Красиви, секси елфки са на СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА майките-"моделки"!

• 14 475
  • 302
  •   1
Отговори
# 90
Ха, добър ден и от мен!

Аха, имаме рожденичка! Дидка, жива и здрава да си и много обичана майка и жена! От все сърце ти желая още много хубави мигове в живота!

Гардения, за киселото мляко - Кали много харесва йогуртите или пък чисто кисело мляко с малко бисквита и банан. Затова му дадох таратор, ама май се намръщи заради краставиците. Сега ще видим айрянчето дали ще пожъне успех Simple Smile.

Моарейн, я каква си свежарка  Hug Хайде с новата прическа, да отмине тегавото настроение.  Hug

Иринии, весело изкарване и на вас  Hug

Ние днес сме будни от 7.30 - ядохме, акахме два пъти, после посвърших малко работа и Кали заспа. Тати излезна по работа и тъкмо докато я свърши Калоян ще се наспи и хукваме навън.

Ето и последните ни снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=393574&pid=13168347 Simple Smile

Хубав ден!

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 12:26 от neni78

# 91
Диденце, Ч.Р.Д., да си все така мила, отzивчива и весела, много любов и много zдраве zа теб и цялото семейство  Heart Eyes Hug
Бубе, браво, пожелвам ти лесна аклиматиzация на новата почва. Вие там ли се установявате?
Петка, а на вас лек път zа ДЕ. Аz също ще събирам, само че в обратна посока.. Притеснено ми е малко как ще е всичко, но...  Praynig Другия петък летим, ЖЗ.
Ирини, весело и приятно. И аz ще съм така с багажа.. Само дето и кана ще трябва да си купувам в София, че там нямам иzобщо.
Моарейн, честита прическа, душа.
Гардения  Joy
И сега, момичета, моля тия дни, който желае, да ми пусне някакъв БГ телефон на лични, ако предпочитете. Аz нямам мобилен още(сигурно 100 пъти го каzах), та zа това искам ваши, че да имаме връzка.. Имам само домашен, все още, иската ли?
Айде сега, бягам, че пак ще се събираме навън  Hug

# 92
  • София
   Мили дружки, черпя ви по случай 16 години от сватбата ни! newsm51

Довечера ще излизаме с мъжа ми на разходка и ресторант. Simple Smile Дано само да спре да вали! Praynig

Дидке, честит рожден ден! Желая ти много здраве, да бъдеш все така красива, мила и добра! Нека се сбъднат мечтите ти! Пожелавам ти много радостни изненади, вълнуващи преживявания и верни приятели!

При нас ново засега няма. Чакам с нетърпение да се оправи времето, за да излизаме пак на дълги разходки.  Simple Smile Напоследък ми прави впечатление, че Гали започна да отказва млякото, което пиеше към 10ч. Rolling Eyes Пие го до средата и после започва да дъвче бибероната. Явно трябва да мисля вече за някаква междинна закуска от твърда храна. Иначе първото и последното мляко за деня си ги изпива с охота.

Вчера я записах за една частна кухня, "Кухнята на мама Люси". Менюто е 3 лева. Аз си правя сметка, че едното от яденетата мога да давам на другия ден /нали вечеряме все още с мляко Wink/. Хубавото е, че не е задължително да се записваме за месеца или седмицата, а може да се подава заявка за определени дни. Така мога да избирам дните, в които менюто ми допада и е подходящо за нея. Освен това започнах най-после да й готвя. Wink Пюретата на Ганчев са прекалено пасирани, а и количеството вече не й достига. Такова пилешко й направих, че беше готова да изяде направо две порции. Laughing

Грах давам от няколко месеца.  Peace

Gardenia, интересно какво ли означава сънят ти.... Wink

# 93
Ами аз се надявам този сън да не означава нищо  Rolling Eyes
Като се събудих ми беше малко напрегнато, ама после, чак ми стана криво, че не е истина. Пък мъжа ми умря от смях, като му разказах. Той е навит на повече деца (до към 3), но иска да имат 2-3 години разлика.
Следователно догодиина сме на ясла и почваме работа по второто, само да не излязат три наведнъж  Mr. Green

# 94
Ехоооо здравейте,дано не сте ме забравили!!! Peace
Нямам време и нямам нет под ръка....
Честито на всички който имат повод за празнуване!!!
Гледах страхотни снимки !!!Бебетата са страхотни,и майките им разбира се!!! Hug
Цвети,Асе супер изглеждате така кърмещи и двете!!!
Диде страхотно си го измислила за рожденния ден!!!
За анкетата-мисля рожденния ден да е на плажа ,на един бар и да има бебета на нашата въздраст!!!
За подарък не съм мислила.
А кръщенето мисля да е на именния и ден!!!
Иначе ние сме добре 8500 и 70 см.Ходим почти всеки ден на плаж и на дълги разходки из Слънчев бряг и Несебър!!!
Запознахме се със Стефина и малкия Васко!!!Страхотен мъник!!!
Сега ви оставям  и ще гледам скоро пак да пиша!!! Hug Hug Hug

# 95
Ехо, тук май бомба е паднала.  Sad

Суит, дано на Галинка й хареса кухнята. И честита ви годишнина! Още много да се обичате и да се радвате на топъл и уютен дом  Hug

Вики, чудесна идея за рожден ден - плаж, бебета, разхладителни напитки, стига да не е много горещо. Калоян например много се изнервя от горещините.

Последна редакция: сб, 27 юни 2009, 22:11 от neni78

# 96
Диде честито ти поредно израстване! Да си винаги заобиколена от любими хора и добри приятели,  да те обичат, глезят и правят щастлива!
Суити честита ви годишнина! Нека още дълги години има горещи страсти и много любов в семейното ви огнище!

