завижадам!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А сега разконспирирах една прекрасна рожденичка, която прави невероятни торти, участвала е в конкурса за Мис България, имала е прекрасна сватба в червено и синчето й се казва Тео! Сетихте ли се кой има рожден ден? А, Бубету ме е изпреварила!  Hug
Диде, честит празник, мила! Бъди щастлива, много обичана, винаги усмихната и заобиколена само от хора, които носят любов в живота ти! Остани си все същата прекрасна фея, която омагьосва редиците ни с прекрасните торти, които твори! Ето една и за твоя специален ден днес:

# 87
Диде честит рожден ден, бъди все така усмихната, красива дама и прекрасна майка. Нека твоите мъже те носят все на ръце.

И аз стягам багажи, ама за прибиране в Германия  Confused НЕ знам колко пъти го опаковах и разопаковах за 1 месец Whistling

# 88
Привет.
моарейн , много си хубава мила, ( нищо че си размазана  Heart Eyes)- дано ти оправи настроението новата прическа.  Hug
ирини,
диде, Ч..Р.Д.- да си све така позитивна, и все така майсторка не само в тортите, а и във всичко в което се захванеш.

приятно стягане на багажи за заминаващо-прибиращите се.  Hug

Лек ден от нас и дано изгрее малко слънчице и на нашата уличка.  Wink

# 89
Диде newsm67 Бъди много,много щастлива и каквото си пожелаеш,това да стане!

Моарейн,много ти отива новата прическа HugИ аз съм при теб в дупката,не си сама Mr. GreenСкорошно излизане от там Hug
Приятно изкарване на заминаващите на почивка sun

Общи условия

Активация на акаунт