Имам един въпрос към мамите които използват шишета - с какъв препарат миете шишетата?

Много късмет, щастливи мигове с любимите ти хора и едно безкрайно море от любов!
. Много съм доволна и определено ще повторим. Мога да се похваля, че вече и двете не сме "девствени" в кърменето на вън
. Е гледаха ни малко странно, ама на кого му пука
, но и на това не отдавам значени, на който не му харесва да не гледа
.

Изобщо кърменето ми се виждаше чуждо и ако бях видяла някой да си кърми бебето навън, щях да се възмутя
Ама така е, като не си минал през това. Сега не виждам нищо странно. Все пак си храниш бебето, няма гладно да стои, защото на някой нещо не му харесва. Аз нали не кърмя и нямам честта да го правя навън. Но преди време нещо бебо се разциври насред улицата, явно внезапно огладнял. Едвам достигнахме до една градинка и дадох гърда. Хич не се смутих
Кърмете си навън, пък хич не си правете труда да вдигате глава на нечии коментари
А за съхранението в хладилника знам,че не трябва да се държи шишето на врата, а колкото може по-навътре 
(КайРен беше споменала че го намира )
Цедя се след всяко хранене и има ефект явно кърмата му стига. А днес сутринта ми се спеше много и ме домързя да се изцедя и за следобедното хранене се притесних че нямам резерва, но слава богу си хапна доволно и си заспинка
ето вече 3 часа спи (като бодърства 3 часа преди това и повреме на разходката из двора). Нали 3-4 часа бъден е нормално и после 3-4 часа сън, а ако сме се прехранили и до 5-5 и половина часа сън стигаме 
Сега процедираме така и сме супер, ако не стигне давам изцедентата кърма и си заспиваме почти веднага. Днес дори не се наложи да додавам (явно кърмата ми се е увеличила
. А ако сме сменили памперса и сме се нахранили добре, но все още ревем и се напъваме и се мъчим, значи са колики - следователно давам чайчето от копър и сме муцка - за сега се успокоява
и си заспива много бързо.
за гушкането и носенето на ръце - гушкаме си се, носим се на ръце, спинкаме си един до друг даже след кърмене легнали
абе с една дума вече не ми е толкова зор приспиването
Много ме кефи яде си, будува си малко и после си заспива като пич 
. Станал е прекрасен с толкова много бебета все карасавци и красавици
сигурно защото приличат на готините си мамчета