И аз съм тук, но нещо не мога да се доредя до РС-то, пък и съм в дупка... След 9 месеца успешно кърмене и аз се сдобих със запушени канали и буци Sad. Ясен е екстра - вече се мъчи да крачи и ми стопява лагерите по цял ден.

# 97
  • София
Лелееее...ама къде сте всички бе?  Shocked Толкова много ли са курортистите ?
Ами който е тук да го почерпя ! Много ви благодаря за милите пожелания, не очаквах да ме разкриете!  Blush Много сте мили, обичам ви всички!

Суииит, честит празник! Искам един ден и аз да имам такава хармония в семеството си, каквато има във твоето. Сигурна съм, че си много уважавана и ценена от съпруга си и безкрайно обичана от него и децата! Нека този прекрасен семеен огън винаги гори с незастиваща сила във вашето семейство!  Hug

# 98
  • София
Суииит, честит празник! Искам един ден и аз да имам такава хармония в семеството си, каквато има във твоето. Сигурна съм, че си много уважавана и ценена от съпруга си и безкрайно обичана от него и децата! Нека този прекрасен семеен огън винаги гори с незастиваща сила във вашето семейство!  Hug

Мерси, Диде, много си мила! Hug Надявам се, че си имала един много хубав празник, а тортата, както винаги, е забележителна!  bouquet

Дианче, дано бързо да ти минат запушванията! Peace

Днес тъкмо ви се похвалих как хубаво яде Галето моите домашни манджи, и на обяд стана провал със зеленчуковото ми пюре. Embarassed Категорично отказа да го яде! Дали прекалих с граха вътре.... newsm78 Тя иначе много обича да яде отделно сварени грахчета, но може би не й хареса специфичният вкус, като е пасиран с останалите зеленчуци. Имам още една порция за утре и се чудя как да я овкуся така, че да я хапне. Rolling Eyes

# 99
sweetkids_mama, и аз искам да ти честитя годишнината и да ти пожелая семейството да е най-стабилния пристан, който да те защитава от житейските бури

little_sweet_didka™, нека всеки път, който избреш те води до нещо стойностно и красиво   
А каква вкусна почерпка си спретнала ммм...мммятам се на вулкана eat

# 100
Аз пак отгоре-отгоре ви прочетох Embarassed
Дидка,честит рожден  ден!!(вече съм на патерици Embarassed)Много здраве,щастие и любов ти желая!
Суит,честита годишнина!Още поне 3 пъти по толкова ви пожелавам !
Прекрасни снимки на прекрасни майки и дечица виждам тук Heart Eyes
За анкетата:
1.Може би ще празнуваме в къщи с родата.Не мисля ,че Яна ще разбере нещо от голямо парти,виж догодина ще е друго!
2.Подарък в момента и мъдря,ама още не съм го измислила Laughing
3.Кръщенето и ще е по-нататък,защото не искам кумовете ни да я кръщават,а моя приятелка..Та дебнем удобен момент да поднесем новината Laughing
4.Предпочитам да разгранича рождения ден от кръщенето-всеки за себе си е значим като празник,но мн.различен.Не бих ги съчетала.
Момичета,които вече сте на море и които се завърнахте от там-дайте инфо моля :как е по-добре да се почива с бебе на морето-в хотел ол инклузив или по-удачно ще е да наемем апартамент(квартира)с кухня и т.н.?И отзиви за добри хотели не бих отказала Simple Smile
Ирини,Бертолучи е страхотен избор PeaceСвекитата ми бяха преди 2 седмици на екскурзия в Италия и донесоха на Яна това http://www.bartolucci.com/SchedaProdotto.aspx?id=61&tct=19&a … mp;idl=1&p0=3(часовникът калинка)Много е сладък,очичките се движат заедно с махалото LaughingДреба много му се радва,ние също- махнахме нашия часовник в хола и си сложихме калинката Laughing
Утре ще прочета по-подробно и ще се включа адекватно,че кое време стана... ooooh!

Последна редакция: нд, 28 юни 2009, 12:23 от danip

# 101
Здравейте, мами!
Тези дни прочетох много неща за Джоуви - пичът, дето тръгна с мотора си на околосветска обиколка. Нямам честта да го познавам, ама пък му чета нещата с кеф и му позавиждам чат-пат за приключенията. Мда! Сега ще се опитам да си сложа банер от неговия сайт в подписа - ако стане, ще е добре.
Иначе - нищо интересно при нас...
Диде, либоффф моя, да си жива и здрава!

# 102
Добро утро!

Дианче, дано скоро да мине запушването. Много е неприятно наистина.  Hug

Диде, благодаря за почерпката. Няма да питам дали ти си я приготвила?  Laughing

Суити, ако сложиш малко сиренце или кисело мляко в пюрето дали Галинка няма да го хареса?  newsm78

Хубав ден от мен! Аз да ставам да си поизчистя къщата, че после отиваме на гости на баба и дядо, сестра ми ще идва на гости с мъжа си и племеничката ми.

# 103
Сова мерси за пожеланията. Ами да за момента тук се установяваме. Към септември октомври предполагам ще си дойдем до България но нищо не се знае. Тук е много красиво, ако някой от мамите е идвал към северна Италия Valle d`Aosta знае за какво говоря Simple Smile. Дидка много красива торта отново си спретнала Simple Smile  Peace

# 104
  • Бургас/Пз
Ina_lemon изпразни си кутията с личните съобщения

Общи условия

Активация на акаунт