Лохиите ми не са спрели съвсем, но са много малко. Все още се мажа и с йодасепт заради шевовете и един друг крем, заради новопоявилата се екстра - хемороидче. За това ползвам ежедневни дамски превръзки, но скоро и с тях ще спра. Нормално е лохиите да се точат по 40 дни и от горе, споко.
За съхраняване на кърма изглежда спазвам почти точно инструкциите копнати от Сиска. Случайно разбира се. Ама хич не се втилясвам да цедя в отделни контейнери, пък да не смесвам, пък не-знам-си-кво...

Дари, давай телефона...
За пъпките... и на моята кокона и излязоха точно същите... Не се притеснявам - знам, че е нормално. От естетична гледна точка обаче, исках някоя от вас с опит, да ми препоръча някакво кремче. Питах лекарката и тя каза че няма проблем и ще ми предпише нещо, но в тарапаната (писа ми направление за ортопед, рецепта за пентаксим и т.н.) изглежда забрави. Дайте съвет!
КайРен и още някой питаше за българския чай за кърма - купих си го в една аптека до нас...Овча Купел, старата част, на улица "Любляна". Сега си го варя... да видим.

. Днес бяхме да се запишем при личен лекар с бебка, оказа се, че за 20 дена сме качили само 270гр, което е недостатъчно за нас, като се има в предвид, че сме голямо бебе. Аз си мислих, че като се храним по 20-30мин и после бебка спи спокойно 3часа се е нахранила, та док ни посъветва да се кърмим и от двете гърди, това добре, но този следобед усещах, че нямам достатъчно и в двете
и и дадох добавка, от която изяде 40мл и сега е доволна и без биба си седи без да мрънка в шезлонга, а обикновено ако не спи все е недоволна и ако няма биба реве, даже хълца и не иска чайче за да се успокои. Преди да се нахраним я премерих и после пак и показа само 30гр. повече, после дадох добавката и отчете още 40гр. Почвам с двойно количество лактационен чай и хранене от двете гърди, за по-добра стимулация, но ако има още нещо, което да направя ще съм доволна ако ме посъветвате

, компреси от спирт и риванол помага за около седмица, но компресът трябва да е мокър постоянно.
Но с хапчета изкарах сега да видим другия път как ще е